לסיכום

פז... זו הכלבה שלו וזכותו להחליט מה הדרך הנכונה והמתאימה בשבילו להתמודד עם המוות,אני פשוט עשיתי מה שהוא ביקש ממני שזה לעזור לו,אני לא אגיד לו מה לעשות. כל אחד באמונתו יחיה... יום טוב.. מיכל

יש לך משפטים חזקים שחבל"ז..

ראית פעם על איזה פח זבל שלט שאומר "פה קבור... בלה בלה בלה?" קצת רגש למשהו שנשם קודם מה קשור פח !!!!!!!!!

פעם אחרונה שאני מגיבה על זה

בגלל שכנראה אתן לא קולטות את מה שאני מנסה להעביר. הכי יפה זה שכולן נהיות חכמות ומייעצות לי מה הייתי צריכה לעשות ומוציאות אותיכביכול לא בסדר שלא קברתי את הכלבה,תחשבו מה שאתן רוצות,מצידי תחשבו שאני אדם חסר רגישות ממש לא מעניין אותי מה אתן חושבות,מי שהיתה שם יודעת את האמת.

פז*

New member
כלבה שלו?????????

סליחה זה שזו כלבה שלו לא נותן לו שום זכות לזרוק אותה לפח!!! מה זה כלבה שלו? זה קניין שלו? על איזה זכויות את מדברת? אולי מישהי תסביר לי?

meeee

New member
הממ

עשיתם מזה עניין! פח זה לא כזה משהו רע, וכל אחד מאמין במשהו אחר. הגוף של אותה כלבה יגיע מפח הזבל לאנשהו וירקב (סורי על התיאור) ואותו דבר באדמה. נשמתה של הכלבה לא תכעס על זה שגופה בפח זבל! פחי זבל זה לא כזה נוראי:) וחוץ מזה, כל עוד האדם שגידל את הכלבה אהב אותה , זה הכי חשוב! אולי זה לא נעים לבוא לזרוק מסטיק ולראות כלב בפח אבל הממ כל מקרה לגופו וזה לא מראה על זילזול או חוסר אהבה לכלבה! אז אל תרגיזו אותיייייייי בררררררר! גונג גונג גונג ועוד פעם...

MissShRoOm

New member
מסכימה עם מייייי- כל הכבוד- סוף סוף

מישהי פה עם ראש צלול.... קבלי ח"ח!

פחי זבל הם..

לזבל כמו שזכור לי... אבל זכותו , הכלבה שלו.. שיעשה מה שהוא חושב לנכון מורן.

שנה טובה יפה...../images/Emo75.gif מהחלון של האו

טו.... שתיהיה לך שנה טובה יותר מהקודמת..
שתזכי לאהבה של פעם בחיים..
שהחיים יאירו לך בכל מקום שתדרכי
והכי חשוב שיהיה לך אותנו...
כי אם אין מכבי אין חברים...
נ.ב אני מקווה שתאכלו את כל המאכלים בחג ולא תבריזו מהשולחן לפני הזמן לרישפון... זה זמן סליחות עכשיו... אז תתחילו לבקש סליחה מכל אחת כאן שאתן חושבות שנגרם לה עוול

למעלה