שאלה

HuGo Hell

New member
../images/Emo70.gif שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif

איזה סדרות ישנות הייתם רוצים שAXN יחזירו? כלומר, הם החזירו את נקיטה, זינה, הרקולס, לואיס וקלארק. וממש כל הכבוד להם, סדרות מעולות. לדעתי יהיה מאוד נחמד להוסיף לרשימה את "מורטל קומבט" (ששודר בעבר בערוץ 3). ובטח יש עוד סדרות ישנות שדיי שכחתי מהם כבר.

HuGo Hell

New member
אולי מלאך שחור. ../images/Emo1.gif

באפי כבר משודר בביפ, הם רכשו את כל העונות וכשתסתיים העונה השביעית (או שהיא נגמרה?) הם בטוח יעשו שידורים חוזרים. אנג'ל התחיל לא מזמן רק את השידורים של העונה השלישית בערוץ 3. הם רכשו את כל העונות אז אין מצב שזה יהיה ב-AXN.

oOBAGIRAOo

New member
אני יודעת בקשר לאנג'ל

אני מכורה לסדרה הזאת, אבל חשבתי אולי הם בכל זאת יירכשו אותה. ואת באפי כבר התחילו לשד מההתחלה מזמן, מאוד מזמן. אבל את מלאך שחור לא ראיתי ממש מההתחלה, רק את שני העונות האחרונות. זה כ"כ תפור על הערוץ.

HuGo Hell

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אני לא צריך שידורים חוזרים. *אוחז בחמישה עונות של אנג'ל בדיוידי ובשבע עונות של באפי בדיוידי* מלאך שחור גמני לא ראיתי מהתחלה, והבנתי שזאת סדרה ממש טובה.

oOBAGIRAOo

New member
גררררררררררררררררררררררררר

כל העונות של באפי ואנג'ל?................................ לרצוח, לרצוח.............

walker20

New member
קונג פו:האגדה ממשיכה

לעזעאזל איך אני מתגעגע. שנים אני מבקש מהם שיחזירו את זה. וכמובן את "ווקר" מההתחלה

ידיב

New member
תיקים באפלה איפה שהפסיקו וגם:

nypd רצח מאדום לשחור ויכולים גם ללמוד מערוצים אחרים להביא סדרות יותר איכותיות כמו בערוץ 10,הסדרה 24,או בערוץ 2 זהות בדויה,או ערוץ 1 cse מיאמי.

dan the man

New member
יש 2

קונג פו האגדה נמשכת,וייפר (נחש צפע נראה לי) ואפשר גם את ויי איי פי ....

למעלה