../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif
הבוס התקשר.... לא הרגשתי טוב אתמול בערב, התקשרתי למוקד של כללית ודיברתי עם אחות שהמליצה לראות רופא במידה ומה שהיה לי חוזר שוב... היום בבוקר שום דבר לא השתפר, ושלחתי סמס למזכירה בעבודה שאני לא מגיעה... הבוס התקשר במהלך הבוקר, ו
דרש לדעת למה לא באתי!! אמרתי לו שזה לא קשור ליד אמרתי לו שהתייעצתי עם אחות בלילה אמרתי לו שלפני 3 שנים זה גם היה לי והפנו אותי ישר למיון... לאאאאא!!!! הוא רוצה לדעת מה יש לי!!!! מחר אני באה? לא... למה? קיבלתי חופש כי יש לי בדיקה רפואית לעבור... טוב, אז אחרי הבדיקה אני אתקשר אליו להגיד מה התוצאות!
והאמת? היה לו ברור שאני לא אגיע היום... איך הוא ידע משהו לפני שאני ידעתי? כן, כי אתמול היתה ארוחה גדולה שהסתיימה מאוחר בלילה, והוא ידע שאני אהיה עייפה... שאלתי אותו על מה בדיוק הוא מדבר, על איזו ארוחה? מישהו אמר לו שראה אותי שם... ולעזאזל, לא הוצאתי את האף מהבית מהרגע שחזרתי מהעבודה!! ויותר מזה- הלכתי אתמול לישון מוקדם!! והתשובה שלו "כן, בסדר..." וכמובן, שום מעסיק לא היה מחזיק אחת כמוני אני חולה יותר ממה שאני בריאה אני מחפשת תירוצים לא להגיע לעבודה וצריך "לדבר" ו"לראות" מה קורה
אין לי בעיה שיפטר אותי, בשמחה! אני מתה לעוף מכאן, ולו בגלל שהוא הבוס שלי! אבל מה השיחה הזאת אמורה לכל הרוחות להביע?? (שישכח מהמצב הרפואי שלי בשם החיסיון...)