מעב"ר

היה ממש כיף!../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

הייתי כל היום בחווה-רכבתי פעמיים! בבוקר הציעו לי להצטרף לקבוצה של ילדים יחסית מתחילים-סתם בשביל הכיף והיה מאוד נחמד! רכבתי על סוס יחסית חדש שקוראים לו דויד-הוא היה כזה חמודי! מאוד ממושמע ונוח! אח"כ פירקתי אותו והלכתי לשטוף וגם את שאר היום בחווה ביליתי בלשטוף סוסים (וגם את עצמי...חחח...
). אחה"צ היה לי את השיעור הקבוע שלי עם ליאן-קפצתי עם יוליה והלך ממש טוב! קפצתי קומבינציה של איקס, מן אוקסר שמורכב מאיקס ואפרייט של 60 ס"מ ואפרייט של 50 ס"מ עם צעד קאנטר בינהם. הרגשתי שיפור גדול בישיבת קפיצות שלי!
אחרי השיעור הלכתי לשטוף את יוליה ואז הלכתי לתת קצת *הרבה* צומי לאלפרד-מתוקקקקקק!
אתמול חזרו לרכב עליו! איזה באסה-שבוע הבא לא יהיה לי שיעור כי ליאן טסה לגרמניה והיא תרכב אצל מאמן קפיצות-כיף לההההההה! *גמאני רוצה*

רישמית כלום ../images/Emo10.gif

אוף. המדריך אמר לי לקחת את שבת והייתי בלי גומי, כולם אבל כולם רוכבים אותה עם גומי או גרמניות, ואני לא. אוףףףףףף. התחלתי חימום לבד, התחלתי קצת טרוט וכל פעם היא העיפה את הראש לשמיים ועשתה צעדים ספק צליעה ספק מעבר לקאנטר\הליכה. היה לי דיי חרא אז חיכיתי למדריך שיבוא לראות מה יש לה, היה כל כך חם, הייתי כל כך בלי קצב, הייתי עם דורבנות ושוט ולא החצליח לי כלום. כל פליק היא העיפה את הרגליים לבאק וחזרה לקבצ\חוסר קצב, כל נגיעה עם הדורבן- באק וחזרה לחוסר הקצב. היה ממש ממש ממש חרא. כשמרתי על קשר היא הרימה את הראש והתנגדה וכשקצת שיחררתי היא הורידה את הראש אז העדפתי לנסות לעבוד עם מושכות ארוכות אבל המדריך לא אהב את זה. המעברים לקאנטר היו נוראיים, אני ממשיכה לתת ידיים ואני מתפרקת, נאחס. קיצר הלך לי ממש חרא, שיעור פלאט מגעיל. בכלל כל הימים האחרונים בחווה היו ממש חרא ונימאס לי כל כך מהחווה הזאת. אם רק הייתה חווה אחרת לאינגליש בירושלים... לפחות הישיבה הקלה שלי השתפרה :\ :-\

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifככה נטשת אותי../images/Emo10.gif

נו נו פיצע, לא ראיתי את השיעור שלך.. אבל זה לונורא, תמיד יש שיעורים מגעילים כאלה ואחרי זה זה עובר..
מי צילם אותך?
דבריייייי איתי

כע... הייתי על סף התעלפות

אני לא יודעת ממש חרא לי בכמה ימים אחרונים, באמת. אבא צילם אותי, אתמול עשיתי קצת מהומות וקצת נעלמתי מהבית
אז אבא התקשר לאמיר וגרם לו להתעקב בעבודה וממש כעסתי ואזאמיר אמר לי את זה... איזה חרא.
לאב יו בייבי

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif

רכבתי על אדמייררררר
כי התחלתי לעשות עליו פנסיון! היה חימום טוב.. קפצנו בהתחלה אפרייט בודד ואז קפצנו אין&אווט היה שיעור טובבבב אבל אני חיית ללמוד לרכב!!!!!!!!!!!!

SNTQ

New member
מזל טוב על הפנסיון ובהצלחה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

horse 1212

New member
שיעור לא רע...../images/Emo134.gif

רכבתי על אחד הורסבול הוא היה טיפה לחוץ כשהייתי בלי המושכות אז הוא רץ.וכשביקשתי קאנטר הוא לא עשה... לא נורא יכלו להיות שיעורים יותר טובים...... אחד בתמונה

חורגת ממנהגי ../images/Emo185.gif

אף פעם עוד לא כתבתי על שיעור שלי-אבל אתמול היה לי שיעור כל כך מצויין!!!! אשכרה דרסאז' טהור! היה כל כך מדהים,אולי בעיקר בגלל העובדה שרכבתי על סוס שלא נותן מעצמו במיוחד לתרגילים שמעבר לקאנטר וטרוט,ואשכרה עשה לי דרסאז', עוד שנייה היה מתחיל לעשות לי פיאפים,ופסאז'ים,כל כך נהנתי!! איך שעליתי עליו -ישר הוא התכנס וממש נתן מעצמו...איזה מצויין:) וזה סוס שאני לא סובלת אותו בדרך כלל כי הוא זקן ממורמר.חחח:) המדריך כל השיעור החמיא לי:) גם הוא כנראה היה מופתע ממה שהלך שם:) קיצר היה מצויין:)

אתמול../images/Emo107.gif

אמממ...יש מורה בבי"ס שלי שהיא מנהלת של חווה טיפולית קטנה עם 3 סוסים אז היא הזמינה אותי אליה הביתה בשביל לצייר לה סוסים על הקירות אז ציירתי לה 2 סוסים ענקיים אבל הספקתי לצבוע רק אחד מהם....יצא נחמד! אני מקווה שהיא תצלם ותשלח לי את התמונות. אח"כ היא נתנה לי שיעור רכיבה אז רכבתי על פוני וולשי גזעי-מדהיםםםםםם, לבן לגמרייייי שקוראים לו פונפון (שם דפוק
). חחח...הייתי ענקית עליו-אני מטר שבעים....רכבתי עם אוכף ווסטרן והיה לי מאוד נוח! ופונפון היה מאוד חמוד וממושמע! היה מאוד כיף-אני מתכננת לבוא אליה עוד פעם בשביל לצבוע את הסוס השני שציירתי על הקיר!

PinkHorse

New member
שיעור די סביר/בסדר../images/Emo11.gif

אז בגלל שהייתי בחו"ל לא רכבתי די הרבה זמן רציני ולפני הטיסה סתם לא עשיתי כלום בקפיצות והיה לי שיעור דרסג'. אז ציפיתי לממש גרוע אבל לפחות באתי עם ביטחון ורצון לרכב על קייסרון
. התחלנו ת'שיעור, קפצנו גריד ולא היה כ"כ טוב.. אבל עם הזמן לאט לאט זה השתפר [לא בכמויות אבל עדיף מההתחלה]. אחרי זה עשינו מסלולון קטן ולא כ"כ הצלחתי להחזיק את קיסר אז לא תמיד הספקתי לקום אבל היו מכשולים שהרגשתי שהוא קופץ כ"כ יפה
. בכל מקרה ממש ~צריך לעשות על הקטע של הצעדים~. אבל סה"כ אני מרוצה כי ציפיתי ליותר גרוע [למרות שזה לא היה רחוק מגרוע
].

Vintage Queen

New member
נמנמנמ שיעור דרסאג' ^^

סתם כי הסוסה דורשת ~נקבות זה השטן~ חחח עבדנו על מעבריםםם ועל טרוט ישיבה ושמיניות ומעגליםםם אני שונאת לרכב עליה כשהיא דורשת היא כזאתתת קרש!!!! אפילו עימנואל עלה עליה ואמר שזה לא ממש נורמלי חחח חפיףףף והיום יצאתי איתה לעבוד בחוץץץ ופעם ראשונה שבאמת הצלחתי לעבוד איתה בחוץץץ והיא הייתה רגועה!! כזאת מושלמתת
אחרי שחזרתי שטפתי אותהה וסיפרתי אותה קצתת ואז עשיתי ציוד ואז שטפתי עוד כמה סוסים שחזרו מעבודה עם עימנואל.. ועשיתי לפיסטי ולגאיוש טיפול יופי מקיף
פיסטיק הזאתי חתיכת בהמהה חחח פעם ראשונה שראיתי סוסה עושה שפגט

שירלי317

New member
שלום לעולם החיצון!

חזרתי לסופ''ש מהקורס בכנות! הולך פצצות! כמה נחמד, הייתה לי השבוע יומולדת!!!
חחח...(איזה צומי שכמוני..) והיום היה שעור ב6 בבוקר כרגיל... עם רולנד.. והיה חביב למדי.. קפצנו.. כמו כמעט כל בוקר לצערי... רכבתי על קסם היום לשם שינוי.. והיה די מעצבן כי לא רכבו עליו כמעט שבועיים אז הוא היה ממש נוקשה ולא עבד על המתג כמו שצריך.. אבל בקפיצות היה סבבה... קפצנו קומביצנציה של איקס אפרייט... ואחרי האיקס היינו צריכים לעצור אחרת היינו דורסים את רולנד כמו שגל עשתה..חחח.. ומי שלא עצר בזמן רולנד נתן לסוס מכה על האף עם הכובע שלו..חחחח... היה משעשע...
הידעתם שאני משועממת?!

פפוניטה

New member
השיעור שלי

רכבנו היום בקרחת (זה בעיקרון מרעה לאמהות וסייחים). אני שונאת לרכב שם כי זה אדמה עקומה ומלאה אבנים, אבל אין מה לעשות. רכבתי על 'שייח' הסוס עליו אני מתחרה, והיה די טוב! הלך לי בסדר, והמדריכה שלי אהבה מאד איזה משהו שעשיתי במקצה. סה"כ היה נחמד בשיעור. עשינו מקצה (טרייל), ודי הצליח לי. ועבדנו על מקצבים בלי ארכובות שגם היה נחמד.

lidarush

New member
היה שיעוררר טובבב

הכימ אושרת בעולםם הוא כזה מושלםםםם
שאי אפשר לתאר!! עשינו כמה מסלולים קטנים ופשוט היה טוב
וזהו..נמנמנ

למעלה