SupermanZW

Well-known member
תשובה

לדעתי את צריכה להמשיך עם הלימודים למרות מה שענו לך כל השאר. את בחרת ללמוד את המקצוע הזה וגם קיבלת את ההזדמנות, לידיעתך בשנתיים הראשונות בהנדסת אלקטרוניקה לומדים בעיקר מתימטיקה ופיסיקה ובקושי נוגעים באלקטרוניקה, למען האמת השנתיים הראשונות בהנדסת אלקטרוניקה הן משעממות, השנים השלישית והרביעית הן המעניינות, מה גם שאת את בוחרת לך מסלול התמחות בתחום/ים שהכי מעניין/ים אותך, כמו כן לימודייך מבטיחים לך תפקיד טוב בצבא אשר הניסיון בו יקל עלייך למצוע עבודה טובה לכשתשתחררי וגם במידה שלא תאהבי את המקצוע לפחות תרוויחי הרבה כסף, לעומת זאת אם תעזבי את הלימודים עכשיו רוב הסיכויים שתהיי בצבא מכונת קפה וכשתשתחררי תעבדי בעבודות הכי משעממות שמרוויחים בהן הכי מעט כסף ותלכי ללמוד סתם מקצוע ותשלמי על הלימודים הרבה כסף ואחר כך לא בטוח שתמצאי עבודה בכלל בגלל חוסר ניסיון, וניסיון צבאי במקצוע עוזר מאוד למצוא עבודה. עד עכשיו כל המגיבים לך היו בני נוער עם לא מספיק ניסיון בחיים, לי כבר יש את הניסיון ועסקתי בצבא בתחום האלקטרוניקה והמחשבים משום שלמדתי בעתודה טכנולוגית (אני הנדסאי אלקטרוניקה), הדבר עזר לי במציאת מקומות עבודה לפני שהתחלתי את לימודי לתואר ראשון (עברתי מתחום האלקטרוניקה לתחום המחשבים), אז תמשיכי ותרוויחי, הרי ממילא את לא יודעת עכשיו מה את באמת רוצה ללמוד ועדיין לא הגעת לשלב המעניין בלימודייך, אז התאזרי בסבלנות ותראי שזה ישתלם לך בסוף.

vk3

New member
../images/Emo24.gif

אחרי שקראתי את מכתבך ואת כול התגובות כאן יצא לי הרושם שאת רוצה לעזוב כי הפכת לשונה מחברותייך... לצערך הן כבר מגוייסות, נחות מהלימודים ודווקא את ב
של הלימודים
אני נמצא כרגע במצב קצת דומה לשלך... אבל יש לי דבר חד משמעי לאמר לך
השגת את העתודה הזאת, אז תלחמי עליה כמו שצריך ותוכיחי קודם כול לעצמך שאת יכולה
שום לימודים, אף פעם לא יימצאו חן בעינייך עד הסוף. תמיד יש את הקקה בזה... אבל את צריכה למצוא את מה שמעניין, את מה שייגרום לך לרצות להישאר... אני מבין את קשייך, את ההתלבטויות שלך וכו', אבל נראה לי שהן לא מספיק רציניות וחשובות מכדי לפרוש
זה העתיד שלך... ואת עברת את השלב הראשון למימושו
אז אל תקחי צעד אחורה עכשיו... זה לא הזמן. קשה, את מפחדת ואולי לא תצליחי ואולי ואולי ואולי... את לא באמת רוצה לעזוב, לפחות לא ב
שלם
בשום פנים ואופן אל תעשי זאת רק מסיבות חברתיות
אם את באמת סובלת ולא יכולה להחזיק מעמד וכו', אז כן, אין ספק. שום סבל שכזה לא יישתלם לך... אבל אם זה בגלל החבר'ה או כי זה קצת קשה או לא בדיוק מה שציפית לו, לא שווה !!!!! אני יודע שתצליחי, אבל הכי חשוב את חייבת לדעת שזה לא סוף העולם
צבא, עתודה, מה שזה לא יהיה, ייקדם אותך ויעביר אותך שלב הלאה, השאלה מה יותר ייתרום לחיים ולעתידך... חשבי על כך שלאחר שתפרשי וכו', פתאום יכולה להופיעה ההרגשה שהחמצת משהו חשוב בחייך
"
הרי כבר הייתי שם...". אז אל תגיעי למצב הזה... וסבתא... אל תדאגי בקשר אליה
היא תעמוד בזה כמו ילדה גדולה ותמשיך לתמוך בך למרות הכול. התפקיד שלהן זה לתת לנו את השפלת חיינו
ואחרי זה לעטוף בחיקן
מותק

M a r U s k A

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo13.gif

גם אני תומכת באורית שתשאר ושלא תשאיר אותי במוסד העלוב הזה לבד
אבל אבל כמובן זו לא הסיבה, אלא שאני מאמינה שזה משתלם, וגם אני שואפת לעתודה
וקירושה
תודה, נתת לי מתנה נהדרת לחג

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo12.gif

מרינקה אדומה!!!!!! חיחיחי... דודה אדומה! :] חיחי... בדיוק היום חשבתי על זה שאת חייבת להיות אדומה ושאני לא מבינה למה קיריל לא עושה אותך לדודה כזאת.... אז הינה הוא עשה.. חיחי :]

AeroSlash

New member
אמרתי ..

שלא בטוח שיהיו שניים.. אני אישית ייעצתי לקירושה שניים, לגבי מרינקה הוא היה בטוח אבל לגבי השני לא ממש.. אז עכשיו רק מרינקה :]

טלנובלה שלמה יש לכם חחחחח

כדי לכם לספר לעומר אם הוא יגלה בעצמו יהיה יותר גרוע חחחח

חחחח זה כן טלנובלה

מרינקה מגלה מיאנקה שהיא בעצם דודה שלה ולא אימא שלה זה טלנובלה חחח

M a r U s k A

New member
בדרך כלל זה קורה הפוך..

הדודה מגלה שהיא האמא של האחיינית שלה אבל שיהיה...

טלנובלה שלמה יש לכם חחחחח

כדי לכם לספר לעומר אם הוא יגלה בעצמו יהיה יותר גרוע חחחח

wildgirl1

New member
קיבלתי את אותה התחושה

שאכפת לה איפה חברות שלה ואיפה היא. והיא רוצה להיות כמו כולם .

Angel lips

New member
אני לא כל כך מבינה בנושא של העתודה

לא יכולה להזדהות ולתת עצה רק לאחל לך בהצלחה!!!

Janem

New member
בתור אחד שנמצא

באותה סירה, אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאת פורשת... רק אם את משוכנעת במאה אחוז שהתחום של הנדסה לא מדבר אלייך ושהמקצוע שתלמדי בצבא לא יסייע לך בשום דרך, הן בהמשך הלימודים והן במציאת עבודה, רק אז תפרשי. אבל אם את חושבת שבעתיד תלמדי משהו שקשור לתחום, לוו דווקא אלקטרוניקה, זה יכול להיות חשמל, מכונות, מחשבים, אז לפי דעתי את לא מבזבזת את הזמן שלך אלא רק מרוויחה, תמיד טוב שיהיה תואר ביד, אחר כך אפשר לעשות הסבות לתחומים דומים וכו'. באופן אישי, לא הייתי נשאר במקום שהייתי מרגיש שגם אם הוא היה מביא לי תארים, לא היה בו עניין בשבילי, זה היה מוציא לי את החשק, אני מבין שהאכזבה מסביב תהיה גדולה, אבל את צריכה לעשות את מה שאת שחושבת שטוב בשבילך, ואם התקבלת לעתודה בהנדסת אלקטרוניקה, אז סימן שיש לך פוטנציאל ותוכלי להתקבל ללימודים באוניברסיטה בראש נקי ולהשקיע במשהו שמוצא חן בעינייך. מקווה שעזרתי .)

למעלה