XDDD אפורי רולזזזזז
א אפורירורי New member 4/10/05 #21 אפורירורי... חמודיי איזה חתיךךךךךךךךךךךךך גאד איזה סוס חמודד איך הוא היה? ואיזה קונצים הוא עשה לך?! אפורי לא עושה קונציםםםםםם חמודדדדדדדדדדדד וואף כמה שאני אוהבת את הסוס הזהההה
אפורירורי... חמודיי איזה חתיךךךךךךךךךךךךך גאד איזה סוס חמודד איך הוא היה? ואיזה קונצים הוא עשה לך?! אפורי לא עושה קונציםםםםםם חמודדדדדדדדדדדד וואף כמה שאני אוהבת את הסוס הזהההה
F fliperit New member 5/10/05 #25 הרכיבה האחרונה שלי הייתה בחימום לפני המקצה... והמאמנת שלי אמרה שזה היה החימום הכי טוב שרכבתי....וזה בא לביטוי במקצה (סופסוף שפליפ לא משך לשער!!!) את העצירות היא רכבה לי בחימום....אבל את המעגלים אני רכבתי...והיה טוווווווב
הרכיבה האחרונה שלי הייתה בחימום לפני המקצה... והמאמנת שלי אמרה שזה היה החימום הכי טוב שרכבתי....וזה בא לביטוי במקצה (סופסוף שפליפ לא משך לשער!!!) את העצירות היא רכבה לי בחימום....אבל את המעגלים אני רכבתי...והיה טוווווווב
S Suzy Bat Gerev Club New member 6/10/05 #29 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חחחחח פה עושה שטויות... יש לו קטע כזה שהוא מתעצבן הוא עושה טרוט במקום חחחחחח זה בסדר תמשיך תמשיך... זה נראה בנזונה להתעלם ממני בקשה
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חחחחח פה עושה שטויות... יש לו קטע כזה שהוא מתעצבן הוא עושה טרוט במקום חחחחחח זה בסדר תמשיך תמשיך... זה נראה בנזונה להתעלם ממני בקשה
S Suzy Bat Gerev Club New member 6/10/05 #30 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לא שרואים משו...חחח
M MorH New member 6/10/05 #34 ../images/Emo99.gif../images/Emo174.gif גלי !!! אתם נראים מעולה ביחד ובכלל הוא קופץ מדהיםםם !!!
© ©Apollo The King© New member 6/10/05 #35 הוא מדהים!! והוא קופץ ממש יפה!! שיחקת אותה עם הסוס רוצה להתחלף אולי?!