מעב"ר

fliperit

New member
היה כלכך כלכך כיף!!!!

נסעתי למאמנת החדשה שלי...פעם ראשונה אחרי חצי שה שלא רכבתי איתה.. בקיצור....היה ממש כיף לראות אותה אחרי חודש שלא נפגשנו..והרכיבה גם הייתה טובה....עשינו עצירות ורולבקים.. אחרי זה סתם רכבתי על איזה סוס שמיועד להיות סוס בית ספר..והוא היה חמוד..

Saint Marko

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שזו תהיה התחלה של משהו טוב ברכיבה! אני תמיד אומר שהכל לטובה... אז בהצלחה!

fliperit

New member
תודה....

אני יודעת שזאת התחלה טובה...אחרי שנתיים עם המאמנת הזאת...אני יודעת שהיא מעולה, וחמודה לאללה... ואחרי החצי שנה מאז שהיא עזבה אותנו, אני גם יודעת שאין הרבה מאמנים כמוה...לא ברמה, ולא ביחס...

Saint Marko

New member
רמה ויחס הולכים מבחנתי ביחד

אני מסתכל על זה בכלל שאנחנו בתור אנשים בגיל 15 ומעלה כבר לא ילדים קטנים ואני חושב שצריך שיהיה לך מן קשר מסויים עם המדריך ולא שתבוא לשיעור ותלך....

PinkHorse

New member
אני ממש שמחה בישבילך../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אמרתי לך שהכל לכיון החיובי
ואני בטוחה שהמדריכה שלך היא הדבר הבודד מכל הדברים הנפלאים שמחכים לך בחווה החדשה

fliperit

New member
../images/Emo24.gifחחח

איתה הכל היה מסודר כבר מהתחלה...הבעיה זה עם החווה השניה.... אבל זה כבר לא ממש בעיה, כי די החלטתי לעזוב....הבעיה היותר גדולה היא ללהודיע להם זאני עוזבת...בלע...זה ממש קשה...

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifמבינה אותך../images/Emo24.gif

גם לי היה סיפור דומה..אבל אל תדאגי.. הכי חשוב שתעשי את זה בלב שלם..!

fliperit

New member
חחחח

זה לא יהיה בלב שלם...אבל אני חושבת שזה מה שאני צריכה לעשות...

Vintage Queen

New member
היום בבוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

הגעתי באיזה 8 בבוקר
ומיסי עוד אכלה אז ניקיתי בנתיים את השוקתות ל כולם חח
ברכיבה היה ממש טוב.. אבל קרעתי תתחת ממש.. כל פעם שעברתי להליכה התנשמתי כמו מטורפת חחח וזה דיי הצחיק אותי.. פשוט עבדתי עם הרגליים לשם שינוי וזה היה קשה חחח
אבל היא עבדה ממש טוב ודחפה מאחורה ואין היה בסטטט אחרי זה קירצפתי אותה ממש טוב והשאירו לה תתא שאני אנקה לה (אני אוהבת!
חח נראה לי אני היחידה בעולם
) אז ניקיתי והוספתי ריפוד ואז ניקיתי ציוד ועפתי הבייתה היה ממש נחמד חולה על הסוסה הזאתי

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gif

חחחח
מה ששיעמום בשיעור ערבית יכול לעשות! זה היה היום ההכי מטורף שהיה לי בחווה אי פעם!
טוב, העבירו לי את השיעור לאתמול ב-6 בגלל יום הזיכרון וערב יום העצמאות.. שאלתי את רוני על מי אני עולה והיא אמרה לי לשאול את אמיר כי יש לי שיעור איתו. טוב שאלתי, הוא אמר לי לקחת את מונטה ולמטר לקחת את בילי. שניהם עבדו אז חיכינו, ואני בינתיים הלכתי לדבר עם מאירה שהברישה את בל. פתאום צופיה באה ואמרה לי שרוני מוסרת שאני אקח את שיינינג, שכמה חבל, היה רטוב. הלכתי ושאלתי אותה למה אני לא יכולה את מונטה אז היא אמרה לי [פפ בטון ממש מגעיל =/] שונוס צולעת אז היא תיקח אותו. [פפפפ אבל אני הייתי צריכה לקחת אותו קודם=/] אז אמרתי לה ששיינינג רטוב, ונדלג על הקטע הזה בקיצור שאני אומר - היא הייתה מגעילה =/. פפפ אמרתי לאמיר והוא אמר לי לקחת את האפורה. הוא אמר לשים את האוכף של שרי אבל, כמה חבל, הוא לא היה שם
. אז גילי אמרה לי לקחת אוכף שחור שהיה שם. באתי למנז' והייתי צריכה קונטרה מהצד השני כדי לעלות
|שמן| ואז אמיר אמר לי "זה לא האוכף שהתכוונתי" ואז הסברתי לו. טוב, אני הולכת לאורווה כדי לשים לה את האוכף של שבת. חח חזרתי, עליתי, אבל לא שמתי לב והאוכף היה עקום אז הייתי צריכה לרדת שוב
. בסוף התחלנו טרוט וממש לא הסתדרתי איתה.. אז אמיר אמר לי ככה בפשטות שהוא רוצה שאני אתרגל אליה והיום עושים קפיצות אז שאני אקח את מונטה.
לקחתי את המסכני שלי ועליתי, ואז ברוך השם התחיל השיעור. בהתחלה עבדנו על שתי קורות קרקע בטרוט, אז בקאנטר, כשצריך חמישה צעדים ביניהן, ואז קפצנו קצת.. מונטי הוא מלך
אם מישו קרא, אז תודה

אזארו מושלמיייי../images/Emo99.gif

היה בסט...וקשה טילים... דרסאז'...לא נוח....אבל אזארו כזה מושלם... שנינו ממש התאמצנו...והיה חם
... אבל היה טוב...
ואפי אמרה שהיא דרשה ממני וממנו רמה יחסית ממש גבוה והיה מעולה...
קטנייייי

Unreachable

New member
המממ דראסז'

כפיר *שוב* הלך ממש טוב...אפילו בקאנטר בסוף גם קפצנו קצת וכפיר משום מה בא עם מלא אנרגיה..טחח זה היה מוזר המממ..הכל הלך די טוב. אולי אני באמת צריכה קצת לגוון

למעלה