greeneye

New member
../images/Emo7.gif

כמעט בכיתי. זה היה כ"כ יפה. כל הקטעים.....ש....ש... אני ציטתי בעל פה מה"אחורי הקלעים". הקטע עם דב נבון. זה.....זה.....היינו שם! וזה פורום אנ"ה! זה...זה פסיכי לגמרי. לפחות לא הראו אותנו בטלויזיה והודתי ליוסי מהבית שתודה שהורידו אותנו בעריכה. היתי שם! ואו. רציני. אני......מה.....מה אני אעשה בלי צילומים? כשתיגמר התוכנית?! הצילומים האלה.....כמה טוב הם עושים לי. בלעדיהם הייתי כ"כ מדוכאת. בכלל...מאז הצילומים נהייתי בנאדם כ"כ הרבה יותר שמח, ויש לי בטחון עצמי יותר גבוה. לוידעת איך זה קשור. בעקיפין. כל פעם אני אומרת לעצמי- "היום אני אגיד ככה" או- "היום אני אצביע בשלב של השאלות ו....ואני אגיד משהו שכל הקהל ישמע". אני.....לא יודעת אם אתם מבינים כמה השתנתי מאז.....בכלל. הפורום הזה. לא דברתי עם אנשים מהאינטרנט. במיוחד לא בטלפון. והיום? אם תבדקו כמה פעמים רק היום דיברתי עם ליהי... ואו

Yuvalenko

New member
אהמ...

גל, אליי לא התקשרת.
סתם. יש לי הודעה חשובה - טל פרידמן היקר באדם!! תתחיל לכתוב בפורום אקלים ואטמוספירה בבקשה, ודווח לנו על משקעים אצלך בטבעון, אם אתה באמת כל כך מתעניין! קבל קישור לפורום מזג האוויר הטוב במדינה...
אתה כמובן מוזמן לכתוב גם כאן, כן?..

לוּבּה

New member
זה היה כ"כ מושלם

אני מסוגלת לראות את זה שוב ושוב ושוב רק חבל שלא מצאתי מי שיקליט לי
"אנחנו סוגדים לדב נבון!"
אוף זה נגמר
זה אשכרה נגמר
וזה היה כ"כ יפה!! אוף מה אני יעשה בלי הצילומים?

metl

New member
היתה תוכנית גדולללה!

חחח הקטע עם "אנחנו סוגדים לדב נבון"
והקטע שאלי אמר דברו חזק דברו חלש... הילדים של פרידמן כ'כ חמווווודים!

kfm

New member
אממממ פיספסתי תשרשור..אני בשרשור

אחר..

lishhhh

New member
אולי עוד קיץ, אנחנו ניפגש!

כולנו נתרגש בצילומים-של-ארץ-נהדרת זה נלפא האהאהא! איזו תוכנית יפה הם עשו!! הכל היה במקום! נורא ריגש! אני רוצה שוב צילומים! שובשובשוב!

למעלה