../images/Emo28.gif../images/Emo33.gif
חחחח
מה ששיעמום בשיעור ערבית יכול לעשות! זה היה היום ההכי מטורף שהיה לי בחווה אי פעם!
טוב, העבירו לי את השיעור לאתמול ב-6 בגלל יום הזיכרון וערב יום העצמאות.. שאלתי את רוני על מי אני עולה והיא אמרה לי לשאול את אמיר כי יש לי שיעור איתו. טוב שאלתי, הוא אמר לי לקחת את מונטה ולמטר לקחת את בילי. שניהם עבדו אז חיכינו, ואני בינתיים הלכתי לדבר עם מאירה שהברישה את בל. פתאום צופיה באה ואמרה לי שרוני מוסרת שאני אקח את שיינינג, שכמה חבל, היה רטוב. הלכתי ושאלתי אותה למה אני לא יכולה את מונטה אז היא אמרה לי [פפ בטון ממש מגעיל =/] שונוס צולעת אז היא תיקח אותו. [פפפפ אבל אני הייתי צריכה לקחת אותו קודם=/] אז אמרתי לה ששיינינג רטוב, ונדלג על הקטע הזה בקיצור שאני אומר - היא הייתה מגעילה =/. פפפ אמרתי לאמיר והוא אמר לי לקחת את האפורה. הוא אמר לשים את האוכף של שרי אבל, כמה חבל, הוא לא היה שם
. אז גילי אמרה לי לקחת אוכף שחור שהיה שם. באתי למנז' והייתי צריכה קונטרה מהצד השני כדי לעלות
|שמן| ואז אמיר אמר לי "זה לא האוכף שהתכוונתי" ואז הסברתי לו. טוב, אני הולכת לאורווה כדי לשים לה את האוכף של שבת. חח חזרתי, עליתי, אבל לא שמתי לב והאוכף היה עקום אז הייתי צריכה לרדת שוב
. בסוף התחלנו טרוט וממש לא הסתדרתי איתה.. אז אמיר אמר לי ככה בפשטות שהוא רוצה שאני אתרגל אליה והיום עושים קפיצות אז שאני אקח את מונטה.
לקחתי את המסכני שלי ועליתי, ואז ברוך השם התחיל השיעור. בהתחלה עבדנו על שתי קורות קרקע בטרוט, אז בקאנטר, כשצריך חמישה צעדים ביניהן, ואז קפצנו קצת.. מונטי הוא מלך
אם מישו קרא, אז תודה