../images/Emo7.gif

ידעתי שלא הייתי צריכה לקום היום... בהתחלה עוד היה פסדר הלכתי לבצפר לא היה כ"כ גרוע אפילו דפקתי איזה אחת שהעתיקה ממני את כל העבודה בתנ"ך חברה שלי נפגעה מכלום ואז היא חזרה לעצמה אחרי שחזרתי הביתה למדתי מזה למדתי?? חרשתי.. כבר אין לי כוח ללמוד ואז ההורים שלי הגיעו הם קנו בגדים וכאלה יש להם מחר אירוע ואבא שלי נלחם משהו כמו חצי שעה עם איזה ג'ינס אחד מכירים את המדבקות האלה שמדביקים לפעמים על הבגדים? אזהו שזה היה משהו דומה ואני כבר כואב לי השכל באתי לסלון ללמוד (עוד) קצת ועשיתי סיכומים פתאום באמצע החיים אבא שלי דופק כזאת צעקה ומעיף לי את כל הדפים אומר לי ללמוד בחדר.. אני הייתי בשוק... שתבינו זאת לא הפעם הראשונה נמאס לי פשוט נמאס לי שהוא מוציא את כל העצבים שלו עליי! הקטע שלי הוא לא הדפים כי מן הסתם אין לי בעיה לסדר אותם מהתחלה (למרות שזה מלא דפים...
) הקטע שלי הוא שזה תמיד קורה ואני תמיד חוטפת ממנו אני שונאת שהוא עושה את זה והבעיה היא שאני לא יכולה להגיד כלום כי כל מילה שאני מוציאה מהפה הוא עוד יותר מתעצבן ואומר לי שאני מתחצפת ובלה בלה בלה הוא אפילו לא עוצר שניה לבדוק אם אני צודקת... אז מה שקורה שאני פשוט הולכת לחדר שלי ואוכלת את עצמי מבפנים כי אם הוא כועס בטוח עשיתי משהו לא?? לפעמים הוא מזה חמוד ולפעמים אני לא רוצה להתקרב אליו אני פשוט לא יודעת מה לעשות איתו! אני לא יודעת איך המצברוח שלו היום ואם אפשר לדבר איתו בכלל... הדבר היחיד שהוא אוהב בבית הזה זה הכלב... וגם זה כשבא לו עכשיו אני ממש שונאת אותו
אני יודעת שזה לא הכי מעניין אבל היה לי טוב להוציא את זה...
לילה טוב

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

ענקי ענקי זה טוב שהוצאת את זה אסור אבל אסור להשאיר דברים בפנים אני הלקח הזה כבר ללמדתי. אני לא יודעת מה בדיוק להגיד לך אבל אם את רוצה לדבר עם משהו אז אני תמיד מוכנה להקשיב לך בכול מצב שהוא. מי יודע אולי אני יכולה לעזור לך אני רבה עם הורים שלי באופן קבוע. וזה שהם מוצאים אילך את עצבים וזה מעצבן אותך תגדי להם את זה. שנמאס לך מי זה.

gloom

New member
זה טוב שהוצאת את הכל../images/Emo66.gif

ורק תדעי שאתבערך מזדהה עם 95% מהילדים בעולם, 95% מהילדים בעולם סובלים מהתקפי זעם של הוריהם (אני גם אחד מהם) ורק 5& חיים בשלווה עם הוריהם. ותדעי שזה ממש טוב שהוצאת את הכל..... כי אם לא הייה ךל את הפורום אז היית שומרת את הכל בפנים וזה הייה יותר קשה אז זה טוב וקבלי

../images/Emo24.gif

גם אני ככה עם אבא שלי. לא יודעת מה לעשות עם זה, זה בערך הדבר שהכי מעסיק אותי עכשיו. אני יודעת שזה לא פיתרון אבל מה שאני עושה זה אוכלת את עצמי מבפנים. לא אומרת לך לעשות את זה, אבל מצד שני גם לא יודעת מה את כן יכולה לעשות...

אמממ....

תיראי אני בהחלט מזדהה איתך!! גם אבא שלי פעמים כזה ממש מעוצבן על כולם וכולם יודעים שלא להתקרב אליו ולא לדבר איתו ולא כלום עד שלא יירגע... הוא צועק על כולם ומעצבן נורא... לדוגמא כול פעם שאני מדברת בטלפון הוא מתחיל להשתגע ותמיד מנתק לי באמצע...זה יוצא בסוף ממש מגעיל מצידי וכולם חושבים שאני לא רוצה להקשיב...זה קרה לפחות 5 פעמים...
.. אני לא ממש יודעת איך לעזור לך כי גם אני במצב שכזה.. אבל כמוני.. תנסי לשמור מרחק (
).. ממנו... לשבת בשקט בחדר וללמוד או בכול אופן לעשות את עצמך לומדת..כמוני..חחח..

sh53

New member
למה להיות בשקט בשקט בבית? ../images/Emo10.gif

לשמור מרחק או לעשות את עצמה לומדת?
אנו אמורים לאהוב את ההורים ולהסתדר איתם ולא ללכת בשקט בשקט בבית על קצות האצבעות כדי שירגישו אותנו, זה לא פתרון

ashkeloni

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אל תדאגי מתוקה, זה יעבור לו
ובטח מחר הוא יהיה נחמד

sh53

New member
שמחה שהוצאת את זה מהלב ../images/Emo45.gif

בקשר למקרה הספציפי הזה שקרה: יש בתים שנהוג לאכול במטבח בלבד, להכין שיעורים בחדר בלבד, לישון בחדר בלבד, כלומר כל דבר עושים במקום מסויים ולא עושים במקום אחר. יש בתים שאפשר לאכול, לישון, להכין שיעורים איפה שבא לנו - אפילו בסלון, הכל תלוי באופיו של הבית. בקשר למה שכתבת: "אם הוא כועס בטוח עשיתי משהו לא??" עשית משהו - כן. עשית משהו רע - לא. אני לא חושבת שעשית משהו רע, אבל אולי מישהו/מישהי אחרים שאוהבים בית מסודר טיפ-טופ יחשבו שעשית לא נכון כי אצליהם הבית הוא כמו תצוגת מוזיאון - כלומר הכל תלוי באופי הבית ואיך מתנהגים שם. כתבת מצד שני, שזאת לא הפעם הראשונה שכועסים עלייך ולפעמים את לא רוצה להיות במחיצתו ולפעמים הוא כזה חמוד. רוצה לספר על עוד 2-3 דוגמאות? אולי נוכל לעזור לך

למעלה