אתה משהו משהו, אבל סבבה
אני אלך איתך בכייף, רק בשביל הספק הזה, רק בשביל להראות לך שאפשר לחשוב אחרת ורצוי לחשוב אחרת.. והכי הכי הכי חשוב? שאהבה- לא מפגרת. אז ככה :כשהיא היתה בכיתה ט' ועברה אונס - כן, יש מצב כזה שאף אחד לא ידע, אתה חושב שזה קל לספר? אתה יודע כמה נשים עוברות הטרדות מיניות ושומרות את זה בפנים? יש לך מושג? על המפקד שאנס אותה? אותו הדבר! תגיד לי, מי שם אותך לשופט? הלאה, אני אלך איתך עד הסוף, יש לי מצב רוח מאד מאד קרבי עכשיו- אתה מודע לעובדה שיש הרבה אנשים שחולים בכל מיני מחלות ( שלא נדע ) ולא מספרים לכל העולם? אולי היא היתה בדיכאון? הסתגרה? וזו הדרך שלה לפרוק? על ידיי כתיבה? בחייך ! הלאה - משפחה של 12 נפשות? איפה אתה חי? לך לבני ברק- תפתח את העיניים. למה אתה חושב שהיא צריכה לכתוב בפורום סרטן ? למה? לי יש אמא חולה בסרטן ועומדת למות, אתה חושב שעד היום עם כל הכאב היא או אחותי או אני כתבנו שם?? כן, היום נכנעתי, כתבתי שם, אבל עד היום לא כתבתי , זה בכלל לא משהו שחייבים לעשות, כל אחד מתמודד אחרת, מוציא ופורק בדרך שלו. שמע אתה חוצפן ברמות. אתה לא רק חוצפן, אתה אוףףף חבל על המילים כי הן לא יהיו קלות, בן אדם כואב לו- ואתה חוגג עליו? איזה מן חיים אתה מנהל לעצמך? מה איתך? וואלה, עיצבנת אותי כהוגן, במיוחד שאני אחד שמאד קרוב לנושא הזה. מלאך.