גלי 1970

New member
../images/Emo7.gif

קראתי את הרשומה של הבחורה וזה לא עוזב אותי איך אפשר לשכנע אותה לא לוותר?

gilad269

New member
הדבר היחיד

שעולה לי לראש זה טרגדיה. הבחורה הזאת לא נהנתה,וסבלה כל חייה,עד שגילתה שהיא חולה,וכל כך סבלה שבחייה שלא רוצה לסבול עוד. ספור מאוד מאוד כואב. מבין אותה.אבל,אם הרופאים אומרים שנשארו לה כמה חודשים,אז היא מרגישה בעצמה שאין לה בשביל מה להלחם. כמה כואב שזאת שם כדי לתת חיוך,נשארת בלי חיוך,והלוואי ואפשר להציל אותה

גלי 1970

New member
לא פעם רופאים טעו

אני גם לא מבינה איך רופא אומר לחולה כמה זמן נותר לו\לה לחיות במקום לעודד ולשכנע אותה לטפל ולהילחם, הוא מייאש אותה

gilad269

New member
אולי

אמר את זה כי הכיר אותה קצת,ואולי אותהה רופא לא יכול לשמור דברים כאלה בבטן,וחייב להגיד לה. לא הרופא מייאש אותה,אלא המחלה הארורה הזו מייאשת אותה. והרופא הציע לה לעבור טיפולים,ולהלחם.ולמה שרופא ישקר לחולה שלו? את חושבת שלרופא זה היה קל.אז אני אומר לך שהיה לו מאוד קשה בלי להכיר אותו.ואחרי העבר שלה,היא כבר לא היתה מסוגלת להלחם.

אולי היא שאלה אותו

הוא אמר לה שהיא חולה והיא שאלה אותו "כמה זמן נותר לי" והוא כנראה אמר לה בלי לחשוב יותר מידי... או שאפילו יכול להיות שהוא התחמק ולא רצה להגיד ה והיא לחצה אותו.. אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו...אבל....חס וחלילה אם הייתי במקומה, אני מאמינה שהייתי שואלת את הרופא שאלה כזו. בן אדם לא רוצה להיות באפילה לגביי מצבו... זה עצוב כ"כ.... אני ממש מרחמת עליה...הלוואי שזה לא היה קורה לה, ולאף אחד. לאף אחד לא מגיע כזה גורל... עכשיו גם אחרי ההודעה הזו קשה לי להגיב לשרשורים אחרים...הכל נראה לי סתמי מידי

advak

New member
../images/Emo24.gif

פשוט לחבק... לפעמים מגע, במילים או פיזי, עוזר ומסייע יותר מכל דבר אחר. אין לי מושג מה הקשר בינכן, ואם קיים כזה, אבל אם הבחורה הזו תדע שגם עכשיו ברגעים הקשים ביותר יש לידה, איתה ובשבילה, אנשים שמוכנים לעשות הכל למענה, זה יכול לסייע, לפחות תחושה. תחושה, רגש ומחשבה- הכל טמון בכך, ואם לא הכל, כלכך הרבה... המון עצב עולה ממנה, אוזלת יד וייאוש. הייתי רוצה לתת לה קצת כוח, להביט סביבה ולראות מה יש לה לעשות בכל זאת בתקופה הזו...

גלי 1970

New member
אני לא מכירה אותה

במיקרה הגעתי לרשומה שלה אבל זה פשוט לא עוזב אותי,וזה לא קורה לי בדרך כלל...

advak

New member
אז אולי תנסי לפנות אליה

במסר אישי או משהו בסגנון, ופשוט לומר לה את מה שאת מרגישה. זה יכול לחמם לה את

גם אני קראתי את הבלוג הזה

חשבתי על אותה בחורה רוב הסופ"ש. אני באמת ובתמים לא מבינה את הרופא הזה שלה שאמר לה שנשארו לה עוד חודשיים, איזה מין רופא מסוגל להגיד דבר כזה ?! מקווה בשבילה שהניסים יגיעו אליה במהרה. כנראה שלתמוך בה זה הדבר היחידי שנשאר.

גלית35

New member
קראתי ואולי אני קצת חשדנית אבל../images/Emo20.gif

אני לא אהיה מופתעת עם הרשומה הזו היא איזה פרי דימיון של מישהו משועמם מאוד... ולפני שכולם קופצים עלי פגשתי כבר כאן בפרדס 2 מקרים כאלו-עוד לפני הבלוגים של אנשים שסיפרו סיפרים מרגשים סחטו תגובות ולבסוף התגלה שהכל הסיפור מצוץ מהאצבע.

גם אצלי קפצה מחשבה כזאת....

ואת יודעת מה, בהנחה וזה נכון- רחמים על מי שמוחו קודח רשומות כאלה... ואם זה לא נכון ושתינו טעינו, לא נותר לי אלא לשלוח לה חיבוק (כי לפי מה שקראתי, מעבר לזה- אין מה לעשות...) יופי. תוהה.

נימשון

New member
../images/Emo45.gif אני עם יופי ועם גלית

לא ממש מאמינה שזה נכון ואם כן אז רק בריאות

אני עם הקצ'קס

וממש לא היה לי נעים אבל מה לעשות שמחבשבות האלו עברו במוחי הקודח. אם אני טועה, יש לי כובע ממרציפן, ובבוא יום פקודה אני אוכל אותו. לי בתור דוגמא יש את ה"שרוף".

ניאו30

New member
../images/Emo31.gif קשה לי להבין מחשבה שכזו

ועוד מכמה אנשים ביחד...כבר קבעתן שהכל שקר?...מאיפה זה מגיע?... למה שמישהי תכתוב דבר כזה על עצמה אם הוא לא אמיתי? מצטער,אבל בעיני זה ממש,לא יודע...
... בכל מקרה,קראתי את מה שהיא כתבה בעיניים דומעות ובלב שבור על מה שאנשים מסויימים צריכים לעבור בחיים...הלואי שהייתי יכול לעזור לה

נימשון

New member
בדיוק מאותה סיבה

שמישהו פעם פתח ניק ועבד במשך תקופה מאוד ארוכה באחד מהפורומים העוסקים בהריון על אנשים וסיפר כי הוא אישה המתקשה לחהכנס להריון ולבסוף כשכולם שמחו בשמחתה הוא מכר איזה סיפור על מוות בתאונת דרכים או משהו בסגנון. לא חסרים מטורפים בעולם ושוב, אם הסיפור אמיתי אז ליבי ליבי איתה.

ניאו30

New member
את מבינה לאן זה מוביל?

כלומר הגישה הזו היא כמו "אדם הוא אשם כל עוד לא הוכיח את חפותו"... במקום שיהיה ההפך...הרי גם אם יש מקרים פה ושם,אז ברור שהם לא הכלל,אלא היוצא מהכלל שמעיד על הכלל. טוב,זאת דעתי בכל אופן...אין מה להתדיין על זה.כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה.האמת שזה גם רלבנטי לעניין הפורום אבל זה לא ראוי להעלות את זה בשרשור הזה אז אני אחסוך את זה.

נגע ללבי מאוד

מודה שהעבודה שלי לימדה אותי להיות חשדנית מאוד ועלתה במוחי מחשבה שאולי מישהי מנסה למשוך תשומת לב, הלוואי וזה היה כך, לא הייתי מאחלת לאף אחד כמות כזו של טראומות ועוד שמסתיימות בדרך כזו....עדיין מצומררת. * קארמה מנסה לאמין בבני אדם *

למעלה