!!!!!! לכולם~~

שירלי317

New member
אממ...

אני הייתי בקורס עוזרי מדריכים בקיץ האחרון.. ואני יודעת שנטע אחת מהמנהלות של הפורום הייתה ואיה שנכנסת מדי פעם וגלעד ועוד כל מיני.. ואני בשאיפה לעשות אותו בקיץ הקרוב.. למה?

daniel1235

New member
שאלה

מה שאני יודע זה שבגיל 14 אפשר לעשות את קורס ב' ובגיל 16 את א' זה נכון?תקנו אותי ושמעתי על מישהו שעשה בגיל 14-15 את ב' אפשר להיבחן אם אתה בן 14?

שירלי317

New member
אממ.. אם אני לא טועה

אז את ב' אפשר מ13 נראה לי... או 14.. ואת א מ15 או 16. בכל מקרה זה יותר לפי הרמה.. אולי אם הילד ברמה מספיק גבוה אולי אפשר גם מתחת לזה.. ת'אמת שאני לא זוכרת את הקטע של הגילים.. ככה או ככה אם את עוברת את א את התעודת מדריך את מקבלת רק בגיל 18 או 17...

ReSeN

New member
אפשר לעשות מגיל 13 את קורס ב'?!?!

אם כן זה טוב, מה מבקשים לדעת?

שירלי317

New member
אני לא בטוחה בקשר לגיל..

אבל עקרונית צריך לדעת קפיצות בסיסי פחות או יותר... המסלול בסוף הקורס הוא של איזה 70-8- נראה לי.. לא יותר... ודרסז' מבחן רמה א' פחות או יותר.. א' יחסית קל... ובעצם לומדים את הרב במשך הקורס... וזה אחלה הכנה לקורס א' למי שיש את האפשרות הכספית... בכל מקרה זו אחלה חוויה!

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

אני עשיתי את הקורס שנה שעברה, והייתה מישהי שעשתה את א' והיא הייתה בת 15, וכשעשיתי את ב' היה מישהו בן 13. אז הגיל ממש לא חשוב, אם ליקי לא יהיו מספיק אנשים לקורס הוא יקבל כל אחד שיודע לרכב ברמה בסיסית

למעלה