../images/Emo7.gif

קצת לפני תחילת השנה, פירסם הדיקנט תעריף-מחירים, המחייב את קפיטריות פרנק סינטרה, ויטמין, רחל, חינוך ומנהלה. יש לציין, שבמודעה זו נקראנו, אנו הסטודנטים, במפורש, לא לוותר ולעמוד על זכויותינו - ואם תהיה בעיה, לפנות בתלונה לדיקנט. למרות זאת, התעלמו ממנו הקפיטריות לחלוטין והוסיפו להפקיע כרצונן. בנובמבר הגשתי תלונה בנושא זה לדיקנט - שלא עשה דבר ואף סירב להתייחס לפניותי בנושא. ביום ראשון, ה-31 לדצמבר 2006, בשעת בקר, באתי לקפיטריית "ויטמין" ימ"ש וקניתי בה שני סנדביצ'ים, במלוא-המחיר ע"פ תעריף-הדיקנט. בתגובה, רדפו אחרי המוכרת (בעלת-הקפיטריה, סבורני - אשה שמנה, נמוכה ומכוערת) ואחד מעובדיה, תפסוני, הכוני, ניסו להפילני, ניסו לשדוד אותי וקראו, בקולי-קולות (הלבנת-פנים והוצאת-דיבה), שאני גנב. אני!! ש*מעולם* לא לקחתי *דבר*, מבלי שאשלם עבורו, שהיו תקופות שכמעט גוועתי ברעב, לבדי - ולא לקחתי דבר, אשר איננו שלי!! הם - מפקיעי-המחירים, השודדים הארורים - גם תקפו אותי, תקיפה פיזית אלימה - וגם כינוני, לעיני-כל, "גנב"... מיהרתי להגיש תלונה לבטחון, הקב"ט לא נקט שום עמדה בנושא, לאחר-מכן לא שמעתי מהם דבר. במשך מרבית אותו שבוע הייתי חולה, כתוצאה מן ההלם הרב. בשבוע שעבר, משחלפו למעלה משבועיים ועדיין לא שמעתי מהם דבר וחצי-דבר, פניתי שוב לבטחון לברר, היכן עומד העניין. לאחר יומיים של התעלמות, הואילו בטובם לומר לי, שהנושא הועבר לדיקנט. אתמול ניגשתי אל דיקנט הסטודנטים. ושם (לאחר המתנה ממושכת) נאמר לי, שנגה צימרינג החליטה, שמכיוון שגם החלאות ההם מ"ויטמין" הגישו תלונה *נגדי* (כן!! ש"גנבתי", כביכול!!), היא אובייקטיבית ומסרבת לנקוף אצבע בעניין - שאסתדר לבדי. זעקתי, "הרי שילמתי לפי התעריף, ש*אתם* קבעתם!! מילאתי את הוראותיכם שלכם!!" אולם, הפקידה רק חייכה ואמרה, שאין להם שום כוונה לעסוק בכך. ולאף-אחד באוניברסיטה הזאת, לא מזיז במיל, שהותקפתי במזיד, שניסו לשדוד אותי באלימות, שהוציאו את דיבתי רעה והלבינו את פניי לעין-כל - וקפיטריית "ויטמין" עולה כפורחת!!
 

lollapalooza

New member
תגיד,

לאגודת הסטודנטים, פנית? הם אמורים להיות אלו שיגנו עליך במקרה כזה.
 
כן, פניתי

כבר לפני שבוע וחצי - אז אמרו לי, לברר בבטחון ואם לא אקבל תשובה, מה קורה עם זה - לפנות שוב אליהם בתלונה. מן הבטחון הלכתי לדיקנט - והיום פניתי שוב, לאגודת-הסטודנטים - נראה... בחיי, אני הולך לתבוע את האוניברסיטה הזאת - את כולה - ככה, שכל הפרופסורייס האלה, לא ידעו מה נפל עליהם... המלים אינן מסוגלות לתאר, עד כמה אני פגוע מכל העניין. באמת.
 

maverick 42

New member
לא תוקף אותך...

אני באמת רוצה להבין - כי ראיתי שהיה בנושא המון בלבול כשהעלת אותו קודם - איך בדיוק הלך עניין התשלום? הם דרשו X כסף ושילמת פחות והלכת משם מהר לפני שהם שמו לב? הם לא דרשו מחיר מסוים ופשוט שילמת את מחיר המחירון, ורק אחרי כמה דקות נפל להם האסימון? מה בדיוק קרה בקופה?
 
למעלה