gallish

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עוד לא הספקנו להיפגש, וכבר אנחנו נפרדים
... לצערי, לא אוכל להמשיך את ההריון הזה. תוך שבועיים (מקווה שמהר יותר ממה שקבעו לי), אהיה אחריו. היה חשוב לי שתדעו
גלי.

kmiki

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

Nצטערת לשמוע, מקווה שבקרוב תהיינה לך חדשות טובות יותר

רונית י

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

מצטערת בשבילך. מאחלת לך הריון קרוב תקין ומשעמם.

../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

מאוד עצוב לקרוא, משתתפת בכאבך. אני נאלצתי לבצע הפסקות הריון בשלבים דומים, אם תרצי עצה על פרוצדורות בשבועות הללו או סתם תמיכה את מוזמנת לשאול
אגב, אם אין צורך בבדיקות נוספות או חווד שנייה לפני הגרידה, אז אולי לא כדאי לחכות שבועיים, תמיד אפשר לזרז את המוסדות

gallish

New member
אשמח מאוד לדעת איך אפשר לזרז...

אני כבר אחרי הוועדה, רק רוצה להיות אחרי....

אפרתי פ

New member
אני עשיתי באסותא (דרך מכבי) עם הרופא שלי

הייתי בשבוע 13 (אני לא יודעת באיזה שבוע את). בבי"ח אמרו לי "לקבוע תור למפאת חוץ וזה ייקח שבוע-שבועיים". דיברתי עם הרופא שלי (דר' דסקלו) שסידר לי התחייבות של מכבי ליום למחרת, באסותא. לא יודעת אם זה רלוונטי לך בכל מקרה שולחת

אני עשיתי עם הרופא שלי באופן פרטי, אחרי שלא

הסכמתי למשוך הריון של עובר מת עוד 10 ימים בהמתנה לגרידה. זה פשוט בלתי נסבל.

חשוב לי מאוד לומר שהתחושה שהיתה לי לפני

הגרידה היתה איומה, וכמוך בדיוק - ציפיתי להיות אחרי. ואכן, מיד אחרי הגרידה הרגשתי הקלה אדירה. אני מאמינה שכדאי לך להיות אחרי זה כמה שיותר מהר. התחושה שיש לך עכשיו היא נוראית, אני ממש מבינה. אל תתפשרי, אם את לא יכולה להרשות לעצמך פרטי או לא רוצה לעשות פרטי, יש גם בתי חולים ציבוריים שעושים גרידות יותר מהר. ב"אסף הרופא" קבעו לי תור לגרידה ל-10 ימים אחרי הגילוי הנורא, וביררתי עם "קפלן" שאמרו לי להגיע תוך יומיים. כך שיש עוד אלטרנטיבות (גם ברמב"ם היו זמינים יותר לביצוע גרידה). כאמור, בסוף עשיתי פרטי עם הרופא שלי, אבל יש גם אלטרנטיבות ציבוריות. אשמח לעזור בכל שאלה שיש לך.

בתמזל

New member
../images/Emo201.gif מבינה מאוד את הרצון להיות אחרי

המחשבה לסחוב ככה שבועיים בעיני היא לא אנושית... קודם כל רופא הנשים שלך יכול לקדם עניינים, מאוד, לדאוג לך להפניה דחופה. אם הוא זקוק לעידוד כדי לפעול - תיידעי אותו שההמתנה מכניסה אותך למצב נפשי קשה. זו דרך מקובלת, אני לא מכירה אף אחת שחיכתה שבועיים מלאים. גם במרפאת החוץ את יכולה להסביר לפקידה שקובעת תורים שזה מקרה דחוף, לספר לה. יש להם מקרים שונים שם, הם נותנים עדיפויות על פי חומרת המקרה, יתנו לך קדימות על חשבון מטופלת שעושה הפלה יזומה ללא סיבה רפואית. הגרידה לוקחת פחות מרבע שעה ויש גם כך המון מטופלות ביום, כך שהם יכולים תמיד "לדחוס" עוד מטופלת אם לוחצים אותם. באסותא ניתן לקבוע תור מהיום למחר, כך בעוד בתי חולים פרטיים וסמי פרטיים בארץ. לגבי עוד פרטים - שולחת לך מסר

למעלה