torme

New member
טוב אני אשאיר את שני השמות

תלוי באיזה מצב רוח אני בבוקר

אמ..

אולי רקדנית מקצועית לא תהיי.. אבל את כן יכולה להמשיך לרקוד.. את כן יכולה לעשות מה שאת אוהבת.. ולכי תדעי.. אולי עדיין יש לך את היכולת? אל תוותרי.. אם זה מה שאת רוצה.. אל תוותרי על זה..

אמ..

המשפט הראשון זה לפי מה שאת אומרת.. לא מה שאני חושבת.. כי אני מאמינה בך.. (למקרה שזה לא ברור..)

snow3

New member
תראי..

לפי מה ששמתי לב המורה שלי לבלט אוהבת אותי.. היא כל הזמן נותנת מחמאות על כל מיני דברים.. אולי זה באמת רק בראש שלי ואני כן יכולה..

Chatulim

New member
אם אני לא טועה

עידו תדמור התחיל לרקוד כשהוא היה בן 16. המורה הנערץ שלי להיפ הופ וסטריט החל לרקוד כשהיה בן 15. אני לא חושבת שאת עידו תדמור ניתן לקטלג בקטגורית הלא מקצועיים.

snow3

New member
באמת?!

אם זה נכון את לא יודעת כמה זה נותן לי מוטיבציה! אני מניחה שבסופו של דבר זה תלוי בכישרון..לא? עשה לי טוב לקרוא את ההודעה שלך!! :)

Amory

New member
הייתי רוצה להגיד לך שאת יכולה אבל..

אני רקדתי בלט מגיל ארבע ובמשך שמונה שנים לא הפסקתי. לאחר מכן הפסקתי ועברתי לג'ז וכל החרא הזה. אני עברתי את התקופה הזו שאת מדברת עליה והיום בגיל 17 אני אחריה, במשך המון זמן היה לי רע כי ידעתי שהרסתי לעצמי את החלום של להיות רקדנית מדהימה. רקדנית אני כבר לא אהיה, ולמרות שגם עכשיו אני רוקדת בלהקה אני לא מגדירה את עצמי כרקדנית, אני פשוט רוקדת. אני הולכת להמון הופעות מחול, ועדיין קשה לי לתפוס את העובדה שריקוד כבר לא יכול להיות חלק מרכזי בחיים שלי, כי הפסקתי עם הבסיס וזה פשוט בלתי אפשרי. . אני מצעיה לך לעשות מה שאני עשיתי, במקום להישאר תקועה במקום בו אני רוקדת וזהו, אני ניסיתי והתקבלתי ללהקה מאוד טובה באזור, שמשלבת מודרני ופולקלור, נכון, אני בין הגרועות שם, וגם עם זה היה לי קשה בהתחלה, אבל כולן שם הן באמת רקדניות, שרוקדות באקדמיות למיניהן, ואני לא, ונאלצתי לקבל את זה. הלהקה נתנה לי להרגיש שאני רוקדת בצורה מקצועית כאשר אני לא מקצועית, וזה דבר שרק אנחנו יכולות להבין מי שאיבדה את הלחום ונאלצה לוותר עליו. אני מצטערת שאני לא יכולה לומר לך שאת יכולה הכל, כי ביננו הסיכויים קלושים, גם של מי שבגילנו נחשבת לרקדנית מקצועית, אני מנסה פשוט להנות מזה, להנות מההופעות הרבות בהן אני מופיעה, מהרמה הגבוהה, מללכת להופעות מחול של להקות ובתי ספר לריקוד. אני מציעה לך לעשות כמוני, לוותר על החלום, ולהנות מהריקוד.

snow3

New member
ואת ההוכחה לזה שהכל יכול לקרות

בחיים ושאסור לוותר. טאנקס ליאתי

snow3

New member
מצטערת ..

אבל על החלום שלי אני לא מוותרת ולא אוותר אף פעם. תמיד יש סיכוי. תמיד. גם אם אני לא אהיה בלרינה, בלט מודרני אני יכולה לרקוד מקצועי. אני אמשיך לרקוד ולהתקדם גם אם עשיתי טעות והפסקתי עם הבלט הקלאסי. עכשיו חזרתי אליו ואני לא אפסיק ולא אוותר בחיים.

liatgoro

New member
טוב מאוד ! מוכשרת שלי ../images/Emo13.gif

הפנמת יפה את העקרונות הללו

למעלה