snow3

New member
../images/Emo7.gif

מצטערת שאני פותחת שרשור חדש. בכלל לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה, אבל הפורום הזה חשוב לי מאוד אז החלטתי לכתוב את זה פה.. נורא עצוב לי. אני מרגישה חסרת אונים. הסיפור שלי הוא כזה: אני רוקדת מאז שאני בת שש. היום אני בת שש עשרה וחצי כמעט. רקדתי שנתיים בלט כשהייתי קטנה, הפסקתי עם הבלט ועברתי לג'אז כי זה היה מגניב וכולן רקדו את זה. חבל שלא הייתי חכמה יותר אז ונשארת לרקוד בלט. תמיד רציתי לחזור לרקוד בלט הל לא היה לי את האומץ כי תמיד חשבתי שכבר מאוחר מידי בשבילי, הרי בלט צריך לרקוד מגיל 4. בכל אופו רקדתי מודרני . השנה החלטתי שאני חוזרת לרקוד בלט. החלום שלי הוא להיות רקדנית. מאז שהייתי קטנה תמיד ידעתי שאני רוצה להיות רקדנית. אבל עכשיו שאני בת 16 וחצי, אני פשוט מבינה שלהתחיל לרקוד בלט בגיל כזה זה כבר מאוחר מידי. זהו. הרסתי לעצמי הכל. רקדנית מקצועית אני כבר לא אהיה. עצם זה שלא רקדתי בלט כל השנים האלה ניפץ לי את כל החלום. וזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם- להיות רקדנית, ועכשיו זה כבר מאוחר מידי. אני לא יודעת מה לעשות. אני יושבת פה והדמעות לא מפסיקות לנזול. מצטערת שהפלתי את זה עליכם, פשוט אין לי עם מי לדבר.

אירובי

New member
אפ פעם לא מאוחר מידי

ותשנני טוב את המשפט הזה אין כזה דבר מאחור מידי never say never אין שום סיבה שלא תוכלי ללמוד.

snow3

New member
זה יפה מאוד להגיד

אבל כשרואים רמה גבוהה מאוד של בלט ואת חושבת איפה את, את מבינה טוב מאוד שלרבע מהרמה שלהם אני לא אגיע אף פעם. אז אולי יש לי את עמידה ואת המראה הזה כמו שהמורה שלי לבלט אומרת, אבל דוגרי, השרירים שלי לא חזקים וכו וכו וכו. לא יכולה להפסיק לבכות.

אירובי

New member
אני לא סתם אומרת

יש גם קבוצות לנערות- בטווחי גילאים שונים לפחות באזור רעננה - ואזור השרון זה מה שאני עשיתי, שפעם מאוד רציתי לחזור לבלט- (רקדתי 8 שנים) ובסוף לא התאפשר לי- בשל חוסק זמן

snow3

New member
אני רוקדת בלט

ומודרני.. פשוט אני יודעת שבחיים אני לא אגיע לרמה כי רק עכשיו התחלתי עם הבלט..

בדיוק.. ../images/Emo70.gif

תנסי כן לחזור לזה.. העיקר שתדעי שאת השקעת בזה 100%, שעשית הכל ושכן ניסית. ואפילו אם לא ממש תהיה מרוצה מהתוצאות לפחות תדעי שניסית! זה הכי חשוב... אל תהיה עצובה, זה לא שווה את הדמעות שלך..
אני בטוחה שיש לך הרבה דברים אחרים בחיים שאת יכולה גם להיתגאות בהם!

snow3

New member
כן חזרתי לזה ..

אני רוקדת בלט כבר יותר מחצי שנה..

אלההההה

New member
תירשמי למיכל וסיגל

חחח ראש העין ראש העיןן.. סתם צוחקת מאמי אל תיהי עצובה..!!.. אף פעם לא מאוחר להגשים חלום!!!!!!!! אם את באמת רוצה את זה תתני הכל כדי להגשים את זה..

snow3

New member
חחחח רקדתי אצלם שנה שעברה מודרני :)

עברתי מקום כי אין שם בלט קלאסי ..

מותק כנסי רגע

אני גם רוקדת מגיל קטן ועשיתי אותו טעות בדיוק כמו שלך אבל באמת אף פעם לא מאוחר ואל תגידי לא נכון מותק תחשבי שעם עכשיו תתתחילי לרקוד בלט בגיל 10 גכבר יהיה לך המון ידע ועם לא תתחילי אז בגיל 20 תגידי איזה מפגפגרת שבגיל 16 לא למדתי מותק אפילו עם זה לא יצא לפעול החלום שלך, לפחות ביגל 20 תידעי לעושת המון דברים אני אומרת לכי לבלט לכייי, ויש לנו סיפור אותו דבר פשוט אני נכנעתי לבלט אין מה לעושת אני הר בה יותר מתחברת לג'אז אבל נשארו בי כל מיני תנואות בלטיות למזלי אבל לא הרבה

snow3

New member
נועוש תודה

אני רוקדת בלט. אבל פשוט לא מאמינה שאם התחלתי רק עכשיו אני אוכל להגיע להישגים בתחום ולהצליח.

נו זה מעולה מותק../images/Emo24.gif

אל תבכי אל משהו שכבר נעשה כי אי אפשר להחזיר את הכל אחרוה בזמן בתקופה ההיא יותר נהנת שרקדת גא'ז, ועם נהנת מזה ובגללז ה עבת את הבלאט אז זה טוב שהקשבת לעצמך היום הבנת שעם את ממשרוצה להיות רקדנית את צריכה בסיס של בלאט יותר אז חזרת לבלאט חכי ותראי את עוד תגיעי רחוק תחשבי ככה עוד10 שנים שתיהי הבת 26:]

אם תרצי אין זו אגדה

טוב, אני רקדתי בלט קלאסי 10 שנים, 10 שנים! כשכולם הלכו ללמוד ג'אז מגניבי וכזה, מיכל החנונית הלכה לבלט (נו טוב, כי היא אהבה את המורה שלה...). והייתי מצוינת שם והיה לי עתיד, והתפתחתי, ויום אחד עפתי ממכונית ונחבטתי בראש! שכבתי בטיפול נמרץ שבועיים בלי הכרה! בתור בחורה שעשתה שפגטים באויר הייתי צריכה ללמוד לשבת וללכת! והיום, 11 שנים אחרי, אני לומדת בקורס מדריכים לחדר כושר. אומנם לא בדיוק החלום שלי להיות רקדנית, אבל השג משמעותי בהחלט לאור המצב הקריטי שהייתי בו
. מבינה? אני יותר בכושר מבחורות שאין להם בכלל בעיות רפואיות! אז להיות רקדנית בלט אולי לא תהיי, אבל החיים לא מתחילים ונגמרים בחלום אחד, יש אלף ואחד אלטרנטיבות. ואם לא תהיי רקדנית, מה עם מורה?

snow3

New member
אני אהיה רקדנית

מורה אני אהיה רק אחרי סיום הקריירה שלי ..חחחח :)

morfo

New member
מזכיר לי את הבדיחה על החתול

אבל זה לא לפורום הזה.....

torme

New member
נו טוב מיכל תמחוק אם זה לא מתאי

חתול אחד היה מ**** בלי הפסקה יום אחד נחתכה לו ביצה בתאונה- אז הוא אמר לא נורא אני תמיד יכול ללמד ואז נחתכה לו הביצה השניה אז הוא אמר..אמממ לא נורא אני תמיד יכול להפוך ליועץ או פרשן

למעלה