תמונות

natalyrst

New member
../images/Emo70.gifתמונות../images/Emo70.gif

מקווה שתאהבו ושלא ראיתם כבר

Dawson girl

New member
לנתלי- חדשות די עצובות:

אהלן, מה המצב?.... יש לי חדשות שאולי בשבילך הן יהיו רעות, כי את אוהבת חיות. לפני איזה רבע שעה החתולה שלי, מוצה (אני יודעת שזה שם משונה. עזבי) שיחקה עם משו מתחת לשידה של המחשב, ונגעתי בה והיא קפצה (כמו תמיד... חתולה קצת פסיכית) וראיתי נדל!!!! והתחלתי לצרוח כמו משוגעת, כמו שאני עושה תמיד כשאני רואה חרק.... אז אבא שלי בא ואחרי שהוא מצא אותו (מהצעקות שלי המניאק הקטן ברח מתחת לשידה ולא היה פשוט למצוא אותו!) הוא נתן לו כמה פעמים מכות שהוציאו לו ת´מיץ לגמרי (תרתי משמע...) וזרק אותו מהחלון!!! עכשיו יש לי הסבר לרצח הנ´´ל: כמובן שאני לא סובלת חרקים, וחוצמזה זה ארסי ואולי לי זה לא היה עושה משו רציני אבל החתולה קטנה ואם הוא היה מכיש אותה.... אני מעדיפה לא לחשוב על זה... ותמונות מאגנביות! נמש

נמש!! הצ´אטה! ...../images/Emo105.gif

=בואי לצ´אט! מצטערת על ההיתקלות הלא נעימה עם החרק..

natalyrst

New member
לא צריך להיות קיצוניים

אני לא חובבת חרקים או משהו... למרות ש"להוציא לו את המיץ" קצת אכזרי אבל לא נורא כל עוד זה לא כלב\חתול או כל חיית מחמד שמחזירה אהבה, זה בסדר... בערך ולגלות לך סוד: דרכתי פעם על נמלה!!!

../images/Emo15.gifלא נכון !!!../images/Emo98.gif

נתלי ?!?!? אני פעם הרגתי זבוב... בקיצור... * מסתכלת לשני הצדדים * ב י נ ת י י ם ס ו ג ר י ם א ת ה מ י י ם ! ! !
מוקדש לשירה , שלא חוסכת במיים... ביי...

shirakl

New member
אני????????????

לא חוסכת במים???????? פרטי, הסבירי, נמקי והביאי דוגמאות! מיד!!!! ואיך לעזאזל הורגים זבוב? מלא פעמים ניסיתי ואף פעם לא הצלחתי!

natalyrst

New member
אני מתחילה קצת לכעוס../images/Emo46.gif

זה פורום דוסון קריק, לא פורום: איך להרוג הכי מהר את החרק המציק הזה אז תפסיקו להיות אלימים, ולהציא כל מיני שיטות הרג נוראיות עם מחבת וכאלה אני יודעת שאמרתי שלא אכפת לי מחרקים וכאלה... אבל הייתן רוצות למות דרך מכה במחבת?!

תודה.

חחחחחחחחחחחחה... נתלוש, סתם בצחוק... מותר לי להרוג ג´וק? שהייתי קטנה עשיתי הלוויה לנמלה ... ביי...

למעלה