*יערית

New member
ניצתוש../images/Emo24.gif

ביום רביעי האחרון האקס הגיע מוקדם מתמיד לקחת את הבן לשיעור שחייה במקום עבודתו שלו ואת הבת{זה היום שלו} טוב אז כבר ידוע שהוא כמו בן בית אצלינו ונכנס בכדי לאסוף אותם, באותו יום מעוף היה בבית עסוק במיטבח,פתאום האקס בא אלי ואומר לי שאני אהייה בבית ב7{ב4 הוא אסף אותם} כי יש לו עוד עבודה..אני מצידי אמרתי שהוא אמור להחזיר ב8 ולי יש סידורים{קניות וכו'}פתאום זה הגיע.... הוא צעק עלי בדיוק כמו שהיינו נשואים"אני אומר לך להיות ב-7 את תהיי ב-7 בבית זה ברור לך?את שומעת?" תחשבי על הסיטואציה..מעוף בבית כמה צעדים לידו והוא מרשה לעצמו לצעוק עלי באיומים לידו בביתי שלי, זה לקח לי שתי דק' של התעשתות..ואז תפסתי אותו בדלת ואמרתי לו: "זו הפעם האחרונה שאתה צועק עלי בבית,צועק עלי ליד מעוף צועק עליי בכלל..כי אני לא אישתך,לא חברה שלך ואתה תלמד לדבר אלי בכבוד גם כשאתה לחוץ ודברים לא מוצאים חן בעינייך...אתה חוצפן שאין כדוגמתו ואם לא הספיק לך ממני אז אני אתן למעוף להוסיף משהו מדבריו" הוא גימגמם פתאום:"אבל מה עשיתי?" עלוב נפש....בחיי,שלוש וחצי שנים אמרתי למעוף זו הדרך שהוא מדבר אליי,ככה הוא טען שהוא אוהב אותי ....האדם הזה ששפתיו מדברות חלקלקות, שפיו מלא מילות שפר,שאנשים פשוט לא הבינו מדוע אני מתגרשת ממנו, אני ידעתי שאלי לא ידברו כך ויהי מה..ואני לא שומרת בבטן מתוקה....הוא בחיים לא קילל אותי חוץ מפעם אחת כשאמרתי לו למה אני רוצה להתגרש...אבל טון הדיבור שלו כ"כ מבחיל ובעלתני{מילה חדשה שלי ממילת בעלות
} אבל הוא אבא של ילדיי ועל כך כל הטרראם של מסביב כלפיו, הוא זוכה להרבה כבוד כאן ואלוהים יודע רק למה.. בעצם גם אני יודעת.....זה בהחלט עבור הילדים ושילמדו שחשוב מאוד מתן הכבוד גם למי שלא מגיע כבוד, כי זה מכבד קודם כל את האדם שנותן כבוד.. יו הסתבכתי
בקיצור מתוקה....זה לא קל לעמוד מול מילים שכאלו ולקבל זאת מהאיש שהביא איתך ילדים לעולם ופעם חלקתם חיים יחד...את כנראה מכבדת את עצמך ולכן את מעדיפה להתעלם ולתת לילדים "להנות" עם מה שיש...אבל ברגע שתראי שיש השפעה לא טובה אל תמשיכי לעמוד מנגד...תעמדי בחזית. בינתיים את מכבה שריפות ..

../images/Emo24.gif

מתחברת לכל מילה יש השפעה לא טובה זה ברור ובכל זאת השאלה הגדולה היא האם זה שאנתק אותה מאביה לא אגרום עוול גדול יותר? זו השאלה הכי גדולה ולא איני מכבה שרפות יערית אני בפרוש בחזית והקטנטנה שלי , האפרוחית הרגישה הזו הולכת לטיפול פסיכולוגי שאם לא אני חרדה שלא תתפרק לי (רק שבאמת קיבלתי עידוד וחיזוקים שהיא הרבה יותר חזקה ממה שאני חושבת...) אני בחזית אבל השאלה היא האם גדר הפרדה היא הפתרון??? (הגדולים כבר ברשות עצמם וחייבת לומר שאני מעודדת אותם לקשר תוך ראיה מפוקחת שזה האבא היחיד שיש להם...) אגב טגידי לי יש איזה קשר בין ה
ים שלנו

maof

New member
ניצת יש לי גם עבורך תשובה../images/Emo6.gif

אני לא יודע ולא מכיר את האקס שלך אבל לגבי האקס של יערית ......... הוא מכין אותם לצבא....את יודעת מישטר צבאי
אז נכון שהיום קשה להם..... אבל תחשבי על זה...שהם יגיעו לגיל גיוס (צבא) כמה קל יהייה להם
הרי טירונות הם כבר עברו וזאת ראיה חיובית לעתיד
מעוף

*יערית

New member
אני כבר לא יודעת מה לומר לך

מרגישה שיש רגרסיה במערכת יחסים שיתה לי איתו עם האקס,הוא תוקפני,הוא קצר רוח,הוא ... חייבת לומר...חייב זיון מהר!כי אחרת הוא ימשיך להוציא חמתו עלי.... וליד הילדים וזה משהו שמפורשות שמנו לו קווים אדומים, אם את בחזית יקירתי שימרי על הקטנה מכל משמר, גדר הפרדה היא זמנית,היא לא חייבת להיות נתק או התעלמות מקיומו....היא סימון גבולות שעד לכאן אתה יכול להגיע..ואים לך אפשרות לעבור לא אל: הנפש שלי לא אל הילדים שלי לא אל החיים שלנו ולא אל הטריטוריה שלנו. ואת בוודאי יודעת מה את צריכה לעשות ומה לא, אני יודעת רק לעצמי שאם אמצא את הילדים מדברים בשם אביהם סרה עלי,אני אשוחח איתו דבר ראשון על כך, ואם לא יעזור אני לא יאפשר מפגשים יותר עד אשר ינהג בכבוד וכבן אדם.
יש לי יום כזה לא משהו....

maof

New member
יערית אבל את חיבת להודות../images/Emo9.gif

בסך הכל הוא בחור נחמד......... אז מה אם הוא לא מושלם את זוכרת ?? הוא גימגם מה עשיתי?? הוא שכח לרגע שאתם לא נשואים
זה יכול לקרות במישפחות הכי טובות
מעוף

*יערית

New member
אתה מרגיז אותי בכוונה../images/Emo123.gif

והנה עכשיו אתה בדרך אליו לתת לו דבר שנשכח, והוא 15 דק' מכאן לא יעשה את המאמץ להגיע, ושוב אני מוצאת את עצמי בשאלה... העם "החברות" הזו בינכם היא בכדי לעצבן אותי
שיתאמץ קצת..שיזיע...אבל אתה מקל עליו, טוב מבינה זה עבור הילדים...אבל עד מתי מעוף? סליחה אנשים שגלשתי...גם את השיחות האלו אנחנו מנהלים בבית..אבל הנה משתפים אתכם מהמורכבות שלנו.

ס י ו ן1

New member
מצחיקולה אחת

תודי לאלוקים שלך על החברות שלהם כביכל כל זה בא מצידו של יקירך להנעים לך יותר את הרע

עוף כנף

New member
יערית, אז אולי

כן שווה ליצור איזו שהיא התנתקות? אם הוא מרגיש אצלכם כל כך בבית, עד כדי כך שהוא צועק עליך בביתכם, אולי צריך לשקול את אי-הכנסתו לביתכם?

עוף כנף

New member
כואב לקרוא

כל כך מכעיס לדעת שהגרושין לא מביאים אותנו למצב של התנתקות מה-X. הוא/היא עדיין שם, משפיעים על ילדינו ועל חיינו. ומה נותן לו עכשיו, כשהוא רק בסטטוס של אבי הילדים, את הזכות לקלל ולצעוק עליך? לא צריך להבליג,- אבל לעומת זאת אסור לפגוע בקשר בין הילדים לבינו. חשוב לשוחח עם הילדה, לחזק אותה, לא להגן על ה-X, לתת לה להבין שמה ששמעה בהחלט לא בסדר, שהיחס הזה היה אחת הסיבות לניתוק מלכתחילה. מתהלכים על מעין חבל מאד דק. לפני כמה ימים צעק עלי ה- X בטלפון, אחרי שהזכרתי לו שבחופשים לפי ההסכם אמורים להתחלק בזמן חצי חצי (והוא,- עדיין עם הפעם בשבוע...). איך הגבתי לצעקות? - לא בצעקות חזרה (כפי שהיה בימי הנשואים), אלא דוקא בשלווה שהפתיעה אפילו אותי... "אנחנו לא כבר נשואים, אין לך כל זכות לצעוק עלי". ולגבי "הרעלת" הילדים: וגם אני בתקופה קצת "מבולבלת". מרגישה כמו בטלנובלה (ואני בכלל לא צופה בהן...) זוכרים את ספור הבן עם מכתב הבגידה? ובכן, למרות החלטת הילד לא להתנצל בפני בת הזוג, ולא ללכת "לשם" יותר,- האב כפה עליו להתנצל (אחלה אבא שבעולם). עכשיו האב עושה "הפרדת כוחות". מצמצם את המפגשים בין ילדינו לבת זוגו ומשפחתה. בנוסף לכך, הוא עובד במרץ על הרעלת הבן נגדי. וזה כל כך עובד! וזה כל כך קשה.

עוף כנף

New member
ופתאום זה יוצא

וטוב שכך... וטוב להתפרק קצת, לנקות את הנפש, להתעשת, ולחזור עם פחות כאב...

אהבה אי אפשר להרעיל

עופרה מתוקה, המון זמן לא ראינו לא שמענו, ואת שם בשקט עוברת דברים כל כך קשים... בלי להכיר את הסיטואציה בכלל, מעיזה להגיד: הוא לא יצליח להרעיל. הבן שלך יודע מי את ומה את לו, הוא יודע את זה מהחוויה, לא מהראש, הוא מרגיש שאת אוהבת ודואגת ונותנת ומגוננת והוא יודע את החשיבות של זה בשבילו, לא יכול להיות שלא, אלה הם חוקי היקום, אהבה אמיתית אי אפשר להרעיל. ואת...אל תעלמי ככה מילא היית נעלמת לחגיגות כיף וחשק... אבל להעלם ולעבור דברים קשים לבד, למה? לא חברים אנחנו? מלא חיבוקים לך, פייה

למעלה