מעב"ר

aloniguy

New member
אני בטוח...

שאם היית עולה עליה גם את היית מגיעה איתה למשהו בדרס'ז....

לעלות עליה אני יעלה..

השאלה אם נגיע למשו בדרסז'..כי בנינו כבר על קפיצות

aloniguy

New member
חחחחח זה תלוי...

במצב רוח של ג'יין.... אם יהיה מצב רוח, תקפצי, אם לא אז לא...חח :)

aloniguy

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי....
אבל זכויות שמורות לחודידי וחודידי אל תשכחי.... חח

שירלי317

New member
בבקשה..

והצלחתי להעלות את הסרטון... רק תזכיר לי לשלוח לך בהזדמנות במסנג'ר...

fliperit

New member
פאן!!!!

כל יום כמעט הלכתי לרכב השבוע... יום שני: עשיתי מעגלים ופליפ היה פשוש...הייתי צריכה לתקן אותו אולי פעמיים...ואח"כ הוא היה מוווושלם!!! יום שלישי: החלטנו לעשות עבודה קלה, אז עבדתי על לפו-אוף למעגל קטן...בגלל שזה מה שיהיה לי במקצה עוד שבוע וחצי...והיה ממש טוב...ואז בצהריים המאמנת שלי עלתה עליו, ועבדה על החלפות רגליים ממעגל גדול לקטן..והיה סבבה, אז היא נתנה לי גם לנסות..והיה מעולה!!! יום רביעי: נסענו לרכב קצת במגרש אחר, כדי שפליפ והסוס של המאמנת שלי יתרגלו למגרשים אחרים...והיה ממש טוב עם פליפ..הוא לא התרגש מהמעבר...

S H I L G I

New member
שיעור [אולי לפני] אחרון על פור../images/Emo10.gif

התחיל רע, הייתי עייפה נורא אז לא הצלחתי להזיז אותו ולגרום לו להקשיב לי לגמרי.. והוא היה גם תפוס קצת ונתלה לי על הידיים אח"כ זה השתפר..עשינו טרוט ישיבה והוא היה כולו במסגרת נכונה ועבד מאחורה והיה באמפי כזה אבל כשהוא היה באמפי כרגיל בקושי הצלחתי לשבת חחח אבל היה כיף חח ואח"כ הוא זז טוב עם פחות באמפי כי הזזתי אותו יותר ואח"כ משם עברנו לקאנטר והיה פשוט ה-דבר היה מדהיםםם..וכולי פשוט הייתי באקסטזות כאילו זה היה הדבר הכי כיפי שעשיתי איתו..וזה כולה קאנטר..אבל זה היה קאנטר מדהים..אפילו תמי אמרה..וגם לצד השני זה היה מדהים..בסוף ניסינו לעשות איתו מעבר להליכה זאת אומרת שיעביר משקל לאחוריות ואז בבת אחת לעבור להליכה..ולא ממש הלך חח אבל היה כיף בכל זאת=) אח"כ שחרור בטרוט קימה וקירור וזהו היה מגניב
אח"כ נשארתי ועשיתי לו עוגה ואז היתה לו מסיבת פרידה שהיתה כיפית לאללה והיה מושקע והיה ממש מגניב
וזהו..הוא עוזב לחפציבה לרכיבה טיפולית..ומקווה שיהיה לו שם טוב..באמת סוס נשמה ומגיע לו שיהיה לו טוב..

קפצתי 3 פעמים בשבוע, שיאאא!!:)

יום רביעי(לפני שבוע): ירדן, אה עשינו מסלולון..היה סביר, אני לא מסתדרת עם הקפיצות שלו, כל הזמן הולכת לפניו או לא הולכת בכלל וחבל עליו..אבל לקראת הסוף היה יותר טוב יום שני: רייןןן..היה טוב! לא ציפיתי לקפוץ איתה מעל 60 בערך בגלל כל מה שעובר עליי ועליה בתקופה האחרונה..בסוף קפצתי איתה את הניו-ג'רזי חחח והפתעתי את עצמי(ואת חגית..) והיה ממש טוב יום רביעי: דוכס
עבדנו על הישיבה, עשינו אין&אווט בהתחלה ואחר כך ליין.. והיה ממש טוב..הלכו לי הרגליים אחר כך אבל זה סימן טוב חחח וקניתי שוט קפיצות חדש.. זהו.. תודה לאביוש על התמונה :]

../images/Emo176.gif סוף סוף שיעור

בהתחלה רכבתי על פונית אחת קטנטונת וחמודה רכבתי בעיקר קרקע אבל אז קפצתי איזה 5 קפיצות כי לרועיקי התחשק להקפיץ חחח
אח"כ עשיתי שיעור על דואלה המהממת והיה קשה ברמות
עבדנו על מעגלים ולא קפצתי אבל אח"כ גם עבדנו עם קוולט וקפצתי ממש נמוך כי זה ממש ממש ממש קשה, כל הידיים שלי תפוסות!!

כולם להיכנס לקרוא!!!!!

יום מושלם...
הלכתי לביה"ס והיום סיימתי ת'לימודים סוף כל סוף!!!! ממוצע מעולה!!!! 96.... אני כ"כ מאושרת.... טוב הלכתי לחווה ואני כמובן רכבתי על בלבי
עזרתי לשחר לאכף את ג'ינג'י ואז עלינו לרכב..... התחלנו להתחמם עשינו קצת עבודת קרקע ואז קפצנו.... בהתחלה זה הייתה קורה מסכנה שהיא חצי מועלתה כאילו דילוג.... ואז 2 כאלו.... ואז עודד העלה לאיקס ואז לאפרייט ואז הוא הרים ועוד קצת ואז הגענו למטר ואחר כך למטר ועשרה!!!!!! רק במטר היא הפילה פעם אחת וזהו!!! סוסה מאמי
רק חבל שהפרעתי לה עם היידים שלי
אני כ"כ מאושרת.... סוף כל סוף לקפוץ גבוהה.... ונשארתי בחווה עד שמונה.... היה כיף ועשיתי מלא דברים באורווה.... בקיצור אני שמחה עד הגג!!!

טוב אז היה שיעור בסדר עם נפילה כואב

מאודדד... טוב אז בהתחלה עבדנו בטרוט קאנטר והכל ואז קפצנו כמה איקסים ואפרייט.. ואז עשינו מסלול קטן... והבאתי לו שוט קטן לפני המכשול אז הוא לא בא טוב ולא הייתי מוכנה אז כל הגוף שלי נתקע בו וקיבלתי מכה חזקה בראש אז כנראה איבדתי את ההכרה לדדניה אחת..ואז הוא בא לקפוץ את המכשןול השני אז ננפלתי קצת נגררתי אחריו ואז הוא משךאותי מתחת למכשול אז כל הפרצוף שלי נתקע במכשול והרגליים האחוריות פגעו בי... קיצר לא כל כך נעיםם=\

שיעור פשוט מושלםםם

רכבתי כמובן על תותי...והיא הייתה כזאת חמודה בטרוט וזה כרגילל... ואז עשיינו קאנטר ומור רצה שהיא תתחיל להאריך ת'צעד שלה יותר ממה שהיא רגילה בקאנטר והיא הייתה כזאת רכה ונעימה וואי זה היה פשוט מושלםםם והיום יש עוד שיעור מקווה דרסאג'... זה כל כך כייףך עם תותי... והגיעו אלינו מכשולים חדשים וזה איזה יום מולשםםם

lions queen

New member
../images/Emo23.gifוואי.. תרגישי טוב ../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

|תרופה|
החלמה מהירה

נמנמנמנמ....

שיעור פרטי על האחת והיחידה- ריינצ'וק
...
היה ממש קשה (אני מתחילה עכשיו שיעורים פרטיים וזה היה הראשון) וממש אין מה להשוות... עבדנו טוב והרבה... ריינצ'וק הייתה מדהימה כרגיל... עבדנו הרבה על מעגלי 10 מטר ועשינו המוווון קאנטר, חשבתי הרבה על להתרכך אליה בידיים, ולסובב את האגן והכתפיים במעגלים, ועבדנו גם על עצירות שתשאר עגולה בשרירים של הגב במהלך העצירה והיה די טוב
ריינצ'וק-מושלמת
... אני- הורסת תתמונה...

למעלה