מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כי אם לא, שירוש תצעק עליי

InSiGnIfIcAnT

New member
ממש תצעק...פףף../images/Emo4.gif

חרא חימום, חרא קפיצות, חרא חרא ועוד קצת חרא.... רכבתי על רדבול..אחד השעורים הגרועים שלי עליו ובכללי.... היה מכוער, ויש הוכחות.... אנחנו פשוט הכי מכוערים ביחד!! סוס דרסאז' או מה?!? הדבר היחיד שהיה טוב זה שסוףסוף פתחתי לו את הזנב
גאה בעצמי ממש!!!

MorH

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo174.gif ../images/Emo9.gif

דיי שירוש ../images/Emo46.gif

הלך לך ממש יפהה בסדר, לא היה מושלם אבל חרא?? היה לך יפה (= תסתמי ואני בטוחה שגם יעל יכולה להגיד
שירושש את צריכה לשלוח לי את התמונות (= לא כל יום אפשר לרכב על סוסה כזאת

שיעור על בילבי!!!!

חמודה שלי.....
לא רכבתי בארבע כי היה לנו בלאגן בקבוצה והולכים לפרק אותנו..... טוב לשיעור.... היה נחמד..... הייתי מזה עייפה..... עשינו מלא קנטר!!!! אבל לא קפצנו..... היה בסדר.....יכל להיות יותר טוב אם לא הייתי כ"כ עיפה ואם לא הייתי רוכבת על העצלנית שלי.....
כמעט נפלתי..... פתאום היא התחילה לשים טיל בקנטר ואני לא יודעת מה קרה שם בדיוק אבל לא נפלתי בסוף.... וזהו.....

MorH

New member
סוף סוף קפצנו ../images/Emo174.gif

אני ושקד בנינו בחימום מסלול
אז הייתי על אותלו ולא יודעת היה גרוע =\ בהתחלה באנו לאפרייט ורולנד אמר שנבוא נקפוץ ונעמוד אז לאט לאט הצלחתי לעצור אותו אחרי קפיצה וכמה פעמים הפלתי את הקורה עם הרגליים =\ אחרי זה באני לאפרייט אחר ורולנד עמד מולו ואנחנו גם היינו צריכים לעצור אחרי הקפיצה ( בלי לדראוס את רולנד כמובן ) חח ובפעם הראשונה אותלו ברח שמאלה מרולנד ואז עצרתי אותו אז רולנד היה עם מקל דק והוא נתן לו כזאת מכה קטנה על עאף זה היה מצחיק ואז בפעם השנייה כבר עצרתי יותר טוב אז רולנד אמר לי לעצור ממש בנחיתה וקצת הצלחתי =P אחרי זה באני לקו שזה איזה 5-6 צעדים בין המכשולים והיה צריך לקפוץ ת'ראשון ולעצור יענו לא לקפוץ ת'שני ורולנד עמד לפפני השני אז הצלחתי לעצור ואז הוא הראה לי איפה הוא רוצה שאני יעצור והצלחתי אחרי זה עשינו באותו קו לנסות להכניס 7 צעדים ואני הצלחתי כמה פעמים כי אני עם פוני חיחיחי סתם אבל זה היה די קשה בכל זאת ובסוף עשינו ת'מסלול היה נחמדדד ...

לודמיר

New member
מרוצה! ../images/Emo9.gif

היה לי שעור מעולה! (יחסית...) כבר לפני שבועיים אני והדס דיברנו על זה שאני צכה לרכב עם מרטינגל.. אבל מי שכח לשים בשיעור?!?!?!!?
אז הדס שלחה את גיא להביא לי.. חמוד.. שמתי את המרטינגל על הכי ארוך, ככה שזה לא עזר לי בכלום אבל בראש שלי ובראש של רולי זה עשה משהו, ושנינו התחנו לעבוד כ"כ טוב!
הדס אמרה לנו לעבוד בדרסז' ו(אני מצטטת)לעשות גיחה,ולהגיח לכיוון האיקס, אחרי שאתם מגיחים, תחזרו לעבוד בדרסז' כאילו כלום לא היה... קיצררררר היה מעולה! חוץ מזה שהוא היה בפאניקה מהקונטיינר (חמודד...
) הקטע הכי טוב זה שהדס לפעמים עולה על רולי, והיא זאת שממש למדה אותי לרכב מחדש בערך, אז יקי בא אליה עושה לה כזה "בתכלס הדס, רק אני ורמי <הבן שלו> יכולים לרכב על רולי) קיצר, היא לקחה את זה טיפה קשב, אבל אמרתי לה שלא תיקח, כי זה יקי והוא כולו מאושר מזה שהוא היה בארה"ב עם רמי, וכנראה יש לו מצברוח יותר מדי טוב... אז הוא ראה את השיעור ואחרי השיעור הרגשתי ששמתי לו זין בפרצוף לגבי המשפט שהוא אמר!! חחח...
היה שיעור מעייף
אבל שווה את זה!

Vintage Queen

New member
---> ---> ---->

מה שיש לה על הצוואר(באמצע החזה)... משחילים דרך שתי הטבעות את המשכות וככה זה מגביל תסוס והוא לא יכול להרים תראש גבוהה כזה.. זה "שובר" תמשכת..

שירלי317

New member
זקנצ'יק!!!!!!!../images/Emo24.gif

היה היום שעור אחרון עם הדס! על שדון הכוסון! שתרח בטובו להפוך מלבן לחום מטונף אחרי ששטפתי אותו אתמול הכי יסודי שאפשרררררררר!..חחח.. סוסים לבנים זה סיוט!נמנמ... עקרונית היה שעור דרסז'.. אבל קפצנו לגיחה למכשול קטנטן מדי פעם כמו שהדס אמרה...היה חביב.. חוצמזה שהיה לשאדו שעור לפני זה עם נועה שקצת שגעה לו ת'צורה... והוא גם קפץ ועוד החום הנוראי.. אז בכלל הוא כמעט התפגר לי באמצע השעור.. אז סיימתי איתו יחסית מוקדם...אבל בכללי היה די טוב.. יום ראשון מתחיל הקורססססססססס!!!!!!! 3 שבועות כל יום אני רוכבת על השקסייייייייייייייייי
אלו'ש, היה לך ממש נחמד היום על הפשוש! פורסיטו המותק..חחחח אבל איזה ספרינטים את ופאני דפקתן..חחחחחחח

Vintage Queen

New member
../images/Emo42.gifאךך אימון בוקר זה ה-דבר!!../images/Emo45.gif

(אזמה אם כשירדתי כמעט התעלפתי?!?
זה פרט שוליי
) המממ טוב אז באתי לחווה באיזה 8 ורבע ומיסי עוד אכלה
אז התחלתי להבריש אותה קצת בתא בזמן שהיא אוכלת (היא כמעט הרגה אותי
) אחרי שהיא סיימה הוצאתי אותה החוצה והמשכתי להבריש
ואז איכפתי וירדתי למטה להתחיל להתחמם...
החימום היה יחסית טוב... היא הייתה דיי מותק והמעברים היו יותר שפויים בניגוד לתמיד
עבדנו על החלפות רגליים ימין אחורה / שמאל אחורה... והיא עוד קצת לחוצה בזה אבל יעבור לה
ואז התחלנו לקפוץ, בהתחלה אין & אווט ואז אין & אווט --שני צעדים--> מכשול והיה ממש טוב היו צעדים קטנים,בגלל שעימנואל אומר שאני צריכה להתרגל לחזור אחרי מכשולים, בעדינות אבל..
אחרי זה עשיתי מכשול -->3 צעדים--> אוקסר היו כמה פעמים שהכנסתי אותה יותר מידי מתחת למכשול
אבל חוצמיזה היה ממש טוב קפיצה אחרונה היא טסה למעלהההה
איך חייכתי חחחח
וככה סימנו תשיעור!
כשבאתי לרדת ממנה למעלה מזההההה לא הרגשתי טוב אז עימנואל עזר לי לפרק אותה ושטפתי אותה ואז ישבתי לנסות לחזור לעצמי... חח זה עוד לא ממש קרה עדיין ממש כואבת לי הבטן ויש בחילה
אבל לונורא...
~עייפה
אך מרוצההה
~

../images/Emo180.gifיום רביעי../images/Emo180.gif

היה ממש טוב....|שמח|עבדתי לבד..עבדתי על מעברים הוא תיפקד וזז ממש טוב.
במעבר לקנטר מהליכה היה לי קצת קשה אבל בסוף הצלחתי

MorH

New member
עוד פעם קפיצות../images/Emo174.gif

הפעם עם פנטום
היה כבר מסלול בנוי בחימום ובהתחלה באנו לאפרייט של איזה 60-70 והוא אמר לנו לקשור ת'מושכות ולבוא בלי ידיים אז פנטום ~ קצת ~ טס לי
אחרי זה הוא אמר שהוא רוצה שאני יבוא בישיבת - קפיצות ואז באנו לאפרייט אחר ואז רולנד אמר שהוא רוצה שנקפוץ ככה
כאילו הקוים האדומים זה מאיפה צריך ללכת אז עוברים לקאנטר שמאל איפה שהקוים מתחילים ובהתחלה זה היה מסובך וחטפתי סירוב על 100 כאילו זה סתם הוא ברח הצידה כי לא הייתי מרוכזת וה2 קפיצות האחרונות היו יותר טובות ובקפיצה האחרונה הרגשתי שהוא מתיישב על התחת והוא זינק והיה דווקא כייף
...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo118.gif

רכבתי על אוליבר היה שיעור מעולההההה בחימום עשינו הרבה מעגלים והחלפות כיוון ואז עבדנו במעגל על חצי עצירה. בהתחלה בהליכה-->טרוט--> ואז קאנטר אחר כך קפצנו אפרייט לחימום ואז אין& אווט היה שיעור ממש טובבבבב

למעלה