אוי אלוהים.....

אם זה באמת אמיתי אז איזו בחורה מסכנה...כמה צרות יכולות ליפול על בנאדם אחד קטן... הלוואי שאיכשהו יקרה נס והיא תחלים

אני לא כך כך ממהר להאמין לסיפורים

במיוחד אנשים שאני לא מכיר! ישנם הרבה סיפורים כואבים ואמיתים! אחרי ששומעים סיפור אחד "נורא כואב" ונוגע ללב לאחר זמן מה מבינים שמישהו פה ניסה לעשות צחוק מאיתנו! לגבי הסיפורים האמיתים לא בעיה לזהות אותם ולעזור להם לכו לפי ההגיון שלכם! ואם כל הכבוד לבחורה -אני לא מאמין לה לשום מילה ההגיון אומר משהו כאן לא בסדר!

לא משנה אם היא דוברת אמת או לא

אבל אילו היית יודע כמה סבל כרוך במחלה הארורה הזו וכמה סבל עובברים אלה שקרובים אליה או בכלל כל אדם אחר - היית מדבר אחרת. אני חסר אמונה לא פחות מאחרים , סקפט לגביי מה שכתוב והרבה פה מוטל בספק, אבל לעולם- לעולם לא ארקוד על צערם של אחרים שחולים או אומרים שהם חולים במחלה שאין לה מרפה. לעולם. ותסלח לי על התגובה הזו. אם משהו פה לא בסדר- זו דווקא הגישה שלך ושל כמה אחרים פה בשירשור, עדיף להגיד בלב שאתם לא מאמינים מאשר לצעוק זאת בקולי קולות. !

ואילו אתה היית יודע כמה סבל..

נגרם לבני אדם כשקוראים סיפור כזה.. או להבלדיל מזה כמה סבל יגרום לבן אדם שישמע סיפור"כואב" מאחד שהוא דרך המחשב---היית מבין למה רשמתי שקצת קשה לי להאמין לה! וסרטן זו מחלה קשה מאוד ואנשים חולי סרטן נלחמים בה ומנצחים אותה מאחל לה שתרגיש טוב מבחינה נפשית ובריאותית!

האמת?

קודם כל אני מתנצל על התגובה הקודמת שלי אלייך- זה קודם כל. ונכון, זה יכול לגרום עצב גם לצד הקורא וזה גורם... אבל לצערי אני אישית נאלץ ומוכן לצאת מנקודת הנחה שהיא דוברת אמת. ולכן אני חושב שמוטב קודם כל לתמוך בה ולא לנסות להוכיח אותה האם היא דוברת אמת או לא... וקח את זה כדרך חיים.

נזכרתי במשהו חשוב!

לפני שנה וחצי בערך היתה תוכנית רדיו של הפיסכולוגית איריס(לא איריס קול! האחרת הבלונדית ברח לי השם המלא שלה) התכנית היתה ברדיו חיפה 107.5 כל פעם היא היתה מביאה "צרות" של אחרים לרדיו "ועוזרת" לפתור אותם! הצרות שם היו כאלה כואבות-שממש אפשר להוריד דמעות... בסוף גילו שזה בכלל שחקנים--והרבה אנשים התלוננו עליה למה היא עושה כאב למאזינים -התכנית היתה בשעות הצהרים אז אני שואל אותך למה לעשות כאב לב לאנשים? ואם באמת יש צרות-יכולה לפנות לפורום סה"ר כאן בתפוז

תראה...

אם בא לך לתת לה תשומת לב ( אם זה מה שהיא מחפשת ) אז אחלה, תחבק, תתמוך , תהיה שם בשבילה, כי בכל מקרה רע לה, בין אם היא חולה ובין אם היא לא.... ואם אתה לא מאמין לה ובכל זאת אתה רואה את הכאב הזה שיש בה- כי יש בה.... אז יש לך אפשרות למשל לא להגיב. קראתי שם את התגובות ונדהמתי לגלות ולראות אנשים מגיבים בגלוי ובחוסר רגש ומנסים להוכיח אותה שם- איפה שהכי כואב לה. אותי? זה דוחה.

Got Game

New member
איפה אפשר לחתום על העצומה לשכנע

אותה **לוותר**? מוציאה שם רע לכל כותבי הבלוגים. אפילו תסריט הגון לטלנובלה נחותה בויוה פלטינה לא יכולה לכתוב העמה.

התבלבלתי, התכוונתי להגיד

שיום אחד אתה תיזדקק לעזרה , ואף אחד לא יאמין לך ! איך תרגיש? אה? איך?? וכל מילה נוספת מיותרת.

תתפלא אבל זה כבר קרה!!

וידעתי לאן לפנות וגם קיבלתי מסרים ועזרה -וכל זה היה שנה שעברה! ואתה יודע איך זיהו שזה אמיתי? לא רשמתי סיפורי סבתא!

הנה כמה סימני שאלה לגבי הרשומה!

כשהיתה בכיתה ט עברה נסיון לאונס על ידי שלושה בנים ובבית לאף אחד לא אכפת???--->>>>יש מצב כזה? על המפקד בצבא שאנס אותה לא הגישה תלונה כאב לה על הילדים שלו ואישתו שאולי ידעו שאבא שלהם אנס?? מה זאת אומרת "כאב"מה היא דואגת למפקד שלה בצבא? בדרך כלל נאנסות בצבא מפחדות מהמפקדים שלהם שיעשו להם משהו רע בצבא. כמו התעללות, אם הם יספרו למישהו על האונס שעברו-כמו שהיה במשפטים של יצחק מרדכי והאלוף הדרוזי שניהם אנסו חיילות ואיימו על החילות! וכאן היא "כואב לה עליו"? מה היא דואגת לו?? לפני חודש הלכה לרופא במשך שנה שלמה הקיאה,רזתה,!--לא הולכים לרופא? רק אחרי שנה הולכים לרופא? ואיך היה לה כוח לעבוד אם היתה תשושה? נולדה באוטו בדרך לבית חולים!?? אולי הכוונה לאמבולנס?--או לסוסיתא? שלושת החברים הכי טובים שלה התגייסו איתה ומתו בבפיגוע בבסיס? הפיגוע היחיד שהיה- היה בבסיס ברצועת עזה נכנס מחבל והרג חיל וחיילות --לא כולם מאותו איזור בארץ היא הרביעית במשפחה הראושנים שלישיה??? משפחה של 12 נפשות?? והיא מסיימת בזה שהיא תמיד חלמה לנסוע לחו"ל! ואחרי זה בעל ושלושה ילדים--???????????? ובנוסף לכל "הצרות"שלה היא מתנדבת בנרכז לתסומנת דאון??????? סימני שאלה רבים?? עכשיו בואו שניה אחת נקפוץ לפורום חולי סרטן --האם יש שם הודעה שלה? הודעה שזועקת לעזרה? נראה אתכם מוציאים את השם שלה שם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=284 אולי בפורום נאנסות? יותר מזה אולי בפורום תסמונת דאון-הרי היא מתנדבת שם!!מישהו בעמותה בכלל מכיר אותה שם? ובתור אחת "שנאנסה" ושונאת בנים---קראתי ברשומה שלה "למה אין עוד גברים טובים" שם היא מספרת שהיא מתה לאהבה ..לחבק ולנשק.. מצטער מאוד שאני תוקף-הסיפור בכלל לא נראה לי אמין! זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בסיפורים מהסוג הזה לפני שבועים בערך רשמה "אורטלוש18" בפורום בלוג tv חברתי על "צרות" ועל זה שהיא שוכבת בבית חולים ועומדת למות עלו עליה והצליחו להפיל אותה-והיא רשמה הודעת התנצלות. ולא רק זה-יש גם אנשים במסנג"ר מספרים סיפורים כל כך יפה שבאמת מאמינים להם..ואלה סיפורים מאוד כואבים(שלא היו מעולם) מה המטרה של הסיפורים האלה?--צומת לב? לעשות צחוק מאותו אחד ששומע לסיפור? אני כן נתקלתי בסיפורים כואבים ואמיתים בפורום סה"ר חברתי וגם אחרי שבררתי את זה -היו מקרים מאוד קשים! שרק התאבדות זה הפתרון לצאת מכל הסיוט שהם נמצאים בו. ואנשים שלא ממש אכפת להם לכתוב סיפורים כואבים-ושקרים.וא לספר סיפורים שקרים-בשבילי אלה אנשים נבזים! יש הרבה סיפורים שנתקלתי בהם .והם אמיתים בבלוגים-כמו אישה שרוצה להכנס להריון ולא מצליחה. כמו גבר 1.47 ס"מ גובה שהכיר אישה והתחתן איתה ועוד מלא סיפורים! והסיפור על ענת בחורה אם חד הורית משותקת..ויש עוד הרבה... רק חבל שבהם יש גם אלה שרוצים צומי --באים ומקלקלים הכל! כי בסוף אף אחד לא יאמין לכלום

אתה משהו משהו, אבל סבבה

אני אלך איתך בכייף, רק בשביל הספק הזה, רק בשביל להראות לך שאפשר לחשוב אחרת ורצוי לחשוב אחרת.. והכי הכי הכי חשוב? שאהבה- לא מפגרת. אז ככה :כשהיא היתה בכיתה ט' ועברה אונס - כן, יש מצב כזה שאף אחד לא ידע, אתה חושב שזה קל לספר? אתה יודע כמה נשים עוברות הטרדות מיניות ושומרות את זה בפנים? יש לך מושג? על המפקד שאנס אותה? אותו הדבר! תגיד לי, מי שם אותך לשופט? הלאה, אני אלך איתך עד הסוף, יש לי מצב רוח מאד מאד קרבי עכשיו- אתה מודע לעובדה שיש הרבה אנשים שחולים בכל מיני מחלות ( שלא נדע ) ולא מספרים לכל העולם? אולי היא היתה בדיכאון? הסתגרה? וזו הדרך שלה לפרוק? על ידיי כתיבה? בחייך ! הלאה - משפחה של 12 נפשות? איפה אתה חי? לך לבני ברק- תפתח את העיניים. למה אתה חושב שהיא צריכה לכתוב בפורום סרטן ? למה? לי יש אמא חולה בסרטן ועומדת למות, אתה חושב שעד היום עם כל הכאב היא או אחותי או אני כתבנו שם?? כן, היום נכנעתי, כתבתי שם, אבל עד היום לא כתבתי , זה בכלל לא משהו שחייבים לעשות, כל אחד מתמודד אחרת, מוציא ופורק בדרך שלו. שמע אתה חוצפן ברמות. אתה לא רק חוצפן, אתה אוףףף חבל על המילים כי הן לא יהיו קלות, בן אדם כואב לו- ואתה חוגג עליו? איזה מן חיים אתה מנהל לעצמך? מה איתך? וואלה, עיצבנת אותי כהוגן, במיוחד שאני אחד שמאד קרוב לנושא הזה. מלאך.

למעלה