../images/Emo7.gif

היי... אתמול עבדתי לילה במסעדה שאני ממלצרת בה ,בקיצור סיימתי לעבוד בערך בסביבות 1 בלילה ו"נפגש ברשפון",ג´ון בוי בת " ואורלי (לא זמרת) החליטו שנן באות אלי לירושלים. הן הגיעו בערך ב2 וקצת וכבר ה"לולו" (פאב של גייז) היה סגור אז חיפשנו מקום אחר והכל היה סגור. אז התקשרתי ב2 וחצי לידיד שלי ואמרתי לו שיבוא להציל אותנו כי כלום לא פתוח. תוך חמש דקות הוא הגיע מהבית והביא איתו את הכלבה הלברדור המדהימה שלו איתו. קוראים לכלבה לנה,כולנו מזה התלהבנו ממנה כי היא היתה כזו יפה והסרטנו אותה בוידאו שג´ון בוי הביאה. ואז נסענו אחרי ידיד שלי לבר בירושלים,וישבנו שם. קיצר ישבנו ולנה הסתובבה ליד הבר בכניסה ונפגש אמרה לידיד שלי עדי שעדיף שהכלבה תהיה בפנים כי בסוף ידרסו אותה,אז הוא הלך להביא אותה מבחוץ. פתאום הברמן אומר לאורלי ולי :"יא דרסו לו את הכלבה" חשבתי שהוא צוחק איתי וראיתי שאורלי יוצאת החוצה אז יצאתי אחריה וראיתי את הכלבה של ידיד שלי מרוחה על הכביש כולה מכוסה דם,זה היה ממש מפחיד. אז עזרתי לידיד שלי להרים אותה מהכביש ,הרמנו אותה יחד ושמנו אותה בארגז ולקחנו אותה לפח זבל.... חזרתי איתו לבר והוא נסע הביתה,כל הערב היה עצוב מוות ועדיין אני רואה את הכלבה חיה ומשתוללת בראש שלי ואני לא קולטת שהדבר המדהים הזה מת. נפגש ברשפון,ג´ון ואורלי תודה שהייתן איתי אחרי כל זה רק נקווה שידיד שלי יתעודד בקרוב.... היום יום
... והיום הניק שלי הכי נכון בעולם....

אאוץץץץץ´!

אם יש משהו שבאמת באמת מזעזע אותי זה התעללות בבעלי חיים, או מוות שלהם. אני מצטערת בשביל ידיד שלך
תנחומיי....

מורני..

כן זמרת זה באמת כואב... מורני,לא יכלנו לקבור אותה מכמה סיבות:היא היתה די *מנסה למצוא את הניסוח* מלאה דם וכאלה והיינו במרכז העיר לא יכלנו לקחת אותה באוטו ככה וזו גם הכלבה של אחות של ידיד שלי והוא לא רצה שאחותו תדע מה קרה לכלבה אז הוא אמר לה שהוא מסר אותה למשפחה אחרת. גם אם לא קברנו אותה כאב לנו מאוד ,וזה דבר מזעזע.(גם ידיד שלי לא יכל לראות אותה יותר ככה)שמנו אותה בארגז סגור ,זה מה שיכלנו לעשות. אוהבת , מיכל

כ ח ו ל ה

New member
אמממ... מיכל...

הוא עדיין היה יכול לקבור אותה ולספר לאחותו שהוא מסר אותה..

לא ממש

עכשיו קל להגיד את זה,אם הייתן שם זה היה שונה. במבט לאחור קל לשפוט איך אנחנו התנהגנו אבל עשינו כל מה שיכלנו. להרים אותה מתה מהכביש לא היה קל ,אבל תחשבו מה שאתם רוצים זה מה שנראה לנכון באותו רגע!

../images/Emo5.gifאווווייישש!!!

איזה מסכנה הכלבה!! עשה לי רע...לשמוע... מקווה שהיא עכשיו בעולם טוב יותר ...והיא מסתכלת עליינו מלמעלה וחושבת..אויי מה שהם מפסידים פה..חחח בכל מקרה משתתפת בצערכם..
תקנו חתול

../images/Emo107.gif כ"כ כ"כ עצוב

מוקדש לנלה הכלבה המדהימה!!! אני הייתי שם באותו הערב, וכ"כ ניקשרתי לכלבה שהיתה כ"כ קטנטנה ומתוקה, כ"כ פחדתי כשברחה כל שניה כי היא ממש היפראקטיבית כאופייני לגורי לברדור ולגורים בכלל.... והזהרנו את הידיד שיחזיק את הכלבה, אני מצטערת שראיתי את הכלבה שרועה על הכביש -זו תמונה שלא יוצאת לי מהראש, והמוות הזה של הכלבה שראתה אור חיים רק חודש וחצי יחרט בליבי הרבה זמן

O r T a L 17

New member
אוייששש

וואייי איזה עצוב :´(( זה תמיד קשה כשמישהו נפטר? לא משנה אם זה בעל חיים או בנאדם, זה חיים שנפסקו כאן.. חיים שאכלו שתו ונהנו... גם לי קרה מקרה ממש דומה בערך בגיל 13 עם הכלבה של חברה שלי ואת החודשים אח"כ העברתי במסע חיפוש אחרי התאומה שלה (קראו לה סינדי).. זה היה עצוב באותה המידה ונחקק אצלי עד עכשיו... תנסי לעודד אותו שלא ירגיש אשם אחרי הכל. כי יכול להיות שזה כן קורה לו עכשיו.. לא משנה אם הוא לא אשם..

אוי זה נוראי

*חיבוק חם לעצבות*.צר לי שהיית צריכה להיות עדה לדבר כזה. עוד יותר צר לי שכלבה חמודה בשם נלה איבדה את חייה. בכלל אני כועסת שמי שביצע עת הזוועה ודרס את הכלבה לא נשאר שם כדי לעזור או לפחות להודות באשמה. אמנם זה לא תמיד אשמתם של הנהגים כי חיות קופצות לכביש בפתאומיות, אבל אסור לברוח מהתאונה. פעם כשטיילתי ברחוב ילדה קטנה טיילה עם הכלב שלה כשהוא קשור ברצועה. פתאום הכלב התלהב ומשך את הילדה. הקולר השתחרר והוא רץ לכביש. איזה נהג לא הספיק לעצור ופגע בכלב. הכלב זעק וילל ונשכב על הכביש. הנהג הסתכל לשבריר שנייה מהחלון וברח במהירות לא נורמלית-כאשר הוא משאיר כלב פצוע וילדה קטנה לידו. גועל נפש. למה סיפרתי לכן את זה...לא יודעת-אולי בתקווה לעורר רגישות גם לבעלי חיים קטנים מאיתנו ושונים. אני אישית קוברת גופות של חיות שאני מוצאת על הכביש כשאני יכולה. מאוד חשוב לי העיקרון הזה, מעין כבוד אחרון בכל זאת לחיה, אבל אני לא אשפוט אנשים במצבי לחץ. גם להזיז את הגופה ולכסות זה משהו. ודיר בלק אם מישהי תעז להגיד " זו רק חיה". ועלה, אין לי מושג מה קרה בהיסטוריה בינך לבין עצבות או שסתם את שמה ללעג מוות או רגשות של אנשים שסובלים, אבל שמעת פעם את האמירה "אם אין לך משהו חכם לאמר (או נכון או טוב איך שהניסוח, העיקרון לא משתנה), אז אל תאמר כלום"...?

פז*

New member
איך אפשר לזרוק משהו עם נשמה לפח?!

לא יודעת .. נשמע לי יותר מידי אכזרי ולא אסטטי. ובהזדמנות זו,אני נאלצת לעבור לעניין אחר לגמרי , שתהיה שנה טובה ומאושרת נטולת זריקת דברים שהיו חיים פעם לפח, לכל הבנות והבנים שאני אוהבת אני מאחלת, את כל הטוב שיש,אהבה,סקס,שמש,אושר, בריאות, יופי, צחוק,מסיבות נשים ברישפון, הצלחה,שקט,כיף וכל מה שבא לכן
|גזוז|

JONE BOY בת

New member
אי אפשר לשפוט ככה סתם!../images/Emo107.gif

תגובה זו אמנם מופנה כלפי פז , אך מיועדת לכל הבנות שחושבות שהן יכלו אחרת. הדבר היחידי שנותר לי להגיד לכן זה שממש אי אפשר לשפוט אף אחד כל זמן שלא הייתן שם במקומינו! ופז, את שאלת "איך אפשר לזרוק משהו עם נשמה לפח?" אז מן הסתם אם הכלבה מתה אז אין בה כבר נשמה ותאימיני לי שניסינו לבדוק מכל הכיוונים ומכל הבחינות אם היא עדיין בחיים וממש לא נותרו לנו הרבה ברירות באותו מעמד. חוץ מזה שזו חוויה מאוד כואבת ומצערת שאני לא מאחלת לאף אחת מכן לעבור. אז בפעם הבאה , לפני שאתן שופטות ו"מעלות אותנו לגרדום" , תעצרו רגע , קחו נשימה , נסו להבין ואל תשפטו!

פז*

New member
הנשמה- לא מתה

זה מה שמבדיל אותה מהגוף, לא שופטת, רק לא ברור איך אפשר לזרוק אותו בזבל,

למעלה