אור685

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עליתי קילו אין לי מה להגיד חוץ מזה.

ronanit

New member
../images/Emo201.gif כלכך קל לעלות

וכלכך קשה לרדת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אור685

New member
כן, וזה ההסבר של המדריכה בש"ש-

כדי לעלות קילו צריך לאכול 7000 קלוריות יותר מהרגיל וכדי להוריד קילו-אותו דבר הבעיה ה"קטנה" - לאכול עוד 7000 קלוריות - לא בעיה , אפילו בארוחה אחת אבל... כדי להוריד 7000 קלוריות.... גם אם "חוסכים" 200-300 קלוריות ביום, עדיין ייקח יותר מ-20 ימים. לי ההסבר הזה לא ממש עזר

ממש ככה ../images/Emo10.gif

ויותר קשה לקחת את עצמינו בידיים לאחר עליה אבל אסור לוותר - הכוכבית עוד תגיע

אוי. אבל לא נורא מה שעולה מהר יורד מהר

מקווה שלא הפכתי את המשפט מרוב עייפות. כרגע נכנסתי מהעבודה ואחרי חוויה במשטרה עם חברה.

ליאת 0212

New member
מבאס לאללה, אבל היי- לא סוף העולם../images/Emo24.gif

יאללה תשתדלי לחזור לתלם, ותראי שממש מהר
ירד הקילו הסורר הזה

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל כך מבינה אותך את צודקת אין מה להגיד אבל יש מה לעשות גם אני ביקשתי עזרה ועצות איך לצאת מה"תקיעות" זוכרת שרק הצטרפנו לפורום היינו עם מוטיבציה ענקית , הלכנו כמעט כל ערב יחד (וירטואלית) בואי נחזור לזה יחד - אני איתך

גאיה0

New member
../images/Emo24.gif

נכון שזה נורא מבאס אבל זה לא מה שישבור אותך, לשנס מותניים ויאלה ברעל- פעם הבאה תהיה ירידה. שולחת המון

אור685

New member
תודה בנות, על העידוד

אני עדיין אופטימית ויודעת שיהיה בסדר אבל המצברוח עדיין בקרשים.

jesie12

New member
המצב רוח הרע בגלל קילו?

את הרי יודעת שבשבוע הבא את תגיעי לכאן עם חיוך ענק ותספ]רי שהקילו הסורר ירד
ועכשייו חיוך חושף שניים?

יעל י

New member
אור - המון חיבוקים.

קחי את עצמך בידיים וממחר שנסי מותניים. לא צריך להגיד לך את הכללים והתפריט,את יודעת אבל אם את מרגישה שיש משברון בואי מהר לפה במקום ליפול. אנחנו כולנו איתך עד שלבוע הבא בתקווה לכוכבית המיוחלת. חיבוקים.

אור685

New member
יעל - תודה , והתחלתי היום משהו חדש

המדריכה הציעה לי לעשות תפריט דל פחמימות ועשיר בחלבונים. הם קוראים לזה "זינוק בירידה" - הגדרה יפה לדעתי אז התחלתי היום, מקווה לעמוד בזה

jesie12

New member
אורצ'וק

את יכולה לתת דוגמא לתפריט כזה? למרות שנראה לי שאין סיכוי שאצליח לוותר על לחם על כל השאר, אורז, תפוחי אדמה ופסטות אני מוותרת בקלות, אבל לחם? קשה לי בלי.

מכירה את זה, זה רק תפריט ליומיים או משהו כזה לתת מעין "דחיפה" לירידה במשקל. אוכלים מלא יוגורטים דלי שומן ובלי פחמימות לגמרי. אבל שוב, זה לזמן מאוד מוגבל. אף פעם לא ניסיתי את זה, נראה לי נורא קשה.

למעלה