;-

יוּבָל

New member
;-../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת הודעה חדשה... ידיד ממש ממש טוב שלי עזב היום לשנתיים וחצי להונדורס (חור ליד מקסיקו) ולא ממזמן חזרתי מהשדה תעופה, ואני פשוט לא מפסיקה לבכות וזה פשוט לא נתפס שהוא עוזב. כול פעם שאני חושבת עליו אז אני נזכרת איך הכרנו ואיזה שטויות עשינו, שביום ראשון הברזנו (בעצם אני הברזתי, כי הוא כבר לא לומד מינואר בגלל שהוא עזב) והלכנו לאכול בחדר אוכל של הקיבוץ ואז אני נזכרת במשפט שהוא אמר לנו כשהם נכנסו לאיפה ששמים מזוודות- "זה לא באמת קורה לי..." וזהו... ממש קשה לי...

וואי אני מזה מצטערת!!!

הוא חוזר מתישהו??? וגם יש אי מייל וטלפון זה לא כל כך נורא... תנסי להתעודד... אנחנו פה בשבילך

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

קודם כול קבלי
מיני ותזכרי שאני תמיד כאן בשבילך בשביל כול דבר קטן ואני יודעת כמה שזה קשה אני עברתי את זה בעצמי
ותזכרי אני תמיד מוכנה לדבר איתך בכול שעה שהיא ותחשבי רק מחשבות טובות ותזכרי בדברים טובים שעשתם והוא עוד יחזור

sh53

New member
../images/Emo24.gif

לפעמים אלה החיים שלנו ולפעמים אחרים מכתיבים לנו את החיים. אני בטוחה שאם הוא היה יכול להשאר בארץ, אז הוא היה נשאר. לפעמים אין ברירה.

As היחידה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי~!!! ../images/Emo143.gif

אני מצטערת לשמוע.. אבל זה קוה.. תחשבי רק תדברים טובים. בלב שלך הוא תמיד ישאר, ואת תשארי בליבו.. תחשבי ששם טוב לו.. הוא יכיר ידידים חדשים ויפנה דרכים חדשים, אולי טובים יותר ואולי טובים פחות.. תקווי לטוב.. עם י לכם מחשב אז תתכתבו..
או מכתבים וכאלה. אל תדאגי.. זה קורה לכל אחד.. לצערי זה קשה ואני יודעת שזה קשה אבל אין מה לעשות.. דבים כאלה קורים.. אל תקחי את זה קשה תחשבי עד כמה טוב יהיה לו שם. תשמחי בשבילו..

loving angel

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif ענק ממני :)

אני כל כך מבינה אותך..גם ידיד טוב שלי עזב את הארץ רק שהוא לא חזר..הוא נשאר לגור שם וזה היה לי מאוד קשה...גם עכשיו. אבל נעזוב את זה...מה שאני רוצה לומר לך זה בסדר שאת בוכה ובסדר שאת מתגעגעת אליו אחרי הכל הוא בן אדם שקרוב אליך. אבל תחשבי על הרגע שהוא יחזור,שתראי אותו, זה רק יעמיק את הקשר שיש ביניכם. וזהו חמודה..הכל יהיה בסדר

BaHuR ToV

New member
מאמוש

הוא יחזור..:) ובינתיים אנחנו פה איתך
מואההההההההההההההההה

אוייייייש,חמודה,קבלי../images/Emo24.gifענקי!!!

אל תדאגי,כמו שכבר אמרו לך אחרים,אם הוא עוזב זה רק לטובתו ואני בטוחה שהוא יסתדר שם,חוצמזה שיש אימייל וכל מיני דברים אחרים שתוכלי לתקשר איתו. אני בטוחה שלא תשכחי אותו כל כך מהר ונכון שבהתחלה זה מאוד קשה אבל עוברים את זה,מה לעשות.. מה גם שהוא יבוא לבקר נכון? אתם עוד תתראו. בכל מקרה תזכרי את כל הרגעים היפים שהיו לכם ביחד ותמיד תחשבי מחשבות חיוביות עליו ותראי כמה טוב יהיה לך, אז חמודה,מקווה שקצת עזרתי לך,ובכל בעיה אל תהססי לפנות אל כולנו!! ביי מותק, ממני, הדרוש!!!

למעלה