אז ככה...
אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל
אחרי כמעט שנתיים שלא הייתי בהופעות של ברי ובהופעות בכלל, אני יכולה לומר שאתמול הייתי הבנאדם הכי
מאושר בעולם כולו..
אני אפילו לא יודעת איך לתאר לכם את מה שאני מרגישה ברגעים אלו. בהתחלה ממש פחדתי שאני לא אספיק להגיע בגלל העבודה וגם לא ידעתי מתי ברי עולה להופיע.. ובכן, כמו בכל יום סטודנט ישנם הופעות של אמנים רבים ואתמול, בין כל האמנים היה גם ברי. איך שהגעתי למכללה (אחרי חצי שעה שחיפשתי חניה כי האיזור כולו היה מפוצץ מכוניות) שאלתי באיזו בימה ברי מופיע. אמרו לי שבבימה המרכזית ואני ישר משכתי את חברה שלי לכיוון הבימה.. רחבת הדשא של הקהל הייתה עצומה והיו שם המון אנשים. התקרבתי לבמה ככל שיכולתי והתיישבתי כמו כולם על הדשא. היו המון המון צעירים שמילאו את הרחבה. חברה שלי רצתה שנלך להסתובב עד שההופעה של ברי תתחיל ואמרתי לה שאני לא מתכוונת לזוז משם משום שאינני יודעת מתי הוא עולה אז נשארנו לשבת שם. בשעה 21:00 עלתה להופיע דנה ברגר שנתנה הופעה ממש טובה ומיד אחריה בשעה 22:00 עלה להופיע עברי לידר שנתן גם כן הופעה מעולה. המקום היה עמוס באנשים שחלקם עמדו על מנת לראות את ההופעות וחלקם הגדול ישב לאורך כל ההופעות. בין הופעה להופעה היה מרווח זמן של 10 דקות. מיד עם סיום ההופעה של עברי לידר הפעילו את
זיקוקי הדינור (כאילו במיוחד לכבוד ברי). פתאום שמתי לב שהרחבה העצומה של המדשאות מתחילה להיות צפופה יותר ויותר בחיים לא חלמתי שיהיו כל כך הרבה אנשים. מיד כשהזיקוקים הסתיימו המנחה של הערב עלה לבמה ואמר במילותיו אלו: "אז ככה, קהל יקר, עד עכשיו ראיתם הופעות רבות וטובות מאוד. אבל איך אפשר שלא לסיים ערב מוצלח עם קינוח מוצלח עוד יותר. ועוד איזה קינוח.. ממש הדובדבן שבקצפת! אני רוצה להזמין לבמה את האמן הגדול, באמת הכי גדול מכולם..
ב-ר-י ס-ח-ר-ו-ף-!!!!" ואז הוא עלה.
איזה אושר. בשנייה שהוא עלה, לראשונה במהלך כל הערב הזה ראיתי את כל הקהל ובאמת כל הקהל קמים (חוץ מאחדים ביותר) ממקומותיהם ועומדים לכבוד ברי. מחיאות כפיים אדירות. כשראיתי אותו אחרי כל כך הרבה זמן היו לי דמעות בעיניים מרוב אושר. ההופעה שהוא נתן אמנם הייתה הופעה קצרה (רק 8 שירים) כי הרי ידוע שכל ההופעות במסגרת יום הסטודנט הן קצרות, אבל ההופעה שהוא נתן הייתה
פשוט| אדירה. קשה לי לתאר. פשוט הרגישו את
הנוכחות שלו בכל רחבי הקמפוס, מה שלא קרה עם אמנים אחרים. ברי פתח בשיר
עיר של קיץ ונתן ביצוע פשוט
מדהים. מיד אח"כ הוא שר את השיר האהוב עליי ביותר מכל השירים שלו, הלוא הוא
לחץ. הוא המשיך ב
יומולדת --> כמה יוסי --> ככה זה (לאהוב אותך) --> מונסון --> בואי הביתה וסיים עם השיר
עוד חוזר הניגון. ההופעה הייתה באמת קצרה מאד אבל היא הייתה ההופעה
המושלמת בשבילי. בסוף ההופעה ברי התחיל לרדת מהבמה ואז חזר למיקרופון ואמר:
"אמנם הגבילו אותי בזמן אבל אני רוצה להגיד שנהניתי מאוד ושאני אוהב אתכם" ואז הוא ירד.
אז כן! ההופעה באמת הייתה קצרה מאוד אבל כ"כ נהניתי והייתי רוצה שזה יחזור שוב.... א-נ-י מ-א-ו-ש-ר-ת - !!!