maya 25

New member
../images/Emo7.gif

היא ילדה בעולם שלה מנסה לנוע מהר ככל יכולתה אוהבת את אמה ואביה הביטחון היחיד שהיא מכירה אבל בלילה היא לבד היא חולמת על מישהו המישהו שאותו היא רוצה כבר הרבה זמן ומתפללת שחלומה ייתגשם הראה לי את הדרך, הראה לי איך, עזור לי להיות אמיצה לאהבה, תגיד לי איך, למה אתה מתכוון? יש כאב בלב שלה היא מנסה כל כך לאחות אותו גורם לה לבכות בלילה כאשר החזיונות כה אמיתיים וגורמים לה להתעוור רוצה לשבור את הפחד ולהתחיל מחדש היא למטה ומתפללת שוב הראה לי את הדרך, הראה לי איך, עזור לי להיות אמיצה לאהבה, תגיד לי איך, למה אתה מתכוון? מסובבת את המפתח נועלת את הדלת מסתגרת בפנים עם הגוף והנשמה היא לבדה היא רק בת 25 ומסרבת לקבל את כל מה שהעתיד מציע לה

ה מוזה

New member
חייכי והעולם יחייך אלייך בחזרה

(אור ירח מרשה לי לתרום את החתימה שלה
) ילדונת את נועלת את עצמך ומסרבת לקבל מתנה מופלאה ואני שבניתי חומות יודעת כמה קשה לחייך שם בחושך , לבד לנעול את הדלת לא מרפא את הנפש ולא מאחה את הלב להיפך ילדה , להיפך ..פתחי את הדלת ואת החלונות לרווחה תני לשמש לפזר לך רגעי אור , תני לעתיד להאיר לך את הלב אל תנעלי את עצמך בעבר , תנעלי את העבר . "היא רק בת 25 ומסרבת לקבל את כל מה שהעתיד מציע לה " פתחי את הדלת .. הרבה יותר כואב להיות מאחרי דלת נעולה
יש בפניך עתיד מלא קסם תני לו , תני לו להציע לך את כל השפע שיש בעולם

Tender

New member
...

טוב,אז אני קורא אותך עוד מהכינוי הקודם שלך ואת תאלצי לסלוח לי על זה הצורת תגובה שלי אבל ניסו לסביר לך את זה בכ"כ הרבה צורות אחרות ואת פשוט לא קולטת את זה. תוותרי כבר על הרחמים העצמאים שלך. תפסיקי לקוות ולחכות כל הזמן תצאי החוצה ותעשי את שלך, תקבלי את שלך ומה שמגיע לך. את מעוררת בי רחמים. את לא כזו מסכנה. אני מכיר כאב, אובדן אהבה,מוות.( (כל אחד בנפרד) ובעבר התמודדתי בדרך שאת מתמודדת בה - חרא תוצאות. וטובה אחרונה: כשאת מתרגמת שירים לעברית, תצייני לפחות את שם השיר המקורי והאמן באנגלית. יום טוב. T.

maya 25

New member
וואוווווו

כמה שינאה ואיבה יש בך..... זוהי זכותי המלאה להתבטא איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה מי אתה שתגיד לי שאני מעוררת רחמים אה?????? אתה לא מכיר אותי אישית ואין לך שום זכות לדבר אליי ככה!!!! ובקשר לשירים.....תתפלא אך רובם לא תורגמו! מאיה, שלא ידעת שצריכה להתנצל ולהסביר את עצמה בפורם מכתב שלא נשלח.....

את ממש לא צריכה להיתנצל...

לא בפנינו ולא בפני אף אחד אחר... הפורום הזה קיים כדי שיהיה איפה ועם מי לחלוק את הגיגי הלב שאל הנמען לעולם לא יגיעו מאי אילו סיבות
המשמעות העיקרית של המהות הפורום היא שזהו מקום פתוח לכל ולכל דבר, בו לא צריך לחשוב על מה שכותבים, פשוט כותבים מהלב, מה שמרגישים. ולא צריך לבקש סליחה מאף אחד על מה שאת מרגישה ועל דרכים בהן את מבטאת אותם

Tender

New member
. . .

שכתבתי לך, תצאי החוצה ותעשי את שלך התכוונתי לזה בצורה הכי חיובית בעולם. תצאי, תתני לעצמך לחוש תחושות אחרות, רגעים אחרים, להתקדם האלה, ההתקעות הזו גם אם אנחנו מכחישים אותה לעצמנו לא נכונה ובעיקר לא בריאה. תאמיני בעצמך ותמשיכי. תתקדמי, המילים שאני כותב אולי לא נעימות או קשות באופן מסוים לעומת תגובות אחרות שבדרך כלל נכתבות לך אבל זוהי דעתי הכנה, ללא טיפת זילזול או שנאה. אני לא טורח להגיב לאנשים שאני לא אוהב. ושנאה ? מילדה גדולה מידי...

ה מוזה

New member
מאיה

אכן . זכותך להתבטא כרצונך להרגיש כרצונך ואינך צריכה להתנצל אני חושבת שיש קשת של דעות/תגובות/מחשבות ...וכל אחת מהן לגיטימית אני בטוחה שאם לרגע אחד תנשמי עמוק ותקראי שוב תראי שם ניסיון לחלוק איתך את ההבנות של אדם שהיה שם..מעבר לדלת אולי המילים לא נעטפו בעטיפה יפה ונוצצת ,אך הן כנות ואמיתיות וכל מה שנכתב ,נכתב מאכפתיות ומרצון לראות אותך פורחת מחייכת מאושרת ונותנת לעצמך להיות מעבר לדלת .

למעלה