מעב"ר

שיעור פתע../images/Emo2.gif

באתי לחווה ולא הייתי אמורה לרכב.....
ואז כזה שני(
) אומרת לי "את עולה על בנצי" ואני כזה טוב..... אז הרוכב שלו לא בא והוא לא עבד וזה היה השיעור היחיד שלו אז אני רכבת
בזכות שנינוששש
היה שיעור פשוט בסטטטט הוא הלך כל כך טוב והצלחתי לשבת עליו כל כך טוב
עם ארכובות ובלי ארכובותתת לא קפצנו.... אבל היה טוב.... עשינו סיבוב על התחת בקנטר.... לא היה כל כך מעולה כי זה היה קצת קשה..... אבל היה טוב

שיעור ממש טוב..../images/Emo99.gif

היה ממש כיף בהתחחלה עשינו חימום בינוני כל אחד לבד כרגיל ואז עשינו תרות בלי ארכובות במעגל וכל פעם הוא היה אומר ליפתוח וליסגור את הצעד אחרי זה עשינו קורות קרקע היא הלכה לי ממש טוה
אחרי זה קפצנו איקסים ואז עשינו גריד של 2 של אפריט נמוך ואיקס קטן אחרי זה עשינו גריד של 3 הבתחלה לא היה לי ממש טוב כי אחרי השני הסוסה כבר היתה עיפה אז היא לא ממש הרימה את עצמה ואז אחרי שני אמרו לי לתת לה שוט על הצוור עם דירבון ואחרי זה היה לי ממש טוב כל כך מאושרת פעם ראשונה השעיתי גריד

רקפת

New member
שעור על לופו..

יום ראשון. שעור על לופו... אחרי שבועיים שהמדריך שלי היה בחופשה, ומדריך אחר החליף אותו, - היה לי שעור עם המדריך הקבוע. הלך ממש טוב ב"ה. היה ממש כיף. לופו ממש הקשיב לי ולא עשה מה שהוא רוצה, ודי השתלטתי עליו..
התחלנו ממש ללמוד קאנטר. וכל שנייה המדריך שואל: " נו, נפלתם בשעור עם עמוס? אתם צריכים להביא עוגה?" ואנחנו כזה :" לא.. לא." וכל שנייה הוא רומז לנו שהור רוצה שנביא עוגה.. זה היה כל כך מצחיק...... הקיצר, היה קורע. גם לופו עשה כל מיני דברים קורעים.. חחח ~תמיד השמחה~

Noa Geva

New member
היה שיעור טוב../images/Emo9.gif

למרות שהבטיחו לי פאשה.....ובסוף הייתי על צ'יגר (ועוד השחטתי את היד שלי בשבילו! על כל היד שלי כתוב "פאשה" בכל מיני צבעים וגדלים, והמנהלת שאלה אותי מה זה
) אקיצר היה שיעור טוב! צ'יגר חמוד! קצת קשה אבל רק ככה לומדים... עבדנו על לכוון מעגל רק עם רגל חיצונית ויד חיצונית, הלך סבבה. וגם על טרוט ישיבה בלי ארכובות שגם היה דיי בסדר....וגם על מעברים מטרוט להליכה שיבואו מהגוף ולא מהיד, ובניגוד לפעם שעברה שרכבתי עליו, הצלחתי! גם בקאנטר היה שיפור, בפעם הקודמת שרכבתי על צ'יגר ממש לא הצלחתי לשמור אותו בקאנטר ואחרי שניים-שלושה צעדים הוא היה נופל לי לטרוט...הפעם הצלחתי דיי יפה!
אני רק חייבת ללמוד לשבת! ולהתרגל לרכוב עם ארכובות ארוכות...בעע
אבל אפילו המדריכה אמרה שהיה שיעור מעולה!

היוםםםםםםם

היה שיעור |הגדש|מ-ע-ו-ל-ה רכבתי עלללל בנצייייייי
הוא הלך פשוט מושלםםםםם יש תמנות!!! אבל עדיין לא העלתי אותם.... קפצנו.... עשינו גריד של ארבע..... לא כ"כ גבוהה.... היה ממש טוב
הוא כזה מושלמייי קטןןןן
ודניאלושק'ה צולעת
בקיצור אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד...... מאוהבת בסוס הזה
ומאוד מאוד מאוד מאוד מאוד..... נהנתי לחזור לרכב עליו

olivia 4 ever

New member
../images/Emo5.gif

שיעור לא משהו אבל אני מישתפרת ... שלישי: שיעור קפיצות על אוליביה .. הכל התחיל בסדר החימום היה טוב כרגיל היא הייתה כבדה בפה ואז התחלנו ליקפוץ קפוצנו כמה פעמיים איקס ואחרי זה אפרייט .. כמובן שאחרי האפרייט היא רצה כמו מטורפת ולא הצלחתי לעצור אותה .. ואז אוקסר .. היא באה טוב לאוקסר קצב טוב והכל ו5 צעדים אחרונים התחילה לרוץ וסירבה .. ורק אחרי 10 סיבובים שהיא רצה כמו איזה מפגרת ללא שליטה היא ניזכרה לעצור ואז המדריך שלי קפץ איתה ... היא קפצה כל כך טוב !! טוב אבל אני מישתפרת לפני 3 שבועות לא הצלחתי ליקפוץ איתה מכשול אחד שבוע שעבר מסלולון של 3 איקסים ויום שלישי איקס ומכשול( אפרייט)

JuSt A d i

New member
../images/Emo4.gif

נוראייי נשברה לי הציפורן באמצע השיעור וירד לי מלא דם

Noa Geva

New member
היי זה צ'יגר רחב הנחיר!../images/Emo6.gif

מה...הנחיריים שלו ממש רחבים!
תרגישי טוב!

למעלה