מותר לי

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

הבוס התקשר.... לא הרגשתי טוב אתמול בערב, התקשרתי למוקד של כללית ודיברתי עם אחות שהמליצה לראות רופא במידה ומה שהיה לי חוזר שוב... היום בבוקר שום דבר לא השתפר, ושלחתי סמס למזכירה בעבודה שאני לא מגיעה... הבוס התקשר במהלך הבוקר, ודרש לדעת למה לא באתי!! אמרתי לו שזה לא קשור ליד אמרתי לו שהתייעצתי עם אחות בלילה אמרתי לו שלפני 3 שנים זה גם היה לי והפנו אותי ישר למיון... לאאאאא!!!! הוא רוצה לדעת מה יש לי!!!! מחר אני באה? לא... למה? קיבלתי חופש כי יש לי בדיקה רפואית לעבור... טוב, אז אחרי הבדיקה אני אתקשר אליו להגיד מה התוצאות!
והאמת? היה לו ברור שאני לא אגיע היום... איך הוא ידע משהו לפני שאני ידעתי? כן, כי אתמול היתה ארוחה גדולה שהסתיימה מאוחר בלילה, והוא ידע שאני אהיה עייפה... שאלתי אותו על מה בדיוק הוא מדבר, על איזו ארוחה? מישהו אמר לו שראה אותי שם... ולעזאזל, לא הוצאתי את האף מהבית מהרגע שחזרתי מהעבודה!! ויותר מזה- הלכתי אתמול לישון מוקדם!! והתשובה שלו "כן, בסדר..." וכמובן, שום מעסיק לא היה מחזיק אחת כמוני אני חולה יותר ממה שאני בריאה אני מחפשת תירוצים לא להגיע לעבודה וצריך "לדבר" ו"לראות" מה קורה
אין לי בעיה שיפטר אותי, בשמחה! אני מתה לעוף מכאן, ולו בגלל שהוא הבוס שלי! אבל מה השיחה הזאת אמורה לכל הרוחות להביע?? (שישכח מהמצב הרפואי שלי בשם החיסיון...)

העכביש2

New member
../images/Emo4.gif

מה הקטע שלו? וממה בדיוק את מתרגשת?? למה את צריכה להרגיש לא טוב בגלל שהבוס שלך החליט שהוא קשוח??? אני לא הייתי לוקח בכלל ללב. אם את מרגישה לא טוב אז זה ככה וזהו זה. את צריכה לטפל בזה, וזה שלא נראה לבוס שלך זה בעיה שלו...

מותר לי

New member
לא פעם ראשונה שהוא עושה לי

קטעים מסריחים.... והמון פעמים הוא עבר את הגבול עם זה! הקש ששבר? אולי... אף אחד לא סובל אותו (גם לא המזכירות שלו) לכולם נשבר ממנו המון התלוננו עליו המון הבטחות פוזרו והוא עדיין חי ובועט... בד"כ הוא מחכה שיימאס לאנשים ממנו ואז הם יתפטרו והוא לא יצטרך לשלם פיצויים (ובמקרה הזה הוא גם מוכן לעשות "טובה" ולוותר על הקנס...) אני החלטתי דבר אחד: אני הולכת לשבור אותו!!! והוא הולך לסבול ממני עד שהוא זה שיפטר אותי ויצטרך גם לשלם לי פיצויים על השנה וקצת שעבדתי! אהה.... אני הולכת לזרוק בכל מה שקשור לעבודה איתו (לא מבחינת ביטחון, כי זה לא קשור אליו), ושיתפוצץ! (אה, בעצם הוא לא יתפוצץ, שיט.... שישרף!! המשרד שלו ליד הארון חשמל!!)

ש חף

New member
עוד פעם אורגיית חיבוקים בפורום הזה?

לפני הכל קבלי חיבוקים!!!! יש לי מלא במחסן. ודבר שני - אני נתקלתי בקיר כזה בשנה שעברה כשעברתי תקופה ממש לא נעימה מבחינה רפואית נאלצתי להיות בבית ולא לצאת חודשיים ויותר והפסדתי המון לימודים בנוסף לתחושה הפיזית הנוראית,גם הייתי בדיכאון כי לא ראיתי קרן שמש במשך חודשיים הייתה לי מרצה שרצתה להכשיל אותי בשני קורסים (למרות שהציונים שלי במבחנים היו טובים) על נוכחות ועל אי הגשת עבודות במהלך הסמסטר. ניסיתי להלחם במערכת,התעצבנתי,הרגשתי שעושים לי דווקא וכמובן שאיחלתי לכל סגל המכללה להגיע למצב שבו הייתי (שירגישו מה זה!) וכמובן הבאתי אישורים מהרופא. בסופו של דבר הם עשו לי טובה והעבירו אותי (עוד אחרי כל הויכוחים ניגשתי למבחנים והוצאתי ציונים ממש טובים) והתחושה מתסכלת ומייאשת. יקירתי,יש אנשים שלא שווים את האנרגיות והעצבים. אם לא טוב לך - תעשי לעצמך טובה ותתפטרי. וכמובן אני מאחלת לך שתרגישי טוב!!!

מותר לי

New member
לא לא לא ../images/Emo3.gif

אני לא נותנת לו את האושר להתפטר!
הוא יסבול אותי עד טיפת דמו האחרונה!
תחשבי גם שאם אני מתפטרת אני צריכה לשלם קנס, ואם הוא מפטר אותי הוא צריך לשלם לי פיצויים... תעשי את החשבון לבד

טל205

New member
מגיב באיחור

הייתי ביומיים האחרונים קצת עם שפעת.. אני קורא ולא מאמין. ראשית אוי ואבוי לך אם תתפטרי! את שומעת? שום פיטורים על דעתך! רק אם הוא מפטר! אחרי החופש מחלה תחפשי עוד חופש מחלה עד שימאס לו.. אנשים קשים אפשר לשבור כשמבחינה כלכלית הם מפסידים אז לכי על זה. ו... אל תתרגשי מכאלה זבלות.

מותר לי

New member
הולכת עד הסוף ../images/Emo8.gif

אל תדאג, טלוש, זה או שאני מתפטרת ומשלמת קנס או שהוא מפטר ומשלם פיצויים, ממני הוא לא יראה אגורה!

EastGirl83

New member
גלללייייייייייייייייייייייייייייייי

למה
אחד? קבלי מיליון
...................................... למרות שאני כותבת מאוחר מדי.... מקווה שהכל בסדר עכשיו.................

מותר לי

New member
חמודים אתם! ../images/Emo9.gif

אני עדיין עצבנית מאד על הבוס... אבל כבר לא עצובה

EastGirl83

New member
תעיפי לו כאפה ../images/Emo3.gif

השבוע הייתי קצת עצבנית באונ'... אז אמרתי הרבה "אני אתן לו/לה כאפה".... נראה לי שאני מחלקת כאפות חינם

למעלה