ענת1986

New member
../images/Emo7.gif אוף! אני מתארת כבר מה קרה...../images/Emo7.gif

קרייזי מתוקה.... מה אני יכולה להגיד כדי לנחם אותך? אני אוריד למענך את הירח אם הייתי יכולה!
תשמעי, היום שתלכי להופעה של ברי מתקרב מיום ליום... אולי לא היום, אולי לא מחר, אבל ממש בקרוב את תוכלי ללכת! ואני חותמת לך על זה
מקווה שתרגישי טוב יותר. אוהבת, ענת.

../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

יאאאאאאאא כבר חשבתי שקרה משהו רע ושמה שרצינו שלא יקרה קרה
ספרי ספרי, נו איך היה?

crazy M

New member
המממ..

אני בדיוק כותבת את הסקירה שלי.. אני כבר אפרסם אותה.. תמתינו לי..

crazy M

New member
ואם..

אין תמונות לא תחכו לי..?
(שכחתי בסוף לקחת את המצלמה.. טיפשה שכמותי..)

crazy M

New member
אז ככה...

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל
אחרי כמעט שנתיים שלא הייתי בהופעות של ברי ובהופעות בכלל, אני יכולה לומר שאתמול הייתי הבנאדם הכי מאושר בעולם כולו..
אני אפילו לא יודעת איך לתאר לכם את מה שאני מרגישה ברגעים אלו. בהתחלה ממש פחדתי שאני לא אספיק להגיע בגלל העבודה וגם לא ידעתי מתי ברי עולה להופיע.. ובכן, כמו בכל יום סטודנט ישנם הופעות של אמנים רבים ואתמול, בין כל האמנים היה גם ברי. איך שהגעתי למכללה (אחרי חצי שעה שחיפשתי חניה כי האיזור כולו היה מפוצץ מכוניות) שאלתי באיזו בימה ברי מופיע. אמרו לי שבבימה המרכזית ואני ישר משכתי את חברה שלי לכיוון הבימה.. רחבת הדשא של הקהל הייתה עצומה והיו שם המון אנשים. התקרבתי לבמה ככל שיכולתי והתיישבתי כמו כולם על הדשא. היו המון המון צעירים שמילאו את הרחבה. חברה שלי רצתה שנלך להסתובב עד שההופעה של ברי תתחיל ואמרתי לה שאני לא מתכוונת לזוז משם משום שאינני יודעת מתי הוא עולה אז נשארנו לשבת שם. בשעה 21:00 עלתה להופיע דנה ברגר שנתנה הופעה ממש טובה ומיד אחריה בשעה 22:00 עלה להופיע עברי לידר שנתן גם כן הופעה מעולה. המקום היה עמוס באנשים שחלקם עמדו על מנת לראות את ההופעות וחלקם הגדול ישב לאורך כל ההופעות. בין הופעה להופעה היה מרווח זמן של 10 דקות. מיד עם סיום ההופעה של עברי לידר הפעילו את זיקוקי הדינור (כאילו במיוחד לכבוד ברי). פתאום שמתי לב שהרחבה העצומה של המדשאות מתחילה להיות צפופה יותר ויותר בחיים לא חלמתי שיהיו כל כך הרבה אנשים. מיד כשהזיקוקים הסתיימו המנחה של הערב עלה לבמה ואמר במילותיו אלו: "אז ככה, קהל יקר, עד עכשיו ראיתם הופעות רבות וטובות מאוד. אבל איך אפשר שלא לסיים ערב מוצלח עם קינוח מוצלח עוד יותר. ועוד איזה קינוח.. ממש הדובדבן שבקצפת! אני רוצה להזמין לבמה את האמן הגדול, באמת הכי גדול מכולם.. ב-ר-י ס-ח-ר-ו-ף-!!!!" ואז הוא עלה. איזה אושר. בשנייה שהוא עלה, לראשונה במהלך כל הערב הזה ראיתי את כל הקהל ובאמת כל הקהל קמים (חוץ מאחדים ביותר) ממקומותיהם ועומדים לכבוד ברי. מחיאות כפיים אדירות. כשראיתי אותו אחרי כל כך הרבה זמן היו לי דמעות בעיניים מרוב אושר. ההופעה שהוא נתן אמנם הייתה הופעה קצרה (רק 8 שירים) כי הרי ידוע שכל ההופעות במסגרת יום הסטודנט הן קצרות, אבל ההופעה שהוא נתן הייתה פשוט| אדירה. קשה לי לתאר. פשוט הרגישו את הנוכחות שלו בכל רחבי הקמפוס, מה שלא קרה עם אמנים אחרים. ברי פתח בשיר עיר של קיץ ונתן ביצוע פשוט מדהים. מיד אח"כ הוא שר את השיר האהוב עליי ביותר מכל השירים שלו, הלוא הוא לחץ. הוא המשיך ביומולדת --> כמה יוסי --> ככה זה (לאהוב אותך) --> מונסון --> בואי הביתה וסיים עם השיר עוד חוזר הניגון. ההופעה הייתה באמת קצרה מאד אבל היא הייתה ההופעה המושלמת בשבילי. בסוף ההופעה ברי התחיל לרדת מהבמה ואז חזר למיקרופון ואמר: "אמנם הגבילו אותי בזמן אבל אני רוצה להגיד שנהניתי מאוד ושאני אוהב אתכם" ואז הוא ירד. אז כן! ההופעה באמת הייתה קצרה מאוד אבל כ"כ נהניתי והייתי רוצה שזה יחזור שוב.... א-נ-י מ-א-ו-ש-ר-ת - !!!

../images/Emo9.gif

לרגע אחד גם אני הרגשתי את הויברציות בכל הגוף שמוכרות לכולנו כאנדרנלין שמציף בזמן הופעות
החזרת אותי לרגע קסום שחוויתי בעבר והייתי מת לחוות בשנית
בקרוב
שמח מאוד שנהנת
כשאחזור הביתה אכניס למאמרים

crazy M

New member
אכן כך..

ההרגשה פשוט אדירה.. גם כרגע.. אני עכשיו הולכת לעבודה ואני אחזור רק בערב בסביבות 21:00 מקווה לראותכם.. אובת את כוווווללללללללללללםםםםםםםםםם

giba70

New member
בין אושר ../images/Emo9.gif לעצב ../images/Emo10.gif

ואוו, קרייזי, זה סוף סוף הגיע. כשהסתכלתי בהודעה הראשונה שלך פחדתי בדיוק כמו ענת שזה בסוף לא יצא לפועל... אבל אני מבין שהיית שם, רק עצובה שזה נגמר. באמת הופעה קצרה, פגישה חטופה עם האושר, עם האנרגיות ועם הרגש העמוק... חלום שנמשך אולי שעה ואולי עדיין לא הקצת ממנו. "ואולי היה זה רק חלום..." אני מקווה שתראי עוד הופעות של ברי ושלמות, כמו שצריך. איתך באושרך על התגשמות החלום, איתך בעצב על קטיעתו כך פתאום...

תראי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאן

ענת1986

New member
../images/Emo9.gifקרייזי... שמחה שנהנית ../images/Emo6.gif

איזה כיף!!! הסקירה שלך באמת החזירה אותי אחורה.. להופעה שאני הייתי בה!שוב, אני כל כך מאושרת ושמחה בשבילך. "אין מילים לתאר את האושר הזה"! ובטח ובטח אין מילים לתאר את האושר שאת הרגשת אתמול ואושר אשר ילווה אותך עד ההופעה הבאה (שתהיה בקרוב מאוד אני מקווה).

Fugue

New member
קרייזי!!!

אני ממש שמח בשבילך! סוף סוף! וחבל שלא היה הדרן, בטח בגלל המארגנים האלה. אבל העיקר שנהנת

new23

New member
crazy!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

hey crazy!!!!!!(and everyone else too u made me a bit scared with the first message,and now,after i read this,i'm so happy for you!!!!! i felt like i was there with u... i hope you'll have a lot more days like this one. i'm really happy 2 read this kind of messages-keep it up... and the rest of ypu guys-i'm happy to reprasent berry to england,and only 1 tip-try 2 go sometime to amsterdam,find a park,go there on a sunny day and listen to berry in your discman-you can't imagine greater happiness... anyway,love u all new23(ish23) from london

למעלה