מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה פשוט מתהההה מעייפות. פפפף, רוצה פשוט לישון איזה שבוע עכשיו

אממ...

מעב"ר: היום היה לי השיעור השמיני!
ובהתחלה לא הלך משו... ליידי לא ממש שמעה לי, אבל המדריך נתן לי שוט והצלפתי בה מדי פעם עד שהיא שמעה לי סוף סוף!
וזה היה אחד השיעורים היותר טובים שלי... והלך לי ממש אחלה... שבוע הבא בלי נדר, אני מצטרפת לקבוצה!

בבקשה על תגידי הצלפתי

זה עושה לי רע.. אחרי הכל אנחנו לא באמת מצליפים אלא רק נוגעים.. (נכון?!)

היה יום מתיש../images/Emo178.gif אבל מספק ../images/Emo9.gif

הממ.. שני ביטלה את השיעורים שלה והיו סוסים לרכב... רכבתי על טוסקי
המותקקקק... והיה פסדר... עבדתי איתה בעיקר על מעברים מטרוט לקאנטר שיהיו חלקים כי תמיד במעברים היא עושה כזה ם הראש... וגם המעברים שלה לא הכי מסודרים בעולם... והיה שיפור מההתחלה ועד לסוף אבל יש עוד מה לשפר
טוסקה מותקקקק המממ... אח"כ רכבתי על סניורווששש
והיה קשה ב-ט-י-ר-ו-ף.... היא דורשת
, ז"א שהיא עוד יותר לא זזה מתמיד ולא הגיבה לי בקושי לרגל והיה משמ קשה... רק לקראת הסוף כבר היה יותר טוב, בעיקר בטרוט אבל זה ממש קשה לרכב עליה שהיא דורשת... ובסוף כבר התיאשתי אז ביקשתי מרבקה שתעלה עליה לקצת (בעיקר בשביל סניורה) והיה לה טוב... ואני מקווה להתחיל לרכב יותר על סניורה, כי סה"כ זה יעשה טוב לשתינו... ובסוף בסוף בסוף רכבתי ממש קצת על נל. והיה כיף
היא הייתה ממש קלה לרגל (בניגוד ליום שני הקודם) ועבדה ממש טוב. ובכלל התנועה שלה היתה ממש קלילה והיא שלחה את הרגליים קדימה בקלילות ולא בצורה מגושמת ומפוזרת והיתה ממש מרוכזת ומכונסת והיה ממש כיף לעבוד איתה ככה

MorH

New member
רבקה רכבה על סניורה ?!../images/Emo174.gif

מישו צילם ?...

Tamir The King

New member
עונה

היה דווקא נחמד רכבתי על ג'יי עשינו קנטר ברגל נכונה.. והתאמנו על ישיבת קפיצות ובשביל פעם שניה המדריכה אמרה לי שיצא לי טוב.. אחרי זה עשינו קוולטים והיה נחמד חוץ מסירוב אחד..

stary1

New member
../images/Emo55.gifלהלה

אני אספר על שבת
הגעתי לחווה והכנתי את סטאר(אחרי שנתתי לו לטרוף קצת דשא
). נכנסתי איתו למרעה של הפנסיונים(כי אסור לרכב במנאז' דשא בינתיים)וסתם התחממנו..הוא היה עצלן בטירוף!וכבר קצת קשה לדרבן אותו עם כל השומן הזה
אחרי זה נעמה הביאה לי את שאק אחרי חודש שהוא לא עבד!
בהתחלה הוא התחרפן!!!!ובקאנטר הוא הוריד את הראש וקפיצץ
ואז החלפתי לו למתג שלו ונעמה עלתה עליו טיפה..חח אחרי קצת רכיבה הי החזירה לי אותו ובהתחלה הוא שוב ניסה לשחק איתי ואז חטפתי קריזה ו"נכנסתי בו"..אחרי זה הוא נרגע..ירד על המתג ושתק
עשינו הרבה לופ(חולה על הלופ של סוסים ערביים
)ואז ניסיתי לעשות איתו האף פאס..והוא עשה נחמד
הבטטון הזה ממש לא בכושר והוא הקציף מכל הכיוונים מאוד מהר אז ירדתי ממנו אחרי קירור קצר והחזרנו אותו. ואז שוב עליתי על סטאר והפעם הוא היה יותר אנרגטי, והכי כיף..הוא יורד לי על המתג עכשיו ממש ממש בקלות!("איזה ילד גורם לאמא להיות גאה?!
), סתם עשינו מלא טרוט ואז קצת קאנטר וטיפה קפיצות(הוא דפק חתיכת זינוקים!). אחרי שהחשיך שטפתי אותו טוב טוב, שימנתי את הפרסות שלו ושמתי לו קרם על הזנב..ושמתי אותו בתא לקבל שעורה. עשיתי עוד כמה דברים(לוזוכרת מה הם היו
) ואז בדקתי שסטאר סיים את השעורה ושיחררתי אותו ללילה למרעה.. הסוף

ווינגז

New member
כותבת במעב"ר../images/Emo12.gif

כן, אני. היה מעולה. ^____^ לא שיעור, רכיבה רכבתי בבוקר... עבדנו על פתיחה/סגירה של צעדים במעבר בין מקצבים. בהתחלה לולי קצת התנגדה למתג, אבל אחרי כמה דקות היא נרגעה והתחילה להקשיב כמו שהיא יודעת לעשות [לפעמים
]. היא אספה את עצמה ממש טוב, והרגשתי הרבה יותר טוב עם הידיים שהיו יציבות יחסית
. ואההה אני לא מאמינה, הסכמתי לעשות ללולי תספורת
... חחח אז עכשיו יש לה רעמת אינגליש קצרה כזו
. יקח לי כ"כ הרבה זמן להתרגל
. ושמרתי חלק מהשיער שלה!
. אני לא מאמינה שהסכמתי אבלללל
. זהו. מחר שיעור עם יניבי ~כנראה~
למי שקרא עד לפה, וגם למי שלא קרא
.

PinkHorse

New member
../images/Emo24.gifשמחה שטוב לכן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ותתחדשו על התספורת
.

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifשיעור הזוי בטירוף

עליתי על שבת לקפיצות
אני. שבת. קפיצות. אוי ואבוי
טוב אז התחלנו בחימום קצר, ואז אמיר שם איקס פצפון. באתי בטרוט רגוע [כנראה רגוע מדי
], קמתי לישיבת קפיצות, היא נעצרה, ונפלתי
הייתי פשוט בשוק.. חח לא הבנתי מה קרה בכלל.. וזו הייתה נפילה כזו מוזרה.. לא כאב לי כלום, החול היה רך חח, אני אפילו לא זוכרת על איזה חלק של הגוף שלי נחתתי! ואני כמו מפגרת צוחקת חח.. לפחות שנה וחצי לא נפלתי.. אחרי זה עליתי ישר ושבתי קפצה כמו גדולה.. היא ממש ריחפה מעל המכשול והרגשתי טוב.. אבל לא להרבה זמן
אחרי זה הייתי צריכה לקפוץ שני איקסים די רחוקים אחד מהשני שלוש פעמים ברצף.. עכשיו, עשיתי את התרגיל הזה המוווון פעמים, ולא היו לי ממש בעיות על צד ימין.. אבל על צד שמאל [שאני פשוט שונאת
] היה לי סירוב אחד.. אבל היה בסדר.. אבל בכלל לא יצאתי מבואסת מהשיעור חח אני מוזרה
למי שקרא

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifהרבה זמן לא כתבתי..

תחילת השבוע שלי
יום ראשון: הוצאתי את שלוקי ללונג' בסוף הקייטנה כי הוא לא עבד יומיים(הייתי אמורה לעלות אחר כך אבל לא היה מצב רוח אז לא עליתי אבל לא נורא...חח ידעתי שאני רוכבת כל השבוע אז לא הזיז לי) והוא היה כזה חמודי פשוט מתה עליו בלונג' החזרתי אותו וטיפלתי לחמוד ברעמה קצת אבל ממש קצת כי לא היה לי זמן. אחרי הצהריים חזרתי ורכבתי על תהילה הפונית המתוקה משו כמו רבע שעה ככה, כדי להוציא לה מרץ אבל אני רק יושבת עליה היא עייפה..חחח ובכלל שעשיתי קאנטר שתי סיבובים(אחרי איזה 10 דקות טרוט) היא מתנשפת כמו החיים אבל היה כיף..חחחמודה:p
יום שני: טוב ככה הגעתי היום בשבע ורבע בבוקר..הוצאתי את החתיך הברשתי אותו טוב טוב ברבע לשמונה יצאתי ללונג' הוא היה כזה מתוק הוא כזה סוס ללונג' פשוט כל מה שאני אומרת לו(במילים) הוא עושה חחח עודד התפלא...חחח ואז הבאתי אותו לענבר שתשטוף אותו כי סידרתי לעודד מכשולים, הוא התייבש בנתיים, באתי אליו המשכתי לו את הרעמה...וואי הוא כזה חתיך אבל מחר אני צריכה לקצר עוד.. הברשתי אותו כי אני אמורה לרכב בערב ואז החזרתי אותו.חמודי
חזרתי בערב ככה בשש וחצי האכלתי חציר בחוץ ואז ישר הוצאתי אותו איכפתי ועליתי, בחימום היה ממש טוב, ואז קפצנו בהתחלה לא הרגשתי משו אבל עודד אמר שזה ממש טוב ואני סתם חושבת שזה לא טוב.. בסדר שטויות ואז בסוף קפצנו ליין כזה קורות ואז אפרייט של 120 ככה...והיה מזה מושלם אמרתי לשחר יש שלוש אפשרויות סרוב הפלה או נפילה אבל מה הלכנו על האפשרות הרביעית נקי ועגול ומושלם...חחח כזה מתוק אלוהים
עשיתי הליכה שטפתי אותו האכלתי תערובת והלכתי הבייתה עם חיוך סוף סוף
, חחחח מחר עודד רוכב עליוו בשיעור עם לאון יהיה מעניין...חחח וואו כתבתי המון...דיי(בספק אם מישו יקרא..חחח) כזה חמוד
~מתגעגעת לחורף~

dressagelover

New member
השיעור שלי ../images/Emo4.gif

בתחילת השיעור הוא היה ממש בובי! ואז בקנטר ילדה יצאה מהמגרש והוא יצאה איתם שהיה ממש ממש ל-א טוב! אז דפקתי לי עם השוט ואז הוא נכנס למגרש והיה יותר טוב... ואז שהיינו לייד בגדר אני ידעתי שהוא ינסה עוד הפעם (והשער היה סגור) אז התרחקתי מהשער והוא דפק סיבוב רצחני! וניסה לקפוץ מאל הגדר! ושבר את הגדר!
הוא היה ממש מפגר כי הוא סוס ממש ממש ממש ממש ג-ד-ו-ל!!! עשינו כמה תרגילים לייד הגדר כדיי שהוא ב-ח-י-י-ם לא יעשה את זה שוב! וחוץ מזה הוא היה ס22ה!

horse 1212

New member
../images/Emo13.gifהשיעור הכי טוב שהיה לי עם וילי!

רכבתי עליו הורסבול.. (כמו תמיד..) כזה מאמי! איך הוא הקשיב לי לרגליים! ובדרך-כלל הו לא עושה אאת זה... אחלה שיעור...! וילי המתוק בתמונה

למעלה