דווקא לא ..חח הם פאסה.חח יש עכשיו לחנה סגנון חדש של האריס הורס
P PinkHorse New member 8/10/05 #22 חחח תפסיק לבאס../images/Emo3.gif. העיקר שכל הסוסים לובשים את זה חח Every body's wearing it! .
R Ride Or Die New member 8/10/05 #27 ../images/Emo9.gif אני מקווה בשביל הסוס שזה סוסה... אחרת יתחילו לחשוב עליו דברים לא טובים...
P PinkHorse New member 8/10/05 #30 הוא דווקא אוהב ת'ראשייה הזאתי../images/Emo3.gif. הוא לא נראה מאושר כי כל שנייה שרציתי לצלם אותו הוא הוריד ת'ראש לנשנש אז צעקתי עליו ומשכתי אותו למעלה והוא 'עשה לי טובה' בזה שהוא עמד 2 שניות במקום.
הוא דווקא אוהב ת'ראשייה הזאתי../images/Emo3.gif. הוא לא נראה מאושר כי כל שנייה שרציתי לצלם אותו הוא הוריד ת'ראש לנשנש אז צעקתי עליו ומשכתי אותו למעלה והוא 'עשה לי טובה' בזה שהוא עמד 2 שניות במקום.
V Vintage Queen New member 8/10/05 #31 גמלי יש גמלי יש!! חחח זה כ"כ לא מתאים לסוסה אבל לוכפת לייייייייי P= פרוות חורף מעצבנת ~רוצה לגלח כבר~
גמלי יש גמלי יש!! חחח זה כ"כ לא מתאים לסוסה אבל לוכפת לייייייייי P= פרוות חורף מעצבנת ~רוצה לגלח כבר~
P PinkHorse New member 8/10/05 #36 חח זה במודה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif. נראה לי תכלת/סגול/ורוד יתאים לה יותר .
V Vintage Queen New member 8/10/05 #42 מפתאוםםם פפפ כחול כהה/ירוק כהה/שחור/בורדו זה הדברים היחידים שמתאימים לה P=
M Made in C h i n a New member 8/10/05 #34 הוא לא מאושר, הוא עליז../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif
R Ride Or Die New member 8/10/05 #32 מסכןןןן לא חבל להפוך את הסוס להומו? מסכן מה עשה לכם? מה זה הראשיות האלה? ועוד הצבעים בכלל...