אני
הגעתי לחווה ב8 בבוקר ועזרתי עם הקיטנה וזה..ואז ב3 הסתבר שמונטה צולע אבל אחרי שהוא היה בתא ושטפנו לו רגליים הוא היה בסדר אז באתי למגרש איתו ואז רחינה (מדריכה) החליטה שהיא צריכה אותו לשיעור שלה אז רכבתי על שבי..שבידיוק עשתה שיעור דרסז' עם ילדה בשם צופיה.. עליתי ואז התחלנו חימום היה בסדר איקסים בטרו היה אחלה בקנטר מצוין ואז אפרייט ואוקסר היה אחלה שבעולם.. ואז עשינו מסלול והיא נהיתה דווקא..ואני אחרי השיעור עם מונטה כ"כ לא היה לי כח לעוד דווקא..קיצור היא נתקעה לי ב2 מכשולים האוקסרים זה היה איזה 90-100 ואז אמיר הוריד אוקסר אחד לאיקסר כאילו פשוא אתצ הקורה הראשונה הוריד לאיקס אבל השניה נשארה כך שזה אותו דבר..והאוקסר השני היא נהייתה מסטולה לא קפצה אז זה נהיה איקס
אבל חוץ מזה קפצתי על סוסה בין הקשות בחווה מסלול 90 אז אני גאה בעצמי כי אחרי זה דיברתי עם אמיר שזה מבאס כי הסוסים האחרים בקבוצה הרבה יותר חיוביים (לא שאין להם בעיות-הם קשים..אבל הם בדר"כ קופצים ושבי לא קפצה גם כשהבאתי אותה הכי טוב שאני יכולה..כאילו לא מושלם אבל אם היא היתה קצת יותר חיובית אז היא יכלה לקפוץ )וזה מעצבן שאני עושה הכל נכון (מבחינת הרמה שלי כמובן..לא מושלם
) והיא לא קופצת ואז אמיר אמר לי שזה לא אשמתי ושרכבתי אותה יפה ושממש השתפרתי ואני התסתכלתי עליו כאילו הוא נפל מהשמים -אמיר נותן מחמאות???
שיהיה..כנראה שזה היה מצוין..אז הייתי מבואסת בהתחלה אבל אז אמרתי שזה לא משנה אם היא קפצה העיקר איך הבאת אותה ואיך אני רכבתי בלי קשר לסוסה אז התעודדתי..ואז בהליכת קירור אחרי שאמיר הלך יונתן העביר לי תמים ואז שבי נבהלה ממשהו והתחילה ריצת אמוק כזאתי ועברה למגרש השני (יש לנו מגרש גדול שמחולק בפלסטיקים אז היא עברה בפתח שיש בינהם..לא קפצה
) ואני עם מושכות ארוכות והמים ביד..והיתה שם במגרש מישהי שרכבה על סוס פצוע ואני כזה זורקת תבקובוק לרצפה פתוח וכל המים נשפכובקשת יפה כזאתי והיא מסתכלת כאילו נפלתי מהשמים..ואז חזרתי לאורווה עם הבקובוק מלא חול וצופיה רצתה לשתות אז אמרתי לה למה לא אז היא אמרה שפעם זה קרה לה ולקח לה איזה 5 דקות להבין שכדאי לזרוק תבקבוק..חכמה שכמוני..