אמן אמן ואמן ../images/Emo70.gif

נו טוב אז גם לא להחמיץ פנים זאת התקדמות
מקווה שבקרוב זה יתחלף בחיוך ענקי
ואני מכאן מחזיקה
לבשורות טובות בהקדם

זואילי

New member
אוי מאמוש ../images/Emo201.gif

אני באמת לא יודעת אם יש קשר בין הציסטה לזקיקים ולרירית או לביוצים, אבל בהחלט מצטרפת לחברותיי עם המלצה לעשות סטופ לספונטני/הזרעות וללכת ל IVF. כדאי לך לשקול לקחת עכשיו איזה דיכוי שינסה להקטין את האנדומטריומה. (עלי גם גלולות וגם זריקות עבדו בעניין זה.) - פשוט לא לתת לה להמשיך לגדול בלי שום טיפול. אינני מכירה רופאים באיזורך אבל חושבת שכדאי לך ללכת לרופא פריון פרטי. שוב, כדי לחסוך בירוקרטיות שיעלו לך בווסתות. שולחת חיבוקים

kululu2B

New member
כן, אני מתחילה להשתכנע שיאללה- IVF וזהו

מגוחך כשחושבים על זה- עם כל הניתוח וה-CMV בעצם עברתי רק הזרעה אחת.... יאשרו לי בכלל IVF? כן, אני חושבת לפנות לקלדרון באופן פרטי. מקווה שהוא מבין באנדו'..

נו באמת../images/Emo2.gifמה יותר טוב מהדוגמא שלפניך../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif

גם אני עברתי הזרעה אחת בלבד
ואת יש לך גם את הנסיונות הטבעיים מה שלי אין
אולי יש לי עוד מספר בעיות שלך אין... אבל בכל זאת מירב הסיכויים שיאשרו לך

ha1231

New member
גם אם זה בפרטי יש צורך לקבל אישור מקופת החולי

החולים כדי לעבור את הטיפולים, כי את רוב הטיפול הם ממנים המטופלת משלמת רק לרופא בלבד. אך לבית החולים קופת החולים משלמת, ע"י הוצאת התחייבות. במקרה של חולות אנדו' אין שום סיבה לא לאשר את הטיפולים ב-IVF זה עובר ישר בוועדה, ללא כל עיכובים.

זואילי

New member
באמת? גם אם זה בי"ח פרטי?

צ'מעי אין לי מושג איך זה עובד בצפון הארץ (סוף העולם??) אבל למשל כשאני עשיתי פרטי - אז ברור ששילמתי פרטי לרופא ובנוסף הפעלתי את הביטוח המושלם לגבי בית החולים - וזה לא שייך לקופ"ח. עשיתי טיפולים במדיקל הרצליה (בי"ח פרטי כמובן) והמזכירות שם יצרו קשר עם המושלם כדי לברר אם יש לי זכאות ולי נותר לשלם למדיקל רק 600 ש"ח וזהו. בלי שום טפסים. ובלי ועדה. (בדקו רק אם זה עבור ילד ראשון וכמה טיפולים עשיתי בפרטי). לא ידוע לי על שיטה של תשלום לרופא פרטי ואת השאיבה והחזרה הוא מבצע בציבורי. האומנם?

ha1231

New member
אצלנו צריך אישורים ולא משנה לאיזה בית חולים

אולי זה תלוי בקופת החולים ולא בבית החולים המטפל. אני טופלתי בבית חולים ציבורי ולא שילמתי כלום הכל היה דרך הקופה אך לא יכולתי לבחור רופא ספציפי. ברגע שעברתי לבית חולים פרטי, לקחתי גם רופא פרטי שהוא עשה לי את המעקב וכן את השאיבה וההחזרה ולכן שילמתי לו באופן פרטי עבור בית החולים לא שילמתי כלום, אלא הבאתי התחייבות מקופת החולים שלי (מכבי). התיחסות למה שכתבת שבלי טפסים ובלי ועדה, ברגע שהתחלת את ה-IVF צריך למלא טפסים בקופת החולים, וזה עובר לועדה כדי לאשר לך את התחלת הטיפולים, עושים זאת בפעם הראשונה בלבד, ולאחר מכן את מקבלת אישורים אוטומטים בהתאם לכמות הטיפולים שכבר עברת ועד 2 ילדים. לא כל טיפול צריך למלא טפסים ולעבור ועדה זה וודאי שלא.

זואילי

New member
רגע, אולי התכוונת למעקבים

כשרשמת "את רוב הטיפול הם מממנים" ? אני את המעקב בפרטי עשיתי במדיקל (כלול ב 600 ש"ח ששילמתי) - לכן קופ"ח לא השתתפה בכלום. (מלבד התרופות כמובן).

kululu2B

New member
צפוניות ../images/Emo124.gif אנא המלצתכן

לגבי מומחה פוריות שמבין באנדו'? לויט? קלדרון?

ha1231

New member
לא תהייה לך מניעה מלהגיע ל-IVF זה הכרחי במצבך

אל תמשכי את זה יותר מידי זמן, תלמדי מהטעויות שעשו לנו. קלדרון מבין באנדו, וגם לויט. באיזו קופת חולים את? אם את בכללית לויט מקבל, בזבולון. בהצלחה

רווית34

New member
מומחה לפוריות ואנדו' בהמלצה!!!

ממליצה לך על מומחה מעולה מעולה מהצפון - 04-8216999, 052-2828248. אתר: WWW.SHARONMEDICAL.CO.IL

את חייבת רופא

שמבין מה המשמעות של טיפולי פיריון ואנדו' המשדר תמונה קלינית כמו אצלך. אל תתמהמהי -מזכיר לי את ה"סרט" שלי רק שאצלי היו שתי פתיחות בטן בהפרש של שנה
בגלל "מריחות" זמן ונסיונות ספונטאניים.הדרך שלך סלולה ובטוחה ל-IVF-לאור הניסיון שלי ולאור מה שאת מתארת,(גוף שמייצר מימצאים תוך זמן קצר) הדבר הטוב ביותר כרגע הוא דקא. 3.75 ל-3 חודשים והתחלה של פרוטוקול ארוך כהכנה לשאיבה. לא מכירה את הרופאים שהזכרת "ממבט ראשון" כך שלא יכולה להמליץ. אל תכלי את זמנך במעקבים מיותרים אחרי זקיקים ורירית וטכנאים מלחיצים ורופאים ש"ימרחו" אותך כדי לחסוך כסף לקופה ויעשו הכל כדי לעמוד בדרישות של הקופה כדי לעבור מסכת יסורים לאישור IVF (הזרעות,השבחות וכיו"ב)-את מקרה מיוחד ויש לך היתר מיוחד למסלול הישיר ל-IVF וכל רופא שמבין ויודע לקרוא את התמונה אוביקטיבית ייתן חוו"ד חיובית בענין. את פשוט צריכה להגיע לרופא הנכון שיתן את ההמלצה הנכונה.

kululu2B

New member
צודקת. האמת שאני מרגישה די מטומטמת

בדיעבד. למה, למה לא ביקשתי לעשות מעקבי זקיקים בזמן הנסיונות הספונטניים. מה זה בזבוז הזמן הזה שאפשרתי לעצמי? כמה שאננה ונאיבית הייתי.... אח, היו ימים..
זהו! תם עידן בזבוז הזמן! ואגב, אם הרופא שאליו אני מתכוונת ללכת (ד"ר לויט) מקבל בזבולון, עדיין הייתן ממליצות ללכת אליו פרטי? בינתיים קבעו לי תור ל-6 ליולי (הוא עבר התקף לב. רק ביולי חוזר לעבוד)

kululu2B

New member
../images/Emo41.gifעדכון תוצאות בדיקת דם../images/Emo41.gif

הי יקרות, אז הגיעו התוצאות. האחות אמרה שזה מראה שהיה ביוץ. מתי??? בי"מ 10?
ממש ביוץ מוקדם הפעם.... בכלופן, הבנתי שהגיע הזמן ללמוד ולהבין משו לגבי בדיקות הדם, אז אנא מומחיות, הסברים..
והרי התוצאות לשיפוטכן: LH 11.6- 1.1 IU/L 8.6 1500- 0 pmol/L 539 ESTRADIOL (E-2) 76.0- 19.0 nmol/L 35.1 PROGESTERONE

איתנים3

New member
היי קולולית../images/Emo140.gif

אני לא יכולה לעזור לך עם התוצאות...
אני לא יודעת אם שמת
למסר ששלחתי קודם לכן אבל ממליצה לך לבדוק את פרופ' בן עמי משה, מנהל מחלקת נשים בפוריה, הוא מקבל גם פרטי בעפולה, יש החזרים מקופות החולים , יש לגביו המלצות חמות חמות
מחזיקה לך אצבעות

kululu2B

New member
הי איתנים

כן, ראיתי את המסר, תודה! עפולה קצת רחוקה לי וקבעתי בינתיים לזבולון לד"ר לויט (הוא חזר סופסוף. אח"כ נראה מה הלאה) שוב תודה!

למעלה