....

....../images/Emo7.gif

שוב, שוב פעם צילצול המוות צילצל בבתינו בפעם הרביעית.... אתמול באחת עשרה וחצי בלילה צילצל הטלפון זה היה גיסו של אבי שבישר לנו על מותה של סבתי... אבא הרים ואמר לאמא שלי "מלי, קומי אמא שלי נפטרה" הוא אמ את זה בכל כך טבעיות ואז שהוא הבין את מה שהוא אמר.. ופרץ בבכי מיילל. אמא ירדה למטה לעשות טלפונים ואני ואבא נשארנו מחובקים על המיטה בכיתי כמו ילדה בקול היסטרי..ואבא, אבא הגיבור שלי שאף פעם לא בוכה לפתע בכה בקול מיילל זה היה נורא!. רציתי לחדר פתחתי את ספר התנ"ך ולא יודעת למה אבל פשוט לי צורך לקרוא תהילים .. אין לי מושג למה כי אני ממש לא מאמינה בזה.. בכל מקרה הלכנו בארבע בלילה לדרום (לבית סבי) היה שם בכי היסטרי ולא יכלתי לעמוד בזה.. בשתיים בצהרים הלכנו להלוויה כל הבנים שלה עמדו בשורה וגם סבא ואחות של סבתא (האבלים) ופסוט עמדתי והסתכלתי אחד אחד לתוך העיניים ובכל אחד יש סיפור חיים משלו.. אבא שלי בדאון נפשי עוד לפני המקרה בגלל היותו מובטל.. ודוד שלי אוי דוד שלי כל כך מסכן בהלוויה הודיעו לו שאשתו עוברת ניתוח הפלת התינוק בגלל סיבוכים... וסבא אוי סבא סבא סבא מסכן הוא בשוק טוטאלי מכל המקרה הוא מדבר לעצמו פוחד בוכה.... פתאום ראיתי את כל האחים של אבא בוכים.. הרי אין מצב שבעולם שאני מתארת את האנשים הכי מצחיקים בעולם בוכים! אני כותבת לכם עכשיו על מקלדת מכוסה דמעות ואני פוחדת אני פוחדת אלוהים אני כל כך פוחדת.... אבא שלי החיים לא ראיתי את אבא ככה.. אני פוחדת מהעתיד.. אני חוששת שהמצב העגום של אבי רק יסתבך... אני לא רוצה!!!!!! אני צועקת, זועקת, חוששת והכי אני מפוחדת... לא יודעת למה היה לי צורך עז לשתף אתכם במקרה

beenINSANE

New member
הילה ../images/Emo7.gif

אנחנו איתך ואנחנו כאן. תרגישי חופשי לדבר.

הילה-

מצטערת. תתנחמי בזה שיש לי סבתא אחת מכולם והיא לא יודעת איך קוראים לי,ואני לא חושבת שהיא רוצה לראות אותי. והיא רק בת איזה 65...

Ez sLeeP

New member
אני מחפש מילים,

כדי לעודד אותך, להגיד לך שהכל יהיה בסדר, וכנראה שבאמת הכל יהיה בסדר - אבל אני לא יכול להבטיח את זה. לראות את ההורים, סמל ליציבות - אלו שבדר"כ פונים אליהם במקרה של צרה, מתמוטטים ככה, זה קשה, כל פעם מחדש. תהיי אמיצה.

הילה

אין יותר מידי מה לומר נכון שקשה לראות את ההורים שלנו מתפרקים לנו מול העניים אבל כל מה שיש לך לעשות זה להיות הכי חזקה שאפשר ואם את צריכה מקום להוציא קיטור אנחנו תמיד כאן!!

הילה..

הלוואי שיכולתי למצוא את המילים שיביאו לך נחמה... הדבר היחידי שאני יכולה להגיד זה שאני חושבת שאני מדברת בשם כולם שאני אומרת שהפורום מאחורייך לכל דבר שתרצי...

הילה

את לא מתארת לעצמך כמה אני מזדהה איתך. אומנם אצלי המוות לא צילצל בדלת 4 פעמים, אלא יותר שנה שעברה, התקופה הכי קשה בחיים שלי במשך חודשיים בערך כל יום ראשון הודיעו לי שמישהו שאני מכירה נפטר. ובדיוק היום אני מרגישה שזה חוזר על עצמו. שבוע שעבר איבדתי קרוב משפחה אתמול איבדתי אישה שגידלה אותי כמו הבת שלה. זה כל כך עצוב אבל כבר לספור כמה אנשים איבדתי הפסקתי. מוסרת לך את תנחומיי.

the iron fairy1

New member
../images/Emo7.gif אני פה בשבילך

הילה חמודה.. אני פה תמיד בשבילך... בכל דבר שאת צריכה.. ואת יודעת שברגע שאת צריכה כתף או אוזן..את מצלצלת ואני אצלך תוך שתי דקות !!! אז אל תהססי לרגע... ואני יודעת שזה עצוב... ומותר לבכות ולפחד אבל את תתגברי וגם אבא שלך יתגבר אני מבטיחה לך !! אני מקווה שתתאוששי מההלם מהר ... אוהבת .שיר

הילה חמודהההההה

תהיי חזקה כבר הייתי במצב שלך כמה פעמים. אני יודעת בערך מה את מרגישה. יהיה טוב, אני אומרת מנסיון :)))))))))

QsomeoneQ

New member
הילה,

זה מאוד קשה לראות את ההורים שלנו נשברים, וזה מאוד קשה לאבד אנשים שקרובים לנו. ואני יודעת על מה את מדברת. תיהי חזקה
גם התקופות הפחות טובות יעברו "כמה שחשוב לזכור שהימים עוברים". אני
אותך, אל תבכי.

amit hakapit

New member
אין לי הרבה מה לומר

חוץ מלהגיד שאני מכירה את ההרגשה שאת נמצאת בה. וזאת קלישאה, אבל הזמן אכן מרפא... תהיי חזקה.

הילה...

זה סותר פה הכל אבל.. בכי לפעמיים עוזר לשחרור.. אני לא יכולה להעמיד את עצמי במקום הזה כי לא הכרתי אף סבא/סבתא או את הקרוב היחידי שמת לי וזה היה לפני שנולדתי.. אבל אני יכולה למסור לך את כל התנחומים.. ואני פה.. כולנו פה. אוהבת..

ZVI Z

New member
הילה

לא יודע למה אבל כשהתחלתי לקרוא את זה הייתי בטוח שהתחלת בשעת סיפור,ממש ככה זה היה נשמע לי,איפשהו באמצע הבנתי שזה סיפור שלך.. ומה שיש לי להגיד זה- מותר לך לבכות לפעמים,כשמשהו נשבר בך בפנים,ספרי לנו קצת על רגעי הפחד,קל הרבה יותר לפחד ביחד!!! וכמה שאני מבין אותך(יש לי נסיון ארוך בהלוויות),תעשי ת'הפרדה בין מה שקורה בהלוויה למה שיקרה בעתיד, אבא שלך יצא מזה.זה קשה לו וזה עושה לך יותר קשה אבל הוא יצא מזה. תרגישי חופשיה לשתף אותנו בהכלללל.אוהב(ים) אותך!

../images/Emo7.gif

תהיי חזקה אני עברתי חוויה דומה הבוקר דוד שלי נפטר אתמול בלילה אני עוד לא ראיתי דמעות אבל זה עוד יבוא....

S h A b i T

New member
משתתפת בצערכם.. ../images/Emo4.gif

הילה.. אבא שלך תמיד היה חזק בשבילך, עכשיו הגיע תורך להיות חזקה בשבילו
תנחמי אותו,תעודדי אותו .. זה יעבור מתישהו.. לא יחזור להיות כמו פעם אני מקווה שאת מבינה.. סך הכל אבא שלך איבד את הדבר הכי יקר לו.. אמא שלו. אבל עם הזמן .. אבא יהיה בסדר.. הוא יעכל את המוות.. זה קשה מאוד.. אבל זה אפשרי. והכל יהיה בסדר מתוקה
בהצלחה לך ולנוט מיי סלף אנימור (תומר?) תהיו חזקים

מאתוקי

New member
אויי מאמי דיי ...

מאמי יש דברים גרועים מזה והלוואי שזאת תיהיה הצרה שלך מאמי החיים יפים וגם מכייחים אז תשמי פס על כול מה שאומרים בואי נשתה עוד בירה ונשכח הכול העולם גלגל לעזאזאל הכול .......... לללללללל עדיף שאני לא אשיר מאמי הכול עובר בחיים הזמן יעשה את שלו

beenINSANE

New member
הילה ותומר-

ברור לי שלא משנה מה אני אגיד, זה לא ינחם. המעט שאני יכולה לעשות זה להיות פה בשבילכם. לכל מה שתרצו.

heaven is here

New member
הילה ותומר

כל מה שאוכל לומר הוא שאני משתתפת בצערכם. אני יודעת מה זה לאבד קרוב משפחה וקרה לי כבר פעמיים. אני בטוחה שאתם מבולבלים ועדיין לא מעכלים את מה שקרה וזה טבעי! ואין מה להתבייש בלבכות... בכי רק יגרום לכם לחוש את מה שרציתם. אני מאחלת לכם שלא תדעו עוד צער. ב-

למעלה