לוח מודעות

• פותח הנושא plato
  • פורסם בתאריך

אחר

New member
חכם פאר א מעשה

על העובדות אין מחלוקת- אמבולנס דהר לכוון מחסום ולא עצר. השאלה היא לא מי היה באמת באמבולנס אלא מה היה יכול לחשוב אדם שהיה במקום ולא ידע מה באמת יש באמבולנס. לאור הנסיבות טבעי ואף מתחייב לעצור את האמבולנס, ואם הוא לא עוצר בעצמו צריך לעצור אותו בכל דרך אפשרית.

אלי פלס

New member
לאור הנסיבוות טבעי ואף מתחייב...

שממשלת ישראל תוציא את החיילים משם ואם לא כן, אך טבעי ואף מתחייב שהחיילים יוציאו את עצמם משם.

אחר´ל, נשמתי,

"כל דרך אפשרית" כוללת גם אמצעים שאינם כרוכים ברצח, כמו ירי בגלגלים או בכל חלק אחר של הרכב, לא מתמצא. להרוג זה כבר משו אחר.

אחר

New member
יונה יקירי

להרוג, כשיש לך את כל הסיבות שבעולם להאמין שזה מתוך הגנה עצמית, זה בכלל לא משו אחר. אני לא יודע בדיוק מה הייתה הסיטואציה שם אבל סביר שלא היה מספיק זמן כדי לנסות לעצור באמצעים אחרים. ואלי, אתה צודק שציך לצאת משם, אבל כל עוד לא יצאנו אנחנו צריכים לעמוד ולאפשר להם לפגוע בנו?

אחר´ל,

ריישיס- אני גם לא יודע, ואני מדבר רק בתיאוריה. בכלל, כל מי שלא היה שם- אין לא הזכות השלימה לדבר על מה שקורה שם בוודאות. שייניס- התבלבלת ביני ובין אלי. אני לא חכם-הרזים כמוהו וכמו חבריו, ואין באמתחתי פתרונות למצב, היות שאינני בקיא דיי בסוגיא. תהיה בריא

אין בליבי שום רחמים

על אלו שרקדו כשנודע להם שנרצחו באכזריות נוראה כ"כ הרבה אנשים, המוסלמים הללו שלהם ה-כ-ל ה-כ-ל מותר בשם אלהים, תמיד בסוף הם המסכנים והנבאכים כל פעם שמישהו מחזיר להם, ואותם שמאלנים מפגרים מחרים מחזיקים אחריהם.

ר´ כייפער,

אתה מסרב לומר "אנחנו", טוען להיותך אינדיבידואליסט שבאינדיבידואליסטים, אבל לא נתפסת לך הלשון כשאתה לא רק אומר בפה מלא "הם", אלא אפילו מכשיר רצח בשם התפיסה המכלילה-להרוג הזו. טראכט איבער דעם. יונה

אין ערבי טוב

לא שמענו אפילו ערבי אחד מגנה את ההרג בנשים וילדים יהודים, ואני מדבר על גינוי אמיתי ולא על גינוי "רצח מכל סוג שהוא" שזה גינוי סתמי, וזה בדיוק הבעיה אצלם שאין אינדיבידואליזם אצלם, הם כולם עדר בהמות הנוהה אחר מנהיגיהם המושחתים (לא שאצלינו אין כאלו) המובילים אותם להרס ועוני ואין פוצה פה ומצפצף.

יאיר~

New member
ופעם חשבת שאין חילוני טוב...

תוריד את השטריימל! אולי יסתלקו איתו הדעות הקדומות.

תצלנה אזנים!

כייפער, אינדיבידואליסט הוא לא מי שדוחף את כל העולם אינעם תחת אריין ויורד מהארץ, אלא מי שמסרב להכליל את הפרט (ויהי זה הפרט הוא עצמו או זולתו) כחלק מ"עדר" כלשהו, אלא בוחן כל אדם ואדם לגופו. אתה, לעומתו, יורק על כל העולם ואשתו, לא מתחייב אף לאחד, בז לארץ ולתרבות בהם נולדת בשם האינדיבידואליזם, יסבורך שמיי, ומיניה וביה פותח את הפה ואומר את מה שרק אחרון, סליחה, הנאצים לא היה מתבייש לומר אודות מליונים של בני אדם, מליוני פרטים שאינך מכיר אף אחד מהם. אז שמע לעצתו של יאירצ´יק, זרוק ת´שטריימל ותתחיל לצאת מהשלבים הראשוניים והמביישים-את-בעליהם האלה של יציאה בשאלה. יונה

צר לי

אבל תהליך החזרה בשאלה שלי לא מלווה בנאיביות שמאלנית <כופר לא סובלני כלפי פנאטיים מוסלמים>

עמעס ועיאציוו, כייפער´ל,

תהליך החזרה בשאלה שלך, כמו של רבים, מלווה בנאיביות ימנית (לא מדוייק, כי יותר נכון לומר: אנטי ערבית וכו´). ומחמל עיני, קשה לומר שהילדים שנרצחו עונים להגדרה "פאנאטים מוסלמים"... א גוטן טאג יינע

מטאור38

New member
זה לוח מודעות.לא?

למכירה אמונה באלוהים בת כמה אלפי שנים זקוקה אולי לשדרוג.אבל בכללי במצב מציון. האמונה מגיעה עם מערכת חגים שלמה וספריה תורנית וגן עדן. יש אפשרות להוספת תלבושת מסורתית,בשחור. שחור או שחור. במחיר מציאה.כל הקודם זוכה. >מטאור מוסר שלו זה עולה יותר<

G.O.D

New member
עקרונית יש מצב... אבל...

לא אמרת איזה יד? כמה עולה? לפני בדיקה או אחרי? כמה סוגר? איזה צבע? איך לנסיעה בתוך העיר? אוכל שמן? מרופא? עו"ד? פחחות יקר?

יאיר~

New member
אז ככה...

לא אמרתי איזה יד? - מניח תפילין על יד שמאל! כמה עולה? - ח"י שקלים! לפני בדיקה או אחרי? - שבועיים וקצת לפני בדיקת חמץ! כמה סוגר? - ח"י דולרים! איזה צבע? - שחור משחור! איך לנסיעה בתוך העיר? - רק עם שמירת העיניים! אוכל שמן? - בחנוכה! מרופא? - לא סתם! מרופא חולי עמו ישראל! עו"ד?- לא סתם! עו"ד שאוהב צדקה ומשפט! פחחות יקר?- יקרה היא מפנינים!

ומה עם שבעים בתולות?

אין בדת הזאת אפילו ח"י בתולות לקדושים שמגיעים לגן עדן, סתם סחורה משומשת. לא קונה. אלישע

למעלה