תקחי את הזמן!תשבי עם עצמך,קחי כמה ימים של חשיבה ותחליטי מה את רוצה לעשות. רק אל תפתחי הרבה צפיות..אני אישית הייתי די מתקשה לחזור ולהאמין באדם שנטש\עזב. אם תרצי משהו אני אהיה מאוחר בלילה כי עכשיו אני יוצא לי לבלות. תרגישי טוב!!!!
בעקרון, טוב לי בחברתו.. רק שזה לא מרגש כמו פעם... וזה לא עניין של לסלוח על שעזב.. סלחתי כבר , שכחתי מזה.. ועכשיו פותחים איזשהו דף חדש.. רק שזה לא כמו פעם, כפי שאמרתי... ואני לא יודעת אם אני סתם מבזבזת את הזמן שלי או לא...
אנחנו הגברים לא שווים הזדמנות שניה! מי שנטש אותך פעם אחת ינטוש אותך שוב. על 3 דברים לא סולחים במערכות יחסים:נטישה,בגידה ואלימות. אני ממש לא רוצה שתפגעי שוב,ואם את סולחת לו אז אני מקווה שזה אחרי שאת בטוחה ב100% שזה לא יקרה שוב. אני סומך על השיקול דעת שלך ואני אתמוך בך בכל מה שעשתי! אני רק אומר לך מה אני הייתי עושה אם הייתי במקומך!
אנחנו הגברים (רובנו לפחות) די לא מעריכים סלחנות. לכן תראי שמי שבגד פעם אחת וסלחו לו לרוב ימשיך לבגוד. אישה שסולחת נחשבת ל..מממ אישה "חלשה" כזו שלא משנה מה תעשה היא תחזור ותסלח לך. כמובן שכל מקרה לחודו וברור שיש גברים שכן מעריכים אבל בגדול רובנו לא,וחבל.
אם בנאדם.. אישה או גבר.. סולחים פעם אחרי פעם אחרי פעם.. אז כן.. זה להיות סמרטוט. אבל, אם אני נותנת הזדמנות שניה לבנאדם.. זה עושה אותי חלשה? :\ אני לא מבינה איך הראש שלכם עובד נאג'י.. זה מעצבן אותי השטויות האלה.
בוא נתחיל בזה שהוא לא חושב שאני חלשה. זה הוא שרצה לחזור, למה שיחשוב שאני חלשה.. ביחוד שהנושא כאן זה לא אם אני חלשה או לא.. זה האם אני בכלל צריכה להמשיך עם הצ'אנס שנתתי? כפי שאמרתי, אני לא מרגישה כמו פעם.. אבל נחמד לי לבלות איתו. הוא לעומת זאת.. בקטע של מתגעגע אליי כמו פעם.. בקטע שלי לגמרי!