ס י ו ן1

New member
../images/Emo7.gif

יש לי גוש שלא עוזב אותי המחנק רק יותר ויותר גדול אני לא יכולה להסביר אפילו מהיכן זה מתחיל ומתי יגמר גם מה שמת מתעורר לחיים גם מה שנדחק שוב חי אבל ההרגשה כל כך מתה הכלום ריק יותר ויותר לא מוצאת כיוון לשום מקום השעות רק עוברות לאט העיפות שהצטברה בולטת ופתאום זה יוצא ...

ס י ו ן1

New member
לא האהבה ולא הממון

הם האושר (מתוך ספר שהתחלתי לקרא היום וכמעט סיימתי) לא בדברים שמחוץ לנפש שוכן האושר. לא באוצרות חולפים ועוברים. בלב האדם פנימה נשמעים צלילי עוגב של הטוב והיפה של האמת והצדק. כצל הוא כל מה שההמון חושב לתענוג ואשר. בהכרה זו תלויים בריאות הנפש ובריאות הגוף.

מצוטטת

New member
עוד פם להביא את זה...../images/Emo63.gif

וכל פם כשמדברים איתי על המושג הזה
אושר זה עולה לי במחשבה....
חתול גדול ראה חתול קטן רודף אחר זנבו ושאלו, "למה אתה רודף במרץ כה רב אחר זנבך"? אמר החתלתול, " למדתי שהדבר הטוב ביותר לחתול זה האושר, והאושר הוא הזנב שלי. לכן אני רודף אחריו: וכאשר אתפוס אותו אהיה מאושר." אמר החתול הזקן, "בני גם אני הרהרתי בבעיות היקום, גם אני הגעתי למסקנה כי האושר הוא הזנב שלי, אך שמתי
שבכל פעם שאני רודף אחריו הוא בורח ממני
וכאשר אני עסוק בענייני, הוא משום מה, תמיד בא בעקבותי." (מצוטטת שמביאה זאת פם שנייה היום....מתוך ה-
איזורי המשגה שלך/ווין וו. דייר) שהתפנתה לרגע קט להציץ לפני ה-
מה שלום כולם שהייתה עסוקה עד מעל הראש ביומיים האחרונים ולא מזמן סיימה לארוז ת'ילדודס שלה היוצאים מחר לחופשה
ומבטיחה למצוא זמן פנוי להשלים את החסר

ס י ו ן1

New member
../images/Emo13.gif טוב ביסדר עזבתי את הזנבון שלי

הנחתי לו שישתולל לבד ויחפש מה בא לו אני שוב כאן מחייכת במיוחד כשאני מצליחה להעיר אותך וכל מה שמצתייר לי זה לנחש איך את נראת כשאת כותבת ככה
מתה על היציאות שלך מתה על הסגנון שלך מתה על הציטוטים שלך ולא סתם שמך המצוטטת חחחחחחח
ועוד אחד
לניצת ולכל מי שרק צריך...

עכשיו

עם כאב עצום בלב כאם שרואה מרחוק איך מרעילים את בתה כאם שילדתה מתקשרת אליה בוכיה שמשפחתו של אבא שלה לא סובלת אותה כמי שילדתה לפני שעה שמעה את אביה צועק על אמה שרמוטה בטלפון אין לי הרבה מה לומר לך רק לבכות ביחד איתך (ואני תמיד בלעתי ושתקתי למען הילדים, גם אחרי הגרושים)

maof

New member
ניצת אני קורא אותך..........

ושואל את עצמי ......... האם זה דבר נכון להבליג ולא לומר דבר?? המילים אולי נעלמות ונישכחות אבל ההרגשה שהם השאירו לא נישכחת והיא נימצאת בפנים באיזה מקום מוחבא וביום שהכי לא מתאים זה יצא החוצה ויתפרץ סתם רק הירהורים עם עצמי
מעוף

מעופי

היום אני יודעת שלהבליג ולשתוק זה לא נכון, בכלל לא נכון יחד עם זה יודעת שאיני יכולה לשנות וגם לא רוצה הרי כבר איני חיה איתו הבנתי מזמן שכשאיני "נחמדה" איתו הילדים סובלים הוא פשוט לא מתייחס אליהם ולכן נושכת שפתיים ומשתדלת להגיד שטוב לי עם זה? לא! מבחינתי הייתי מדפדפת מזמן אבל ראבק זה אבא שלהם אני חייבת למענם !

מצוטטת

New member
לא ../images/Emo88.gif X ../images/Emo88.gif

עכשיו הספיקותי להתעדכן (חבל שזה מתפרס על פני 3 שירושורים) עם כל הכבוד (ויש לי המון) לחשיבות הניתנת לקשר של מר
והילדים סליחה יקירתי... את
גם בן אדם
ושום דבר/מקרה או תחושה יש לה לגיטימציה לרמת שיחה כמו שתיארת שום דבר וגם אם זה ברגע של ריתחה או השד יודע מה ואפ'חד לא מבקש שישתנה.... אבל כבוד מינימלי....חייב לתת וכאן כן ! שווה ל"הילחם" על זה שווה ועוד איך....לדעתי!

מה לומר לך יקירה

שאת צודקת? כן ובכל זאת הבנתי מזמן שאין מה להלחם המלחמות הללו עקובות מדם ומי שלא מכבד את עצמו כנראה שלעולם לא ידע לכבד את האחר... זה לא שאני שותקת אך אני יודעת שהבחירה כאן היא או למחול על כבודי מולו ובזה לילדי יש טיפת אבא או להכנס למלחמות בלתי פוסקות עד יומי/ו האחרון כיוון שהוא אפילו לא מצליח לראות ... הגדולים כבר מזמן יודעים עם מי יש להם עסק ועצוב כשהם אומרים שהם מרחמים עליו... הקטנה מתחילה להפנים... איך אמרה השבוע לחברה שלי? "המזל היחיד שלי בחיים שיש לי את אמא שלי והאחים שלי" ואני רק מודה לעצמי שאספתי עצמי וקיבלתי את הכח אחרי שלושה ילדים ו-15 שנות נשואים לומר די! עד כאן!

מצוטטת

New member
את יודעת מה

אולי אני קצת מותחת ת'חבל יותר מידי 0(מקסימום תהי את הבלם
) למה , עכשיו את רק סיפקת לי עוד חמצן כאילו מה?... אם כבר זו התמונה מימלא....(הכוונה לבוגרים שבחבורה) אם כבר זו הגישה אצל הקטנה.... אז מה פֹּה הרצון לכזו הבלגה למה מי מת (כומו הילדודס שלי אומרים) אין כאן מקום לדיאלוג שכזה ולא על זה יקום או יפול הקשר של מר
עם ילדיו.... אל תשני, אל תחנכי אל תסבירי נאדה כלום כאן אני בעמדתי.... ביי, שלום לי אין מקום כאן בדיאלוג תצטנן ואז תחזור...... מצוטטת שהפם לא "מחרבשת" פִילסופִים, כך נהגה והיום זה מקבל תפנית .

אוקי כאן זה ברור

בודאי שאיני משתתפת בדיאלוג הזה להפך זה האדם היחיד בעולם שאין לי בעיה כשהוא מתחיל פשוט לומר לא מעוניינת לדבר איתך ולסגור את הטלפון מבלי להמתין לתשובה! ועכשיו למה אני מתכוונת בהבלגה? אדם אחר אם היה מדבר אלי בדרך דומה ברור לחלוטין שלא הייתי משוחחת או מתקבת אליו לעולם זו היתה השיחה האחרונה איתו לעומת זאת אני מבליגה וכן משוחחת את השיחה הבאה לאחר שנרגע למה? כיוון שכשאין לו קשר איתי (שיחה) הוא מסוגל לא להתקשר ולא לדבר עם הילדים תקופה ארוכה (זה קרה בעבר) וכיוון שחשוב לי שהוא כן יצור עמם קשר גם אם זה דרכי ,גם אם הוא מתקשר לקשקש איתי ואני אומרת לו - קח את הילדים לטלפון עדיין יש להם טיפת אבא!

maof

New member
ועל זה נישאר לי רק להוסיף../images/Emo13.gif

אלוהים תן לי את הכוח להבין ולקבל את מה שאני לא יכול לשנות.... תן לי את הכוח לשנות את הדברים שיש ביכולתי מעוף

למעלה