מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כי השני לא קופץ (ואפילו ניסיתי
) אוהבת את לולה כ"כ כ"כ
, כבר אמרתי?

arieledaho

New member
אני לא אכנס לזה..

מי שרוצה.. http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=49956

שיעור ממש טוב..../images/Emo13.gif על ג'ינג'י

היה לי שועור עם מלי מדריכה לדרס'אז ורכבתי על ג'ינג'י
פיתאום הרגשתי שהוא באמת בהמה הוא עושה קנטר כמו אפולו(לא שזה גרוע) היתי עם מושכות ארוכות כל השיעור והיה כזה מושלם והוא ממש נוח הוא היה כזה בונבון
אני כבר רוצה לירכב עליו עוד פעם יכול ליהיות שאני רוכבת עליו יום חמישי אבל רק לקמה דקות
אבל היה לי שיעו כזה מושלם~~~שמחה~~~

horse 1212

New member
../images/Emo12.gifאם מלי?!

אומיגד
היא הייתה המדריכה שלי שנה וחצי בערך ואז היא עזבה.. נכון היא בלונדינית כזאת?! היא אמרה לי שהיא מלמדת בחוות צח..יו אני כ"כ מתגעגעת עלייה..
תמסרי לה ד" חם חם חם חם חם ממנייי
תגידי לה שגלי מחוות נועם ממש ממש מתגעגעת עלייה..

רקפת

New member
אתמול.....

אתמול, יום א'. שעור על לופו
.
היה ממש כיף.. היינו קבוצה של 4 ילדים ועבדנו הרבה על עקיפות ומעברים לקאנטר. היה שווה!!! מחכה ליום ראשון...

שיעור קפיצות על טקסי...

וואיי... הטרוט שלו כ"כ קופצני.. ואני כ"כ לא יציבה
אממ בחימום הלך לי די טוב, אפילו קיבלתי כמה מחמאות מהמורה שלי [וזה נדיר לקבל ממנה מחמאות
, אבל בכלל, היא הייתה היום נחמדה מהרגיל
] ואז קפצנו אוקסר והלך לי די טוב.. ושוב, אפילו קיבלתי ממנה מחמאה בקפיצה אחת
והרגשתי שהיא הייתה טובה ונראה לי שהישיבה שלי ממש השתפרה. ואזזז עשינו מסלול. איקס, אוקסר, משו שדומה לחומה, ואפרייט. עכשיו לכולם היא אומרת לעשות את המסלול בטרוט, אבל דווקא לי - הכל בקאנטר! פייי.. את האיקס עברתי בסדר, וגם את האוקסר איכשהו, ואז כשהגעתי לחומה הזאת, הוא כמעטטטטט סירב לי ואז ברגע האחרון דווקא כן קפץ, וקפץ גבוה! הישיבה דווקא נראה לי הייתה טובה, אבל אחרי הקפיצה פשוט לא הצלחתי להתייצב
וממש כמעט נפלתי אז פשוט נשארתי בישיבת קפיצות
ואז באפרייט האחרון הוא ברח לי, החזרתי אותו, ואיכשהו קפצתי את זה
. אני גרועההה
אבל לפחות נראה לי שהישיבת קפיצות שלי השתפרה.. אני צריכה עוד לשפר! עוד עוד!
אני אשתפר

fliperit

New member
מעולה...ומאווווווווד מבאס!!!!

הגעתי לאורווה..ובדיוק הייתה וטרינרית בגלל של-3 סוסים היו בצקות ברגליים וחשבו שאולי זה בגלל וירוס כלשהו....הוטרינרית בודקת את הסוסים, ואני מוציאה את פליפ מהתא..והפלא טופלא- גם לפליפ יש טיפ טיפה בצקת ברגליים האחוריות. חיכניו לסוף הבדיקה של הוטרינרית...בדקנו לו צליעה והוא היה בסדר גמור.אז עליתי לרכב.. הייתה רכיבה מעולה! עשינו קצת מקצונים...והוא הסתובב ממש יפה ועצר טוב! בזמן הרכיבה שלי המאמנת שלי דיברה עם כל מני וטרינרים..והם אמרו לה שאם הבדיקת דם של אחד הסוסים יוצאת חולה (עם וירוס) אז פליפ לא יכול לצאת לתחרות. חיכינו לתוצאות...והיום אמרו לי שהבדיקה הייתה נקיה לגמרי..אז כנראה שאפשר לצאת...אבל לא בטוח....אני ממש מקווה שכן!!!!

fliperit

New member
גרוע...ומעודד!

הייתה רכיבה גרועה...ובכלל שבוע נוראי!!!! אבל לפחות פליפ כן יכול לצאת לתחרות...

fliperit

New member
המשך...

אחרי הרכיבה על פליפ יצאתי לטיול הליכה על הסייח של המאמנת שלי..ואיתי יצא עוד ילד על הסייח שלו...היה טיול משעמם (חוץ מטיפה קיפוצים) ומעצבן (אני שונאת את הילד הזה!)

A z a r o

New member
גרררר ../images/Emo76.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

בקיצור כי אני חייבת לעוף....
היה שיעור כל כך כייף
רכבתי על פיטר פן והוא היה כל כך חמודדד
למדנו לעשות הצלבות רגלים...
רכבנו באיזה 7 והיה ממש קר
גרררר שיעור מושלםםםם

יום שני ויום שלישי

יום שני
רכבתי לבד היה כזה טוב היא הלכה לי ממש טוב חוץ מיזה שעשיתי הרבה מעגלי קנטר אבל אז שני אמרה לי להפיק(תודה שני
)ועשיתי את כל המיגרש היא גם יותא השתחררה זה לפחות מה שאני הרגשתי היה לי ממש טוב
יום שלישי
היה לי שיעור עם עודד
סוף סוף הוא הרבה העיר לי על הגב והידיים אבל היה לי שיעור ממש נחמד טוב אין ממש מה לספר חוץ מיזה שסוף סוף חימום של אולי דקה

../images/Emo5.gif כמה נפילות בשיערו אחד

טוב אתמול היה פשוט במילה אחת- מבאס! טוב אז בהתחלה עשינו קפיצות יחידות וזה הלך לי בסדר ונראה לי שדי הסתדר לי ואז... פפיף עשינו מסלול... אוקיי אז עשיתי את המסלול וגיליתי כמה שהיציבה שלי לא טובה.. בעעעע קפיצה אחת, הייתי הכי לא יציבה בעולם ונפלתי על הצוואר של גוליית'... אוף מסכן חמודייי
ואז הייתה עוד קפיצה שבכלל נפלתי מהסוס בגללה וכמעט נפלתי על הקורה ולמזלי איכפשהו נפלתי כמה סנטיטרים לידה..
אחרת לא הייתי כותבת פה עכשיו ואז את אותה קפיצה שניסיתי שוב ריחפתי לי כמה שניות מעל האוכף ונפלתי שוב על הצוואר של גולי בעע איזה מביךך אוף זה היה נורא! היציבה שלי פשוט חראאא
אוף אוף אוף
וטל? לך יש יציבה חרא?! לפחות נשארת על הסוס.... למרות ש... זה היה די מצחיק... בסוף השיעור לא ידעתי אם לבכות או לצחוק (חחח היום בבית ספר כל הזמן חשבתי על זה וצחקתי מללאא) בכל אופן היה מצחיק אבל אחרי השיעור הייתי ממש מאוכזבת מעצמי שלא הצלחתי. בעע אני גרועהה
צריך להוציא נגדי צו הרחקה

למעלה