ת.ז

אני!

שם:מיטל גיל:13 וחצי מקום מגורים:רמת-גן צבע עניים:חום צבע שיער:משהו בין שטני לחום כיתה:ח' 3 תכונות חיוביות בולטות:רגישה,נחמדה ו..מצחיקה 2 תכונות שליליות בולטות:מתעצבנת מהר,ביישנית משקה מועדף:קולה מס' מזל:7 צבע אהוב:ירוק דולי אחרונה שפירסמתי
(לא בפורום)

broken winges

New member
..^^

קודם כל ניסיון כמו סשה-- שושו זה בטח לא הצליח :( שם:מעיין ^^ שני יודים בבקשה! גיל:13^^^^ וחודש..טוב פחות..אבל אבל באלי
מקום מגורים:חור בשם גדרה בסביבות רחובות ויבנה צבע עיניים: חום -_-" צבע שיער:חום עם גוונים בלונדיניים מכווווועעריים ופרחים שפעם היו אדומים! כיתה:ז' X_0 3 תכונות חיוביות בולטות:אממ *יודעת להקשיב,*מממ...מנסה לתת עצות ולעזור * שם בשביל מי שצריך אותי 3 תכונות שליליות בולטות:*כיעור,טוב זו לא תכונה. *עצלנות *לפעמים קרצייה במקצת אבל זה רק מאהבה :( *ביטחון עצמי נמוך. מאכל מועד:ג'אנק וכל הדברים מלאי הפחמימות והסוכר D::: משקה מועדף:קוללללללההה ^^ אהמ..דיאט קולה הכוונה. מס' מזל:5 ^^ צבע אהוב: אדום ובורדו ספר אהוב: ג'ורג'יה ניקולסון והארי פוטר כמוובבן ^^ סרט אהוב:יש המון!! ^^ בעיקר סרטי אימה ופנטזיה מפורסם אהוב:ג'וני דפפפפפפפפ
אה"מ התורן. ^^ מי שקראה ג'ורג'יה ניקולסון תבין ^^ואביב גפן שהוא בנאדם מדדהההימ! מפורסמת אהובה:אבריל לאבין ^^ דולי אחרונה שפרסמת:אממ הכי חדשה הכוונה?.. יש לי הרבה שהתחלתי.. ילא משנה כבר

shmeksit

New member
:]

שם: יובל :] גיל: עוד חודש 13 ^^ מקום מגורים: ערד (אתם לא חייבים להכיר).. צבע עיניים: חום - ירוק צבע שיער: חום כהה כיתה: ז' 3 תכונות חיוביות בולטות: אמ.. מנהיגות, חברותית ואמ.. חכמה :] 3 תכונות שליליות בולטות:חוסר ציצים ואני יודעת שזו לא תכונה אבלאבלאבל :[ מאכל מועד:מקרוני עם גבינה! משקה מועדף: תפוזים או קולה מס' מזל: 2 צבע אהוב: כתום, ורוד, ירוק ספר אהוב: לא אוהבת לקרוא! סרט אהוב: אוו יש הרבה :] מפורסם אהוב: אממ.. הלהקה בלק אייד פיס דולי אחרונה שפרסמת: זה היה עיצוב לאתר (או לפחות אמור להיות) בקובץ ----> ודולי אחרונה בהודעה הבאה :]

shronet

New member
למעניייייייי

בום
שם: שרוןגיל: 13מקום מגורים: קריותצבע עיניים: חוםצבע שיער: חום-_-'כיתה: ח'3 תכונות חיוביות בולטות: אוף, אני שונאת ת'שאלות האלה. נאקסט.3 תכונות שליליות בולטות: את סה אני אוהבתD:מטיה לתכנן הרים של תוכניות ובסוף לא לעשות כלוםפתיל קצר. מאודמאוד קצר
לא יכולה לשבת וללמוד בבית. פשוט לא מסוגלת><מאכל מועד: הבארט קרומפלי לבש
. סתם, נו. פיצה. עדיף פדאל:)משקה מועדף: נס. משקה קל, ספראיט.מס' מזל: 13צבע אהוב: צהוב (13 צהוב
)ספר אהוב: תיאום כוונות. כרגע.סרט אהוב: ארמגדון, מבצע סבתא ובחזרה אל העתיד. כרגע
מפורסם אהוב: שאראס
שה! הוא נחשב מפורסם
מפורסמת אהובה: נממ. אין
דולי אחרונה שפרסמת: פינק נייט גארדן

Stinki Winki

New member
עונה...

כמו כולן פה, אני מניחה. שם: נעה גיל: 15 מקום מגורים: ירושלים עיר הקודש >>" צבע עיניים: תכלת צבע שיער: חום כהה כיתה: י' (5 D: ) 3 תכונות חיוביות בולטות: הממ. מצחיקה אני מניחה.. ככה טוענים לפחות. חכמה? אולי חרשניתS: משתדלת להיות נחמדה למי שבא לי שיאהבו אותי
3 תכונות שליליות בולטות: לא נחמדה לכל השארD=... ביישנית (בעיקר ליד מבוגרים>_<), לעיתים צועקת יותר מדי ומקשקשת המון שטויות. מאכל מועדף: פיצה משקה מועדף: קולה (
) מס' מזל: 4 צבע אהוב: אדום ספר אהוב: הארי פוטר>> סרט אהוב: ספיידרמן ופלנטוויל מפורסם אהוב: טובי מגווייר, ע"ע "סרט אהוב"D: מפורסמת אהובה: ניקול קידמן? נמנמ. ואיך-שאמה-ווטסון-עושה-את-הרמיוני. דולי אחרונה שפרסמת:
בייס מאפיטצ'ו

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif

שם:סשה.. גיל:13 וחצי ועוד יומיים
מקום מגורים:חולון צבע עיניים:כחול ירוק צבע שיער:שתני\שטני?
כיתה:ח 3 תכונות חיוביות בולטות:>< נארה לי שאני חברותית שאני יודעת להקשיב והממ סולחת בקלות ולא עקשנית ממש 3 תכונות שליליות בולטות: לא יודעת לשמור על קשר חסרת דעה מצבי רוח משתנים מוזרים מאוד ולא צפויים מאכל מועד: ספגנייה
משקה מועדף:קולה
מס' מזל:5 צבע אהוב:טורקיז ספר אהוב:הארי פוטר 4 סרט אהוב:מה נשים רוצות מפורסם אהוב:אין מפורסמת אהובה:אין>< דולי אחרונה שפרסמת:דולי? נראה לי שההיא--->וזכותי ~לא~ לתת זכויות יוצרים

../images/Emo163.gifאני עייפה *פיהוקגדול*

שם: המשיח אלאור
מקום מגורים: עפולה צבע עיניים: חום שחור צבע שיער: שחור שהפך לחום בגלל השמש כיתה: ה 2' 3 תכונות חיוביות בולטות: 1.שיער יפה שכולם רוצים (
) 2.חרוצה 3.לא מבינה בדוליז אבל בהחלט מבינה בהמון דברים אחרים שקשורים בנושא ^^ 3 תכונות שליליות בולטות: 1. מקללת (זה בלי שליטה
) 2. אוהבת להעתיק בשעורי בית
3. כשמבקשים בטקסים לרקוד יפה אני עושה דווקא ורוקדת כמו מקרר
מאכל מועד: הומ.. אנטרקוט
משקה מועדף:אייס קפה
מס' מזל: 3 צבע אהוב: שחור ספר אהוב: אנימורפס על הסרה
סרט אהוב: יש הרבה.. נבחר את: שישי הפוך כי ראיתי לא מזמן.. מפורסם אהוב: הומ...לא יודעת
מפורסמת אהובה: הילארי דאף
דולי אחרונה שפרסמת:קובץ.. בייס מג'סי דולז

טוב נו נענה=] קראת שרשרי../images/Emo23.gif

שם:טעליייי-אבל טלי גיל:13 ושבועיים מקום מגורים:ראש העין צבע עיניים:ירוק צבע שיער:שטני-חום כיתה:ח' 2 תכונות חיוביות בולטות:אוהבת,אדיבה-הפכתי ל-2 2 תכונות שליליות בולטות:שמנה,נודניקית -הפכתי ל-2 מאכל מועדף:פיצה משקה מועדף:ודקה לימון חיחי..סתם לא שירלי טמפל.אתם לא מכירים וזה טעים ויש בארץ נהנההה מס' מזל:2 צבע אהוב:סגול בעיקר ספר אהוב:אין
שונאת ספרים סרט אהוב:בקול גדול מפורסם אהוב:אלפונסו מזה לא ברור? מפורסמת אהובה:נראה לי שאנהי ודולסה דולי אחרונה שפרסמת-נוותר אין לי מוזה נו אל תסקלו תחברו למסן שלי ודברו איתי.. [email protected]

o0Invisible0o

New member
אמ. שירלי טמפל זה מוכר!../images/Emo2.gif

ואת שונאת ספרים?o_0 הייתי כמוך פעם..עכשיו אני לא מבינה איך.:X

Blue Pencil

New member
את הוספת את 'משקה מועדף'?

שם:דנה. גיל:כמעט 14.
מקום מגורים:ליד ת"א. צבע עיניים:חום. צבע שיער:שטני. כיתה:ח'. 3 תכונות חיוביות בולטות:לא יודעת,נו.
3 תכונות שליליות בולטות:כנ"ל. מאכל מועדף:טוסט קווץ' עם מוצרלה.אני חיה על הדבר הזה. משקה מועדף:קולה.אבל זה לא בריא,אז מיץ תפוזים,ובגלל שאני שותה יותר מדי אז אמא שלי אמרה רק כוס אחת ביום.כוס אחת. *O* זה כלום.
מס' מזל:5. צבע אהוב:סגול,ירוק. ספר אהוב:המון.אין לי כח להתחיל לפרט.
אבל אתמול סיימתי את המשחק של אנדר והוא מעולה.
סרט אהוב:צעצוע של סיפור.
מדגסקר.
ועוד כלמיני סרטי דיסני מגניבים וכיפיים. מפורסם אהוב:דייויד שווימר,מת'יו פרי,מאט לבלנק. מפורסמת אהובה:קורטי קוקס,ג'ניפר אניסטון,ליסה קודרוו. [נו בקיצור,חברים.
] דולי אחרונה שפרסמת:מזמן לא ציירתי דולי.
ואין לי כח לחפש~אז דלגו.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifעונה באיחור קל ^^

שמתם לב שאני ת-מיד עונה על שאלונים? שם: אוריינ גיל: עוד 3 שבועות 15 מקום מגורים: קיבוץ בצפון ^^ צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: אדום ^^ כיתה: ט' 3 תכונות חיוביות בולטות: מנהיגה, אכפתית, יצירתית 3 תכונות שליליות בולטות: לא סבלנית, ביקורתית, שמנה מאכל מועד: הכל
סתם, מאפים וסלט-של-אמא משקה מועדף: קולההההההההההההה מס' מזל: 6 צבע אהוב: שחור וכתום ספר אהוב: הארי פוטר [אני מקורית] סרט אהוב: שר הטבעות, אפקט הפרפר ועוד הרבה. מפורסם אהוב: ג'וניייייייייייייייייייייייייייייייייייי מפורסמת אהובה: אורית שחף ואיימי לי דולי אחרונה שפרסמת: איכאיכאיכאיכ.

למעלה