שיריה

New member
../images/Emo7.gif

למי כותבים מכתב כשאתה מלא באכזבה ? מן אובך כזה כבד בנוף של הלב... אני יודעת שיש צרות גרועות יותר... כולה נכשלתי בטסט, גם לא טסט מי יודע מה, כולה טסט שלישי... אבל הטסט הזה היה כנראה המפתח שלי לשנה הבאה, לעבודה שמאוד רציתי ובלי רישיון אני לא מקבלת אותה... והעבודה הזו היא לא סתם עבודה חשובה. היא הדרך שלי למצוינות ולמימוש עצמי. ואולי משהו למעלה פשוט רוצה שאעבוד קשה בשביל להשיג דברים... שלא אגיע לשום מקום בגלל כשרונות טיבעיים. ואולי זו ההזדמנות שלי באמת לישם מה שאני מאמינה בו כל כך. שהכל לטובה! מה שבטוח זה שזה שיעור שמגיע אלי בפעם המיליון, ללמה אסור לדחות דברים. כן... אני יודעת... הלוואי וזאת תהיה הצרה הכי גדולה שלי... יבוא היום שאני יצחק על זה... אבל האובך הוא אותו אובך, והאכזבה היא אותה אכזבה.

dance of life

New member
מ..

אני כבר מזמן צריכה להיות בעבודה אבל הייתי חייבת לקרוא ואז גם חייבת להגיד המימוש העצמי שלך, הוא את. את בנאדם מדהים, את עושה טוב לאנשים, את חזקה, את שואפת למשהו, את מביעה את עצמך בכתיבה מדהימה, את פשוט מיוחדת!! אז המימוש העצמי שלך, המלא, אולי לא יבוא כך, באותה עבודה, אך יבוא בדרך אחרת.. הוא בא בכל יום שאת מחייכת, או בכל פעם שאת עוזרת למישהו באיזה חיבוק. רק המשיכי להאמין ולשאוף למעלה! יום טוב לך (מאחרת לעבודה, אני רצה..:) *חיבוק*

הי מותק....../images/Emo13.gif

נגבי את הדמעות...
מישהו למעלה החליט שבשנה הבאה תישארי כאן! וזה הכל לטובה יקירתי, האמיני בכך. מבינה את האכזבה מאמי, מבינה... אבל.. חשוב לקחת דברים בפרופורציות. עכשיו חייכי... עוד חיוך... והנה לך....

אניהו

New member
זה מזכיר לי סיפור

על חבר שלא יצא שבת פעם כשהיה לו חשוב נורא לצאת על מנת לנסוע עם חברים לאילת. בדרך הם עשו תאונה,לא משהו רציני אבל עדיין....תאונה זה לא נעים. קיצר......הכל לטובה עידן

לתיסלם יש שיר מצויין על זה

יש לך אותי - צור פילוסוף/יזהר אשדות (/תיסלם) לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם. קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה כי עוד לא מאוחר - אל המחר. לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי, אני כאן. אל תכעסי אהובה אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים. לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי, אני כאן. ואני כבר עיפתי מאד על שנים אבודות - לא אבכה כשבקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה. לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן. תמיד יש לאן להמשיך ללכת ואף פעם אסור לחשוב מה היה אם... לא היה וזהו. ולמרות הכל... מצטער ו
בפעם הבאה!

ה מוזה

New member
אהממ

בתור מי שהטסטר הכריז עליה כ"סכנה לציבור"
אני רק יכולה לומר לך .. שהתמדה בסופו של דבר משתלמת ו"כל עכבה לטובה ", אולי זהו לא שיעור ללמד אותך אלא רק משהו שעדיין לא הגיע זמנו "עת לכל על פני האדמה " ולא חושבת שמישהו למעלה רוצה שתעבדי קשה ..פעם גם אני חשבתי ככה ואז בא איש אחד שליווה אותי כל חיי ואמר "אם דבר מה הוא עבורך הוא יפול לך לכף היד ..זה יהיה כמו כפפה ליד .אם זה לא כך אז חמודה את בדלת הלא נכונה " בדיעבד - הוא צדק ( כמה מרגיז שהורים תמיד צודקים אה?
) והחדשות הבאמת טובות הן : שדני רופ מסר שנגמר האובך
...... את עוד תשבי בצד של הנהג .בזה אני בטוחה .

לא רוצה לראות דמעה אחת יוצאת ממך!

"הכל לטובה" כמו שאמרת .. וחוץ מזה .. עוד שבועיים שוב פעם תוכלי לעבור שוב פעם טסט לא? אני בטוחה , שהכל לטובה , אם לא הייתי חיה על המשפט הזה החיים שלי לא היו מתנהלים על מי מנוחות .. ולכן אני מאחלת לך בהצלחה בניסיון - הסופי הבא!!! וקבלי ממני
ענקי באהבה ובהערכה גדולה...

למעלה