מעב"ר

פפוניטה

New member
לצערי

לצערי עכשיו שבועיים לא היה לי שיעורים. עד ה-3/9 (יום ראשון). אין לי שיעורים! אבל סוף סוף יש לי מדריכה חדשה!!!!! יש!!! אני מקווה שהיא תעשה לנו איזה 2-3 שיעורים שלא נעבוד על טרייל (קצת הפסקה), ושהיא תתן לי לרכב על רעם וסטאר!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifסופסוף שיעור קפיצות../images/Emo9.gif

היה כלכך טובבבב עליתי על מונטי.. בחימום לא היה משו, הוא ממש נבהל מהטרקטור והיה לחוץ.. אז התחלנו לקפוץ מן איקס בינוני כזה
ושנינו עשינו סירוב
אז אמיר הוריד והתחלנו נמוך.. עשינו את זה כמה פעמים, אחרי זה איקס גדול יותר, ואז אחרי האיקס הוא הוסיף עוד איקס, שאחרי זה הפך לאפרייט היו לי טיפה סירובים בהתחלה על האיקס, אבל על האפרייט הלך חלק, והייתי ממש גאה במונטי

סוף סוף שיעור טוב=))

וואי איך הייתי צריכה את זה!! הייתי על רדבול, עבדנו על ישיבה, לא קפצנו גבוה.. והלך מעולה!! הוא היה ממש חמוד וקפץ מעולהההה ומעל המכשולים היה סבבה וסימנתי טוב עם הידיים לאיזה צד לפנות.. וגם בחזרה בין המכשולים היה מעולה... בקיצור היה טובבבב

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifשירוש רכבת מדהים היום!

בעצם לא רק היום תמיד

SNTQ

New member
שירוש איזה כיף לשמוע את זה../images/Emo24.gif

אוהבת המוןןןןן

snow snow

New member
דברי איתיי יאפפה שלייי

שמחהה בשבילךךך הכיי הכייי סוף סוף לשמועע משו טוףף חחחח מווואה

MorH

New member
בהמההה ../images/Emo174.gif ../images/Emo23.gif

כבר ****** לך ת'שכל מספיק בפלאאא על זה =]] אז שוב - אוהבתותך ושמחה שהלך טוב =] ~ מתחמקת מלמצוא כתבות באזרחות ~ =P ...

שיעור מצויין!../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

היום היה לי שיעור דרסז' על אלפרד! סוף סוף רכבתי עליו אחרי חודשיים שהוא היה מושבת! היה שיעור ממש מצויין-הלך לי ממש טוב! עבדתי על לרכב בקוים ישרים מטר מהמסלול ועל לעשות איתו מעגלים הולכים וקטנים ואז הולכים וגדלים (מן ספירלה כזאת) בטרוט ואז עשיתי מעגלים בקאנטר והלך ממש ממש טוב! ועבדתי גם על לשמור אותו על המתג והלך מצויין-הוא כל כך הקציף בפה! חמודייי! חחח....אח"כ לקחתי אותו לשתות והוא כרגיל הוציא בועות מהנחיריים
ולא שטפתי אותו כי היה לו עוד שיעור אחרי.... רכבתי גם בבוקר-צירפו אותי לקבוצה ורכבתי על ברכה! (חחח....פונית! ואני בגובה מטר 70!) היה נחמד! סוסה היפרית-חמודה! ואחרי השיעור גם שטפתי אותה-איזה בונבון היא!

שיעור קפיצות ראשון ../images/Emo9.gif

~ מצטרפת רשמית ~
רכבתי על רעם ואחרי שקפצנו קצת איקסים קטנים, עשינו מעין מסלולון קטן של איקס, אוקסר, ואפרייט קטנטן בסוף. הם לא היו גבוהים כל כך אבל אני לא מצפה בפעם ראשונה כבר לקפוץ ממש גבוה. וממש נהנתי
אני מחכה כבר לשיעור הבא

lions queen

New member
../images/Emo23.gifיאללה נו משעמם...

אממממ רכבתי על אראגון... עשינו שיעור קבוצתי והיה ממש נחמד.. -] לי לפחות.. עבדנו על כיפופים ~קצת~ קיצוניים כי זה אראגון והוא ~טיפה~ קשה בצוואר.. *הכל בפרופורציות
* קפצנו טיפה אבל באמצע החלטתי שאני לא רוצה יותר לקפוץ ואני רוצה עוד כיפופים ומעברים עם הפרד..
שיעור הבא בקיצור אני מקווה לאוסטין, בא לי לקפוץ בכיייייף... =]

ההככייי מושששלםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קפצנו היום פעם ראשונה היה בבבבןןןן זווונננהההה
אבל היה חם
איזה קפיץ יש לסוסיקוס הזה הוא מתפוצץ ולא יודעים מתי חחחחחח
אני מרוצה
לא יכולתי לבקש יותר יש לו כאלה בייבי פייס

למעלה