פקפקית1

New member
../images/Emo7.gif

די נמאס לי.... אני כל יום מנסה לשנות את עצמי ולעבוד על התקשורת שלי עם אנשים אחרים ואני פשוט לא מצליחה.. חוזרת לאותם דפוסים ישנים... קשה לי עם התחלות חדשות... לוקח לי להתאקלם במקום עבודה חדש בערך 3 חודשים וגם זה לא ממש נקרא להתאקלם. אם אני נמצאת בחדר לאנשים לוקח להבחין בי בערך רבע שעה.. הזכרון שלי ממש גרוע ובכל פעם שאני באה להגיד משהו (אני אני כבר מדברת) אני שוכחת מילים (ואני בשנות העשרים לחיי!) ברוב המקרים אין לי מה להגיד.. לא "סתם להמציא נושא" כשיש שקט ולא כתגובה למשהו שנאמר.. אני חסרת דעה.. אני קלה לשכנוע בעלת אופי חלש ולא עומדת על שלה... אנשים פשוט נוטים לא לדבר איתי אוףףף אני מרגישה כל כך בודדה
איך אני יכולה לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל מחדש? אני רוצה חברים חדשים אני רוצה לחוות חוויות אני רוצה שלאנשים יהיה כייף לפנות אליי ולדבר איתי....

אימון אישי ולהיות נחושה בדעתך שתעשי הכל

כדי לשנות את כל אותם הדברים, ואת כבר בדרך הנכונה לכך כי את מודעת לאותם דברים. דבר ראשון- אם לא שמים אלייך לב כשאת נכנסת לחדר, סימן שאת לא מחצינה את עצמך- תאמרי שלום באסרטיביות, תבואי עם עוגיות או משהו כזה לאנשים ויראו פתאום שאת נכנסת לחדר, תיכנסי בחיוך ובגאווה. דבר שני- לשיפור הזיכרון אני חושבת שיש סדנאות, שווה לבדוק את העניין. דבר שלישי- אולי תכתבי לעצמך על פתק כמה נושאים שמעניינים אותך ותוכלי לדבר עליהם כשיש שקט פתאום בהקשר לסיטואציה. דבר רביעי- חסרת דיעה וקלה לשכנוע- לכל אחד יש דיעה, פשוט את מפחדת להביע את הדיעה ולכן החלטת שאין לך דיעה בכלל. תהיי מודעת לדיעה שיש לך ולכי עם הלב שלך. תחציני את עצמך, קבלי את עצמך ואז יקבלו אותך. ואנחנו פה למענך- להקשיב, לתמוך, לעודד ולייעץ.

have2be

New member
הי הי

אני אומרת ככה. את בחורה צעירה ובכלל לא צריכה לחשוב מה אחרים יחשבו.השינוי צריך לבוא בכיף ולא בתור מאמץ אדיר שיגזול ממך את כל הכח המלצה אישית שלי -שינוי תדמית. תתלבשי שונה (בצורה מחמיא כמובן ולא להיפך) , שימי איפור מרענן , אולי תסרוקת שונה - דבר ראשון - יגרום לך להרגיש שונה.כמובן שגם אנשים אחרים ישימו לב לשינוי ותהיה בטוחה שתקבלי מחמאות ופידבקים חיוביים.פשוט תהני מהם.תתחילי מזה.יתן לך המון בטחון.ולא תמיד צריך לדבר עם החברה איתם את נמצאת.אולי פשוט תאזיני.לאט לאט תכנסי לעניינים לבד.אני תמיד מחפשת מין משפט קולע שכזה שאפילו שלא פתחתי פה כל היום יעשה להם חתיכת וואו ובפעם הבא הם ישאלו אותך מה דעתך ובכלל לא תרגישי בצד.וחוץ מזה שימי לב שאת מסתובבת עם החברה הנכונים כי אם הם נותנים לך הרגשה לא נעימה ואת לא מוצאת נושא לשיחה - כנראה שהם ממש רחוקים מלהיות כאלה... הקיצר תתחילי בשינויים קטנים שבך.משהו מרענן ומדגיש את מי שאת באמת.מבטיחה לך שזה יעבוד.....

למעלה