FrooTeLa

New member
../images/Emo7.gif

איפה הסדרההההההה?? אני מתגעגעת אליההה...

ayaliar

Well-known member
מכיוון שזו הודעה בלי תוכן

אני אנצל"ש להנאתי. דיעות בבקשה! שלילי חיובי הכל הולך.

g a g a

New member
איה...מוכשרתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo45.gif

פשוט ומקסים
אהבתי לאללה.

ayaliar

Well-known member
כיוון שכל ההודעות משורשרות

לטפט של גייל אני מניחה שהגבתן עליו? תודה

רעותתת

New member
מדהיים!! כמובן החליף אוטומטית

את הפטריות הכחולות שהיו לי בדסק טופ... מתוך איזה תמונה זה? ממש יפייפה!! (העיצוב. וגם גייל..)
|בוהה-במסך-ללא-שליטה|

Queen From Mars

New member
2 הטפטים ממש יפים../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אבל אני דווקא אהבתי את הטפט של אמט וטד זה ממש חמוד איך שהם ככה מחובקים... והחיוך שיש לאמט פשוט מתוק.מה גם שהוא מעוצב יותר יפה ומלא חיים מהטפט של גייל שגם הוא מדהים...אבל התמונה הזו שלו עושה לי עצוב משום מה...למרות שהיא תמונה ממש יפה.

GaleOholic

New member
שניהם מדהימים../images/Emo24.gif נצל"ש:טליייי

מקווה שזו התמונה שרצית

GaleOholic

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אני מוכרחה לציין שאני לא

עומדת בזה! כ"כ הרבה מחמאות/ביקורות על הטפט החדש של גייל עם הזקן, די, תפסיקו, לא-באמת!!! באמת לא הייתן צריכות, ההיפך אני נהנית מאוד כשמתעלמים ממני לחלוטין, זה יוצר המון חשק ליצור עוד ועוד דברים, לא-באמת, די עם המילים היפות...

starlight10

New member
../images/Emo4.gif אה,

האמת, לא חשבתי שהוא חדש, הייתי בטוחה שראיתי אותו כבר... אולי פשוט היה אחד דומה. בכל מקרה, כרגיל - הוא יפיפה.

ayaliar

Well-known member
זה היה נראה לגמרי ממוען לטלי

ולא ממש היה נראה כאילו התערבות מתבקשת

Queen From Mars

New member
שרון...

שנפגעת,את יודעת שכל טפט וטפט שלך הוא מדהים! יש לך את הכישרון שם..את ממש מקצועית. רק שאממ...Don't kill me אבל זו אחת התמונות של גייל שאני ממש ממש לא אוהבת! אני שונאת את הזקן שיש לו שם,ויש לי נטייה לשנוא כובעים בכלליות אז זהו,שונאת את הסט תמונות הזה שלו. אבל הטפט עצמו יפה כמו תמיד

GaleOholic

New member
עדי....../images/Emo8.gif

באמת שלא נפגעתי, סתם צינית, אל תקחי קשה, ובכלל, גם ביקורת גרועה היא ביקורת טובה. אני מתה על נושנושון עם זקן או בלעדיו למרות שאני בהחלט מעדיפה אותו מגולח, אבל הטפט נעשה ע"פ בקשה ספציפית ולפי צילום המסך של טלי עם האייקונים פרי-יצירתה, אני מניחה שהוא מצא-חן בעיניי מי שהוא נועד לו וזה די והותר.

למעלה