מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה
מורני, דברי איתי

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהיה נחמד..

היה מצב רוח מסריח אבל השיעור היה סבבה.. לקפוץ עם אראגון ולהגיד שהיה סבבה זה כבר משהו..
לאט לאט אני אקבל ביטחון אני מקווה לקפוץ שוב נורמלי.. אני מקווה... =\

mindeffect

New member
../images/Emo9.gifיפיופההה...זאת נקבה..

חחח..וקוראים לה דניאלה טירופ!!

:O

איזה סוסה יפההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה רעמה יפההההה סוסה מדהימההההה!

A z a r o

New member
היה...בסדר...../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

עשיתי שיעור על קרו...
סוסה מטורפתתתתתתתת
אוקי אז בקטנה מה שהיה:
1.קצת באקים....
2.אמממ עמדה בקטנה על 2
3.בסוף השיעור החליטה שבא לה להתגלגל
אבל בסך הכל היה בסדר...
גררררר סוסה מושלמת

../images/Emo180.gif

רכבתי אתמול ולא היום כי אנחנו נוסעים ואני מפסידה מחר ביה"ס!!!יאיייי טוב אז הייתי אמורה לרכב על דניאלה אבל בסוף רכבתי על בילבי
היה מעולהההה בתחלה עשינו בחימום קצת בלי ארכובות.... והיה טוב
ואז קפצנו.... בהתחלה היה גרועע
ואז בסוף עשינו מסלול של ארבע מכשולים ומכשול אחד פעמיים כולל חומה של 60 ס"מ והיה מעולה!!!אני כ"כ אוהבת ת'סוסה הזאת!!!!!!!!!!!

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifהיה שיעור נחמד...

בחימום הוא היה קצת נודניק אבל אז זה הסתדר... הוא נבהל לי איזה 5 פעמים אבל לא נורא היה בסדר אחר כך עשינו מעגל בטרוט ישיבה ואז בקנטר ואז קפצנו... וזיהו היה שיעור טוב...

שיעור על אזארווו יאייי=))

יום שלישי היה לי שיעור על אזארו.. ת'אמת לא הלך משהו..במיוחד בחימום.. המ..קפצנו (לא גבוה) רועי אמר לי כח פעם סדר שונה של מכשולים ופניות קטנות יחסית...והמ..לצאת כל פעם על קאנטר שהוא אומר שחוץ מפעם אחד (שהטעות הייתה לגמרי שלי וישר אחריה נכנסתי שוב ועשיתי כמו שצריך) הכל היה טוב..ואזארו מושלםםםםםם

Noa Geva

New member
היום רכבתי על בארט../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד. תרגלנו ישיבת קפיצות, אבל בלי קורות קרקע. היה אחלה. הרגשתי גם הרבה שיפור בקאנטר מ]עם שעברה שהייתי איתו. המדריכה העירה לי בעיקר על שני דברים: רגליים יותר אחורה וידיים יותר צמודות לגוף, מרפקים יותר מכופפים ושהידיים לא "יכנסו לבפנים". חוץ מזה היה אחלה שיעור. ובארט היה ממש חמוד
תמונה מהיום

למעלה