ayaliar

Well-known member
עדי הכינוי שלך בהחלט הולם אותך

את מלכה! איזו ביקורת בונה! מצויינת את. תודה רבה

netaK

New member
שניהם יפייפיים

אבל אני מעדיפה אאת זה של אמט וטדי זאת תמונה כזאת מקסימה ואהבתי נורא את הרקע....נורא מתאים ויותר חי

רינת4

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo45.gif

למחמאות. וגם אני מצדדת בעדי ונטע- אמט וטד נורא נורא מיוחד!!

starlight10

New member
איה - הטפט מיוחד, אבל

העמודים (?) (הכוונה היה לקווים האלה שנמצאים ברקע) ש"עולים" על הפנים שלו נראים קצת כאילו משהו נוזל מהפנים של ג'סטין, שזה קצת מוזר (ומעלה סצנה לא נעימה בראש) סה"כ נורא אהבתי את הרקע ואת הטפט, רק החלק הזה נראה קצת מוזר, לפחות לי.

ayaliar

Well-known member
אה הבנתי

אוי זו לא היתה הכוונה. אני אתקן את זה. תודה
דרך אגב אני רוצה להודיע על בגידה מוחלטת בהג"ש. אני מאוהבת סופית בבנות גילמור. זה לא חדש אצלי, זו מחלה ישנה אבל עכשיו, אחרי העונה ה-3, זה חצה את גבול הנורמלי. אפילו הצצתי להם בפורום
|מתבייש|

starlight10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מתביישת להודות, רק אחרי שנגמרה העונה של הג"ש, ושעות ההורדה אינסופיות נגמרו. הייתי צריכה תחליף- והחלטתי שבגלל שגם מבנות גילמור לא מביאים לי פרקים חדשים אז הן יהוו תרופת הרגעה מצויינת. אני עכשיו באמצע העונה השלישית. אז איה - אל תתביישי, את לא לבד..

רינת4

New member
מה לעשות שאין

מה לראות במיוחד בימי שבת? אז גם אני התחלתי לראות את הסדרה הזו. לא התמכרתי עדיין אבל...הוספתי משפט לחתימה.

רינת4

New member
יא תודה איה!

חיכיתי שמישהו יתקן אותי. א זכרתי מה המשפט המדוייק ובטח שלא היה לי מושג איך אני רושמת את ה"אוּי" הזה...

ayaliar

Well-known member
זה היה קטע מצחיק../images/Emo6.gif

כמעט נתתי לה סטירה שתשתוק חחחחחחחח תגידי רינת יש לך אולי תמונות של רנדי באיכות טובה? אין לי תמונות שלו ואני מתייאשת מהר מלחפש.... (צריכה לטפטים אני עוד לא שיניתי את דעתי עליו)

למעלה