רגע של רצינות. תחזיקו לקוטר אצבעות. בבקשה.
G greeneye New member 21/4/04 #3 מה שירגיש טוב? הוא כבר על סף גסיסה. תחזיקו אצבעות שיצליחו להוציא אותו מזה...תחזיקו לו אצבעות... אני בוכה פה...
מה שירגיש טוב? הוא כבר על סף גסיסה. תחזיקו אצבעות שיצליחו להוציא אותו מזה...תחזיקו לו אצבעות... אני בוכה פה...
L lishhhh New member 21/4/04 #4 ../images/Emo2.gif מה קרה לו? למה? איפה הוא עכשיו? הוא יהיה בסדר? אל תגרמי לי לבכות גם!!
מ מלאכית16 New member 22/4/04 #14 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif *מחזיקה אצבעות*
E ElinorL New member 22/4/04 #16 מקווה שהוא יחלים מכל ה../images/Emo23.gif יודעת כמה זה כואב היתה לי חייה שבכיתי עליה שנים... באמת מחזיקה אצבעות שהוא יהיה בסדר!
מקווה שהוא יחלים מכל ה../images/Emo23.gif יודעת כמה זה כואב היתה לי חייה שבכיתי עליה שנים... באמת מחזיקה אצבעות שהוא יהיה בסדר!
G greeneye New member 22/4/04 #17 תודה לכם. הוא עדיין מאושפז. ובלי לפתוח פה לשטן- היום נמסר לנו שהוא הצליח לעמוד על הרגליים. היום אני הולכת לבקר אותו.
תודה לכם. הוא עדיין מאושפז. ובלי לפתוח פה לשטן- היום נמסר לנו שהוא הצליח לעמוד על הרגליים. היום אני הולכת לבקר אותו.