may24

New member
../images/Emo7.gif

אתה תהייה שם כשאני חושבת על הזמנים ההם ועל החלומות שהשארנו מאחור אני שמחה כי בורכתי לקבל אותך לחיי כשאני חושבת על הימים ההם אני מסתכלת ורואה את פנייך אתה היית שם לצידי בחלומות שלי אני תמיד אראה אותך שם במעלה השמיים בליבי תמיד יהיה מקום בשבילך כל חיי אני אשמור חלק ממך איתי ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם הראת לי מה זה להרגיש להרגיש את השמיים בידי ואני תמיד אזכור את כל האומץ שנתת לי בזכות האהבה שלך שרדתי אני חייבת לך כל כך הרבה אתה היית שם לצידי בחלומות שלי אני תמיד אראה אותך שם במעלה השמיים בליבי תמיד יהיה מקום בשבילך כל חיי אני אשמור חלק ממך איתי ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם כי אני תמיד ראיתי בך את האור את האומץ ואני רוצה להודות לך עכשיו עבור הכל אתה היית שם בשבילי תמיד בחלומות שלי אני תמיד אראה אותך שם במעלה השמיים בליבי תמיד יהיה מקום בשבילך כל חיי אני אשמור חלק ממך איתי ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם ולכל מקום שאהיה אתה תהייה שם There you'll be-Faith Hill

../images/Emo20.gif

כמה ששיר יכול להעביר את כל הרגשות שלנו , כמה שמילים שמתחברות יחדיו יכולות להעביר את מה אנחנו מרגישים... נגעת..

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

ראיתי את האייקון הבוכה וציפיתי לקרוא הודעה עצובה השיר שתירגמת יש בו גם דמעה וגם כל כך הרבה אהבה שמעלה חיוך קטנטן כמו החיוך שעולה כשמביטים בתמונה ישנה באלבום,נזכרים באיזה זכרון ישן וטוב .."חלק ממך איתי ובכל מקום שאהיה אתה תהייה שם" עצב מהול בחיוך , אהבה מהולה בכאב .. ובאגדות מאי יקירתי ,גם שם הנסיכה והנסיך עד שמגיעים ל.."והם חיו באושר ובעושר" עוברים דרך דמעות ,דו קרב של אבירים , טיפוס על חומות גבוהות ,מעבר על גשרים שחולפים מעל תהומות , עיצות מפיות ומאבק במכשפות כמעט כמו בחיים ..

למעלה