מעב"ר

בכיתי..

למה ידעתי שאני צריכה לעשות את העבודה במדעים.. וזה היה ליפניי 3 ימים.......

MorH

New member
בלעתי זבוב../images/Emo5.gif../images/Emo55.gif../images/Emo174.gif

רכבתי כל חצי שקד על בוזית ושרון על קונרד קפצנו בטורט אפרייט ואז עברנו לקאנטר והוא הרים והרים והרים חח אפשר להגיד שהיול ייותר סירובים מקפיצות=\ חפיף עד שזה הגיע לאיזה 120 ולא המשכתי =\ לא הצלחתי ( למרות שהצלחתי לקפוץ איתו בטורט 110 חח ) קונרד זינק חבל על הזמן! גם בוזית!!!
אחרי זה עשינו טרוט כזה משוחרר ובלעתי זבוב עכשיו לפחות אני ילמד לרכב עם פה סגור חח...

MorH

New member
../images/Emo174.gif אבל זה בשרי טחח

אני צמחונית חח
...

Saint Marko

New member
כיף לך,

אני מקנא- גם אני רוצה להיות צמחוני אבל אני לא יכול כל כך... ולא בגלל שאני אוהב לאכול בשר.. בעיות רפואיות.

oasisssss

New member
מי הרופא שאמר לך את זה?

כנס לפורום צמחונות וטבעונות, הם יעזרו לך. כנס לשם ותשאל, יתנו לך תחליפים וכדורים עם ויטמינים.

היה כיף.............

רכבתי על שוגי.... לא קפצנו.... עשינו דרסאז'.... אוווו הסוסה הזאת כזאת מתוקה היא ירדה כל הזמן למתג ועשתה כל מה שרציתי...... חבל שזה לא ככה בקפיצות....

PinkHorse

New member
היה ממש חביב../images/Emo13.gif

אני ודור ביקשנו לעשות שיעור דרסג' וג'רום לא רצה חח אז עבדנו על הקאנטר ו"קפצנו" מעל קוולטים מוגבהים (2 קוולטים) שהיו בצורת קשת וג'רום אמר לנו לפעמים להכניס לשם 8 צעדים, לפעמים 9 וכ'ו... וזה ממש טוב כי זה עוזר להרגיש את הצעדים של הסוס ועוזר לך להבין את הצעדים וזה גם יעזור לי המון התחריות. חוץ מזה תרגלתי על להעביר את הסוס לקאנטר רגוע כי קיסר עושה קצת בלאגן ומתחיל לרוץ כשעוברים לקאנטר..וחוצמזה אני רק מוסיפה לאווירה כי כשאני עוברת לקאנטר אין לי קשר במושכות בכלל..אני מותחת את הידיים קדימה כמו ווסטרנית שמוכנה לסייד
חח בכל מקרה..נתרגל
ואולי דור עובר לווסטרן.... ~
חחעחעחחעח
~

Saint Marko

New member
אנושקה!

יפה לך!!! הייתי צריך להתחיל ללמוד היום קפיצות... חח.. מהבסיס ממש.. לא קפצתי אולי יותר מ4\3 שנה בערך.. ואני מדבר על כלום.... לא טוב! *לא הבנתי בעצמי למה אני מגיב פה, אבל שיהיה*

PinkHorse

New member
../images/Emo9.gif

חבל שלא נשארת, ג'רום היה הופך אותך לג'אמפר
הוא מקפיץ פה את כל הדרסג'ניקים

Saint Marko

New member
חחח

את יודע, שאי אפשר לרכוב בהתחלה רק דרסז'.. יש לכל רוכב בערך ה5-6 שנים שהוא צריך לשלב בין שניהם מידי פעם- כמובן שלהתמקצע באחד בעיקר אבל בכל זאת...

למעלה