מעייף 2
אולי צריך להניח קצת לילד ולא לטפל ב וסביב השעון , אולי הוא התעייף כבר מכל הטיפולים , מאוד ממליצה על רכיבה טיפולית , מבחינה רגשית זה תורם , אפילו להכניס כלב הבייתה שיעשה את העבודה הריגשית יותר טוב מכל מטפל . הכלבים לא שופטים את הילדים לפי טיפול הם מקבלים אותם ואוהבים אותם כמו שהם . הכלבה שלי , מדהימה , לקחתי אותה מצער בעלי חיים וממנה הוא למד איך ללטף בלי להכאיב, איך לחבק , להתייחס לאחרים . אני ממליצה על כלבה ולא כלב , א םהיית מכירה אותי , לא היית מאמינה שיש בביתי כלבה כבר שלוש שנים , בעלי למד להתרגל , למרות שהיה לו קשה בהתחלה . יכול להיות שהכלבה תשחרר אותו קצת מהמצוקה הריגשית שלו . גם לבן שלי היו לא מעט רגרסיות קשות יותר ופחות . יכול להיות שתרופה עןד מוקדם . דר ךאגב הכלבה עזרה המון מבחינה רגשית גם לבת שלי , כשהמצב לא היה קל . כשיש כלבה בבית יש תחושה יותר אופטימית . גם לי היא עזרה בהתקפי בכי , היה לי את מי לחבק ולא הרגשתי לבד. היו םכשהבן שלי אוכל עוגיה הוא משתף את הכלבה , חצי לו , וחצי לה , זה כל כך משעשע, היא עומדת לידו בסבלנות והוא לא יכול להתאפק , משתף אותה באוכל . בקיצור ממולץ . למרות הנזקים שלפעמים היא גרמה בבית , במיוחד בהתחלה שלא הייתה מחונכת , אני יודעת היום ף שבחיים לא אמסור אותה , היא איתנו עד הסוף . המרגש ביותר היה , כשצעקתי עליה , אחרי אחד הנזקים שהיא גרמה , הבן שלי גונן עליה , היא הסתתרה מאחוריו . הוא הרגיש שהוא כנראה לא המזיק היחידי בבית והזדהה איתה .