מה? מעב"ר

ה צ י ף

New member
היופ פעם ראשונה קפצתי

אבל סתם איקס קטן.. היה נחמד.. לא כזה מרגש לא יוע מה כולם מיתלהבים מזה.. אני וחבר שלי כל השיעור עשינו בלגנים.. שיעור נחמד.. שיור הבא יהיה לנו שיעור כפוללללללל

ה צ י ף

New member
בשתי חוות

ברישפון ג'וקי קלב.. שם קפצתי אבל זה מין חוג כזה מבצפר זה על שעות בצפר ויש עוד מלא חוגים אבל אני אוהב סוסים אז אמרתי נלך לזה ויצא שזה אינגליש ולמדתי לרכב בחגור אבל אני לא רוכב שם יותר ואני עושה טיולים בחוות בקקטוס במכמורת

Unreachable

New member
פחח

אני פעם ראשונה שקפצתי קפצתי בהכי גבוה 40 ס"מ והתלהבתי הרבה יותר מדי
פףף..

cowgirl Ms

New member
הממ..../images/Emo80.gif

בכלל לא היה צרינו מה שעשיתי איתו אתמול... לא היה לי כוח לרכב וכנראה שסתם הוצאתי אותו כדי שלא יעמוד ועשיתי איזה חצי שעה... הוא יכול להיות כזה פוץ לפעמים ><. והוא עלה לי על שתיים!! כמה פעמים! כי התעקשתי שהוא ילך לכיוון אחד והוא התעקש ללכת לכיוון השאר ובסוף עלה על שתיים. אבל בסוף בסוף, הוא הלך לאן שאני רציתי
. אין לי כוח ללכת היום ;;.

Unreachable

New member
פףף..היה חביב

צריך להתחיל דחוףףף לעבוד על ישיבת קפיצות..

fliperit

New member
פףףףףףףף

התבטל שוב....פעם 3 כבר... כי הסייח שאני רוכבת עליו נזכר שהוא צריך לדרוך על מסמר...אז הוא משבת..ואין כלכך סוס אחר...לא נורא..אני גם ככה חושבת על עזיבה..אז זה לא כלכך משנה...

יום שני בפאנן

היה יום חולמני כזה.... חחחח
באתי לחווה באחת וחצי בערך.. ונכנסתי למכולה לעשות קצת שיעורים... בערך בשתיים וחצי הלכתי לישון את מנוחת הצהריים הרגילה של יום שני
...חחח כל יום שני אני ישנה במכולה איזה שעה... בקיצר.. קמתי רעננה לשיעור על ריינצ'וק!!
|כוס| היה שיעור נחמד.. בהתחלה פחות והמשיך יותר טוב... המחבן היה נחמד היא הייתה עגולה כל הזמן רק בהליכה היא עברה לי לטרוט פעם אחת... חגית אמרה שהיה מבחן מעולה...ו... זהוא...חחח בקיצור היה יום כזה בסבבה בלי לחץ
לילה טוב לכולם...

Noa Geva

New member
השיעור אתמול...

היה יכול להיות ממש טוב אם לא היה קורה משהו...עכשיו הנושא של לעזוב את החווה שוב על הפרק, אבל אני ממש לא רוצה, אני מעדיפה להשאר בקבוצה לבד... טוב, לומשנה, לשיעור: הייתי שוב על פאשה הטנק...אבל הפעם הוא התנהג יחסית יפה. הרגשתי שהוא הרבה יותר מקשיב לי וכמעט ולא הייתי צריכה להשתמש בשוט. הקאנטר היה סבבה רק מה...פאשה כל הזמן מנסה להגדיל את המעגלים ולצאת למגרש והוא הרבה יותר חזק ממני...ואני לא מצליחה להשתלט עליו..טיפש
וישבת קפיצות יצאה לי טוב
כנראה שלשבת על השרותים כשהם סגורים ולנסות להשאיר עקבים למטה בעודי מתקופפת קדימה זה עוזר
בסה"כ היה שיעור נחמד

x x x5

New member
היה לי שעור פצצה

עשינו קצת דראסז ואז התחנו לקפוץ מסלול והיה ממש כיף

נוסטלגיותת

רכבתי על נל אחרי הממ שנה!? אם לא יותר.. אוך סוסה נשמה! רקה ממש.. אני פשוט לא תפקדתי, חוצמיזה היא הייתה מדהימה.. וזהו קקה

יום שני.....

אני כותבת מעב"ר ומחר אני אצטרך לרשום שוב..... וואי כל ההכנות האלה לל"ג בעומר!!!!! טוב אז עכשיו נעבור למעב"ר..... רכבתי על בנצי..... היה כיף הוא ירד למתג ולא נשען עליי!!!!! חמוד
קפצנו עם מושכות ארוכות!!!!! היה כ"כ טוב!!!!!! בקיצור היה מ-ע-ו-ל-ה...... ואז טל רכבה על בילבי והיא הייתה צריכה ללכת לעזור באורווה אז היא נתנה לי לעשות לבילבוש הליכת קירור!!!!!
אוי בילבי כזאת מתוקה.......... צילמתי תמונות של מורן של שני קצת ושל טל על בילבי ועל וונדי...... לא יצאו לי כ"כ טובות בשיעור של טל שני מורן ניר...... בגלל שהיה חושך...... אני מחר אעלה את התמונות למחשב ואני אעלה פה......... מחר סוסים שוב!!!!

יש לי רק אחת מהקפיצות!!!!

והיא מהממת
אבל אני לא אעלה אם את מבקשת...... הפסקתי לצלם כי היה חושך וגם כי כל המכשולים היו רחוקים ממני......

למעלה