נועם@בת

New member
../images/Emo7.gif כל כך מצטערת לשמוע

רוצה שכבר תהיה אחרי כן, עטופה בכל האהבה שבבית, מחבקת את מה שיש כדי לבכות על מה שכבר אין.
בתיה

gallish

New member
תודה בתיה!

בימים האחרונים הבנתי כמה "מה שיש", הם התרופה הכי טובה שיש!!! תודה לאל עליהם!!!

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo7.gif גלי......../images/Emo201.gif

סליחה שאין לי מילים להקל עליך הייתי רוצה לחבק אותך באמת וזהו.

nomimi

New member
../images/Emo201.gif

מצטערת מאוד מאוד לשמוע. שיעבור מהר, ושהמדהימים שלך בבית ימלאו אותך בשמחה.

אוי אהובה../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

הייתי רוצה לחבק אותך עכשיו פיזית. כמה עצוב לי בשבילך. המון חיבוקים חמים ואוהבים. ואמן שבעז"ה תצליחי להיקלט במהירות להריון חדש ובריא וטוב.

דידיש

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifגלי, מחבקת ובוכה!

כל כך מצטערת!! אין לי מילים להביע את מה שאני מרגישה כלפי מה שאת משתפת כאן! מאחלת לך רק בריאות, שתעברי את זה כמה שיותר מהר ובע"ה ההריון הבא יהיה תקין , עגול מאושר ומוצלח! שולחת את כל החיבוקים שאפשר!

noabl

New member
גלי היקרה ../images/Emo10.gif../images/Emo201.gifתקראי בבקשה

צר לי על מה שאת עוברת.
אני מאוד מבינה את התחושה- לפני 16 יום עברתי לידה שקטה בשבוע 26.
אני הייתי ביום חמישי בוועדה והזמינו אותו כבר ליום ראשון לתהליך הלידה. אני החלטתי לדחות את הלידה ליום שני ולא הייתה בעיה עם זה. התהליך היה בתל השומר- הם היו מקסימים, אמפטיים וסבלניים. אם תרצי לשאול שאלות, או סתם לדבר, אני כאן בשבילך... אפשר לשאול באיזה שבוע את? אני מצטערת, מאז שקיבלנו את הבשורות של המי שפיר לפני כמעט חודש ועד היום לא נכנסתי לפורום הזה, רק עכשיו אני מתחילה לחזור "לחיים האמיתיים". נועה

noabl

New member
ממקו

הזמן עובד לטובתי וכל יום קצת פחות כואב וקצת פחות חושבים על מה שהיה. עדיין קשה מאוד ואני עדיין "בחופשת לידה" בבית. סוף סוף נגמרו לי הדימומים מהלידה ואני מחכה למחזור הבא, את יודעת כדי שיהיה במה להאחז... למרות שנצטרך לחכות לקייץ עד שננסה שוב כי חליתי ב CMV בפברואר. בכל מקרה תודה על ההתעניינות
נועה

gallish

New member
תודה נועה ../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע על מה שעברת... עד כמה שהפסקת הריון קשה, הפסקת הריון באמצעות לידה שקטה נראית לי קשה פי כמה.... מאחלת לך החלמה מהירה, פיזית ונפשית, ומציעה את אותה עזרה ואוזן קשבת!!! אני בשבוע 14, מקווה שאצליח לזרז תהליכים ולעשות את זה ממש בקרוב....

../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

המון המון חיבוקים. מאחלת לך כניסה קלה להריון קל בריא ונעים.

למעלה