../images/Emo7.gif

האקס שלי התחתן... טוב,הוא לא בדיוק אקס אבל הוא האהבה וההתנסות המינית הראשונה שלי. יש לי חבר כבר שלוש וחצי שנים ויש ביננו אהבה גדולה ,אבל מאז ששמעתי שאהוב נעוריי התחתן - אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולא מפסיקה לבכות ולהיות טרודה במחשבות ותהיות לגביו ואפילו...אפילו..אפילו מתקשרת אליו ומנתקת ... (אני לא מאמינה שסיפרתי את זה..חחח). מה לעזאזל נסגר איתי ומה עושים?!!!!!!!! עבר כ"כ הרבה זמן , יש לי אהבה גדולה , למה אני עסוקה בקנאה וברגשות שליליים ולמה זה מוציא אותי מדעתי? יש לי חבר מדהים ששם לב להתנהגות המוזרה שלי בזמן האחרון (גם כלפיו) מה עושים???......... ולא סתם פניתי דווקא לפורום הזה ולא לפורום אחר...

אם פנית לפורום רוחני

ואת עם ראש פתוח כדי לשמוע תשובות רוחניות, בכיף. את צריכה לעבור תהליך ניקוי ושחרור העבר. אומרים שהזמן מרפא את הכל, אבל זה לא נכון. הזמן רק גורם לזה לשקוע, עד שטריגר כל שהוא מעלה את זה מחדש באותה עוצמה. כדי להשתחרר באמת, צריך לעבור תהליך אקטיבי יותר מסתם לשים את זה בצד ולקוות שזה יעלם. בקיצור, את צריכה לנקות את שדה האנרגיה שלך מהאנרגיה של הבחור, ששיכת לזמן אחר ולנסיבות אחרות, וכבר לא רלוונטית אליך, וגם לא לבחור שהיית איתו, מאחר ושניכם הספקתם כבר להשתנות. יש כל מני דרכים לעשות את זה, כמו טיהור בעשן של קטורת, וחברי הפורום יוכלו להמליץ לך על דרכים נוספת, אבל העיקר, את צריכה להביע כוונה לשחרר אותו, לתת לו ללכת ממך. אולי תזדקקי אפילו להתאבל עליו לתקופה מסויימת כדי לשחרר אותו לחלוטין, אבל העיקר, לא להיצמד לשאריות רגשיות ואנרגטיות מהעבר. זה לא בריא.

Tal_Ya_Tal

New member
זה האגו../images/Emo65.gifוזה נורמה לי../images/Emo3.gifבהחלט

פשוט סלחי לעצמך שהאגו שלך נפגע, שהוא 'העדיף אחרת על פנייך' הרי גם את העדפת אחר על פניו
וזו אינה א-ה-ב-ה אלא פ-ח-ד שהתחפש לקנאה
סביון|
L&L TALYA

זה נורמלי וזה בסדר

ומאוד אנושי להיצמד לעבר שלכאורה כבר מת והלך מזמן למה למה למה? כי את אנושית
נורמלית כולם יוצרים לעצמם סבל, בדרגה ובצורה כזו או אחרת אבל לא חייבים לחיות בעבר, אפשר לבחור בהווה את יודעת שזה לא הגיוני ובכל זאת הרגשות שולטים בך ולא את בהם לא הכל נגמר שם, יש הרבה דברים לא פתורים ופתוחים חוץ מזה, אפשר להמשיך לאהוב מישהו, גם אם את כבר לא איתו בגלל נסיבות החיים, תמיד תשמרי לו מקום בלב, אין שום בעיה עם זה, כל עוד אין היקשרות אליו. אהבה היא אהבה, היא לא בהכרח מביאה סבל, השכל מביא את הסבל. כמו שנאמר כאן, בתהליך של מודעות וגילוי עצמי, מנקים את העבר. זהו תהליך שלא קורה בין-ליל, אבל תמיד אפשר להתחיל עכשיו בהווה ובהתרחשויות הנוכחיות משהו טקסי יכול לעזור בהשתחררות רגשית אולי אפילו העזה ומפגש ישיר עם אותו אדם מהעבר (למה את מתקשרת אליו בעצם?), בשביל שאפשר יהיה לסגור מעגל, ולהמשיך הלאה בחיים יחד עם זאת, שום דבר חיצוני לא יעזור ללא הבנה עמוקה של טבעם של הרגשות ואיך הם שולטים בך ומשחקים בך. למעשה, אפשר לראות את מה שקורה לך עכשיו (ובעצם כל מה שקורה) כהזדמנות להתקדמות רוחנית. הרי אותם רגשות ומחשבות היו רדומים בך הרבה זמן, והעדפת להתעלם הקללה לכאורה תיהפך לברכה בעזרת מודעות והשתחררות מה שקורה לך הוא בעצם בסדר, הזדמנות גדולה. מוזר, לא? כבר השלילי הופך בהדרגה לכלי חיובי התמודדות עם השדים שלנו היא להסתכל להם בגובה העיניים, לראות אותם כמו שהם, מה שהם. כשעוצרים לרגע ומתבוננים בהם, אפשר לראות שהם ריקים מתוכן ולא אמיתיים, פרי יצירתנו כאשר הקנאה שולטת בך, היא תטריף אותך ותוציא אותך מדעתך, כשתפעלי על פיה בעולם למה היא שם, מה עוד יש שם שמתרוצץ בתוכך, על זה רק את יודעת לענות במקום להמשיך בתגובה החיצונית לרגש הפנימי (כמו למשל להתקשר אליו ולנתק) תעצרי רגע, תפני מבט פנימה ותרגישי את הרגשות לחלוטין כמו שהם, הכי חזק שאפשר. באופן מודע ומתוך בחירה. את תרצי לבכות, לצעוק, בסדר, הכל מותר, עם עצמך הוצאת האנרגיה תעזור זמנית, תשקטי קצת, ואז תוכלי להתבונן בעצמך האם יש צורך ברגשות הללו? מה את רוצה לעשות איתם? למי הם שייכים בכלל? מי הוא זה שמרגיש אותם? האם הם בסך הכל אובייקט מנטלי שאפשר להסתכל עליו כמו על כל דבר אחר? ואם כן, מה זה אומר לגבי הממשות שלהם? אם את יכולה לראות את הרגש, את אינך הרגש עצמו, את מי שמביט ברגש. ברגע שתוכלי לבחור, שוב ושוב ושוב, תביני שאפשר לתת להם ללכת, והם ילכו לדרכם, הרגשות, המחשבות, הכאבים. הזכרונות תמיד יישארו, אולי גם האהבה, אבל ההיקשרות לעבר תיחתך שוב, לא בין-לילה הכל יעבור, הרי יצירת הסבל לקחה זמן, כך גם ההשתחררות ופיתוח המודעות העצמית. אבל זה כיוון חיובי למען חיים מאושרים בהווה בברכה ושלום

kerensztern1

New member
עצה ידידותית

זרקי את כל הזכרונות שיש לך מהאקס הזה. לפי הפנג שווי שאני מאמינה דגולה שלו כל חפץ נושא איתו כוונה ולכן אם את רוצה לשחרר ברוחני שחררי קודם בגשמי.. (קל לדבר קשה לעשות - עצה מסרטנית שאוגרת מכתבי אהבה מכיתה א...)

תודה לכם...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני בחורה שסובלת ממחלת העבר...ברצינות... אני תקועה בעבר ומסרבת להרפות למרות שהעבר היה כ"כ רע וכיום יש לי את כל הסיבות להיות מאושרת ובכל זאת אני מתעללת בעצמי ובוחרת לחיות בעבר... זרקתי והשמדתי את כל הזכרונות , התחלתי חיים חדשים ובכל זאת אני כבולה בעבר (שהיה נורא כ"כ)

R2

New member
תיקחי אקדח,,,,

וכל אחד שמזכיר לך את העבר תירי בו

Tal_Ya_Tal

New member
יש מן התחושה של 'הקדוש המעונה' בסבל

"הסבל נובע מבורות" כך אמר הבודהה,'הנאור'. הסבל-אומר ה
'קורס בנסים' מקורו בתחושת הנפרדות, באמונה שלנו בפירוד, במערכת תפישות הנובעת מפחד ואשר מקורן באמונה הראשונית המוטעית ב"אני" מוגבל ומופרד, שנולד בגוף על מנת לסבול ולסיים את חייו במוות. זהו הרצון הרואה את אלוהים כאויב. זהו ההיבט המטיל ספק של העצמי הנפרד, שלא נברא אלא נעשה. האשליה בתפישתנו את עצמנו כישות נפרדת. שונה מאחרים. כאינדיבידואל. כגוף. וזה מה שמשאיר אותך בעבר. אחרת איך יתכן שתרצי לסבול כל כך??????למעשה,איןעבר ועתיד
מה שקיים זה רק הווה אנחנו בהוויה כל הזמן. אנחנו הווים. ישנו חרוז נמחד ששמעתי פעם מתלמידה שלי: הדגש|"העבר-אין, העתיד-עדין ואני-מנין?" כמו שאמרתי-חמוד
אז מתי תהיי מוכנה להפסיק לסבול ותשאלי את עצמך את השאלה המתבקשת:"למה אני מעדיפה להמשיך לסבול"
L&L TALYA

למעלה